Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vizionat si noi poze cu Nadja cea mica - mare si frumoasa ca mami . Inca o data La multi ani cu sanatate si noroc!

Elena, mama, vezi ca de nu intri mai repede sa zici ceva, iti furam nora! Ca prea e dulce si ochioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Iaca intrai si io dupa un car de vreme. V-am citit din urma, mai pe sarite ca timpul e scurt.

First things first. La multi ani Nadja! (am cam ramas codasa la urari, sorry). Sa cresti mare, cuminte, sanatoasa si frumoasa, sa-i bucuri pe mami si tati alaturi de fratiorul tau. Moama ce ochi expresivi are, sa o mananci cu fulgi nu alta! Am vazut si io pozele, ai copii tare frumosi Vik, de altfel au cu cine semana. Si ce figuri de nemti au, zici ca nu au gene latine in ei.

Eu cred ca-mi iau campii anul asta, sau cel putin pana vine primavara/vara sau ce-o mai veni si pe aici. Acuma e Calin bolnav, de trei zile e acasa. Unde mai pui ca pana acum din cauza bolilor, ale lor si ale mele, am luat peste doua saptamani din concediul de anul asta. Si suntem abia in martie.

Praslea are o gagicutza, ceva mai inalta decat el. Nu am auzit ca vrea sa o cheme acasa, si nici ca se casatoresc, cum zicea Calin la 4 ani, asa ca stau linistita. Gradinita merge bine, ma bucur ca i-am schimbat-o. Au foarte multe activitati, iar seara cand ma duc dupa el, o gasesc intotdeauna pe duamna fie colorand in rand cu ei, fie construind lego sau alte minuni. Alex a invatat-o ca europenii se pupa pe amandoi obrajii (sau cel putin romanii), ca la americani le ajunge un obraz si ala pupat din varful buzelor. Acuma le turuie in engleza cu 100 de cuvinte pe minut. Fantastic ce repede invata copiii la varsta asta o limba straina. De-as putea si io .

Io personal astept primavara, ca m-am saturat de frig, azi erau cateva minusuri Celsius (23F). In rest ma tot gandesc pe unde sa-i duc pe copii in weekend, sa mai iasa si ei in lume. Desi sunt perfect fericiti in gradina la leagane si topogan. Sau pur si simplu sa alerge.

Va pupez ca nu stiu cand mai intru sa povestim. Numai bine la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

NADJA ,La multi ani scumpete mica si frumoasa! sa cresti mare si sa fi iubita...pe langa toti baietii frumoshi si noi te pupam cu mult drag mai ales DAVID si Alvaro
(mai incet cu baieti frumoshi si pupacitul ca se supara soacrata Ven si Carmen Nadja este nora mea de cand era in burta la mumasa)

Eu imi cer multe scuze ca nu am mai scris. Sunt in mare depresie, duminica imi pleaca frumoshi mei si o sa fiu varza de dorul lor.
pun si eu poze acum sa vedeti ce mari suntem!

sanatate multa si sa auzim de bine.

pozele: http://community.webshots.com/user/elenush29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Io-s. Nu am citit nimic din urma, sa stiti.
Azi fusei la doftoricioaica si cica am fibrocistic. So, nu mai am voie cafea, nimic ce contine cofeina (aici m-a lovit unde ma doare ca nu mai beau eu cafeluta mea aburinda si aromata si nu mai beau nici ceaiul de iasomie pe care am dat o poala de bani) si nu mai am voie sare inainte de ciclu. Si sa imi fac obicei sa iau Vit. E, valabil pentru toate femeile. E tare recomandata.
Hihihi, Luca ma gadila pe spate. Eu ma vopsesc si in 30 de min. plecam in vizituuri. Sunt multitasking.
Pup si we cat mai insorit.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27
NADJA ,La multi ani scumpete mica si frumoasa! sa cresti mare si sa fi iubita...pe langa toti baietii frumoshi si noi te pupam cu mult drag mai ales DAVID si Alvaro(mai incet cu baieti frumoshi si pupacitul ca se supara soacrata Ven si Carmen Nadja este nora mea de cand era in burta la mumasa)Eu imi cer multe scuze ca nu am mai scris. Sunt in mare depresie, duminica imi pleaca frumoshi mei si o sa fiu varza de dorul lor.pun si eu poze acum sa vedeti ce mari suntem!sanatate multa si sa auzim de bine. pozele: http://community.webshots.com/user/elenush29
Haha a aparut si cuscra lenoasa la scris. Mey a trebuit sa bag un replay sa citesc treaba aia in roz, mi s-au crucit ochii in cap sa descifrez:)) Zicea acolo Elena ca Nadja e din burta adjudecata si ca se lupta pt nora-sa ca o leoaica:)) ok cu infloriturile mele offcourse:)Elena te inteleg ca o sa fii vai de tine fara pui! Asa e prima oara, te simti amputata! O saptamina totusi nu e chiar f mult, o sa fie bine draga mea nu te mai consuma Important e ca David si Alvaro sunt in siguranta cu papi, ce sa-i faci, asa e la noi astia cu familiile imprastiate peste tot, suferim noi de dorul copiilor, parintii de dorul nostru, bilete scumpe, calatorii anevoioase si tot asa. Chiar asa cit de lung e zborul? O sa fie direct macar?Adriana merci de poze, ca de obicei e o incintare sa va privesc! Ce dulce e poza cu fetitele cind dorm si noua freza ti se potriveste f bine.Ciuf, power woman cum mai merge scoala? Ven, Laura merci de urari!Aici a venit primavara, azi a fost o zi superba cu mult soare, fara vint, pasarile ciripesc, v-am mai zis ca insula e rezervatie naturala si-s multe specii de pasari pe aici, ma rog stau in legea lor in natura ca sa zic asa dar sunt si prin zona de case, e o nebunie ce ciripeala e dimineata Asaaa.. si sa va mai zic ca Vikinga cea lenoasa a pus popoul la treaba de nu-i mai sta fundul De dimineata pina seara nu stau o secunda, eu le fac singura pe toate si cumparaturi si casa si catel si mincare la pui si plimbat copii si dus si adus la gradi, dupa luxul ca mama aici is vai de mine acu' Dar de un party mic tot imi gasesc timp;) Ieri seara am fost la cinema cu doua amice si pe urma pina dimineata la 4 am fost in vreo 3 cluburi, am avut mare fun! Si ele mamici a cite 2 copii dar ne gasim timp macar o data pe luna sa iesim si ne-am propus sa mergem intr-un we in Barcelona noi trei singure fara copii si sotzi. Ahh ceva funny de asera, mai fetelor am fost curtata de niste tinerei asa la 25-26 de anisori, vai de fragezimea lor hahaha, ce chestie si cu make upurile astea:)) Si in seara asta is invitata la ziua altei prietene, implineste 40 de ani, iar se lasa cu party mare Bine ca am dormit azi la prinz.Un we cu mult soare va doresc!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ehee Laura! asa este cu baieti de 25-26ani! mie imi place sa ma simt "dorita" de altcineva! Cand merg in weekend prin baruri si pe la discoteci , zau ca imi place cand vad pustimea ca imi face ochi dulci :).
Zborul este scurt, doar 3/4 ore sper sa descurce papi cu ei ca stau cu frica de zbor in rest stiu ca totul o sa fie bine si ca or sa vina acasa rasfatati si schimbati

Distractie placuta

EDIT: EU NU VREAU MULT SOARE, VREAU MULTA UMBRA ca deja este cald de abia respiram pe strada!

Am o saptamana la dispozitie sa invat pentru cetatenie si zilnic sa ma duc la ocean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Am mai pus niste poze noi cu iepurashii mei aici

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by carmen77

Am mai pus niste poze noi cu iepurashii mei aici

Mami, si la voi la fel ca la vik, fiecare(tu si sosu) cu clona lui.. Ceva de speriat, le-ati reusit bine de tot...

Socrela merge, si a devenit mai autonoma... a inceput sa ne faca iar zile fripte, so.. e spre bine (cu sanatatea, ca cu restu...)

Elena, succes la invatat. Si io am pus actele si astept interviul... mai incolo asa, prin august sper... Numai ca in NY e mai greu procesul.. sper sa fie anul asta...
Vazut pozele.. concluzia mea e ca trebuie neaparat si o fetita.. ca baietii ti-au iesit bine

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alooooo! Ce-i cu linistea asta pe aici?
Sau va plimbati la greu, ca a venit primavara?
Uite niste poze noi si cu noi incepand de pe aici. Luati de poftiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Hehe, Ven, asta micu' e tot al tau ... Markus e combinat, dar Mathias e ... rupt mami.

Chiar, fetele, ce e cu linistea asta?

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput