Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (85)
Raspunsuri - Pagina 16
adriana spune:
Vik, sa-ti traiasca fetitzul, ce repede a crescuuuttt.. Parca vad ca ne scrii de poznele ei, sau ce mai spune/face.. cum scriem noi despre fetele astea nazdravane: Olguta, Isa
... cred ca se inscrie si ea la capitolul fete care stiu ce vor, devreme cu mintea si tarziu acasa
, vai de minee...
Carmen, hihi, ma bucur ca o vrei pe Olguta, ea de fapt cam baga spaima in baietei.. nu stiu de ce, dar fug astia mici de ea... le e frica c-o iau pe cocoasa![]()
MAi vreau un baiet
... Recunosc oficial...
Ven
.. ce aveti voi acolo eu n-am pomenit... Mie pana si acuma mi se scoala bebea de aproape 2 ani noaptea si ma chiauneste pentru toata ziua.. So... va cam invidiez..
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
ciuf spune:
Laura, sa iti traiasca Nadja si sa va aduca numai bucurii. La multi ani, papusica!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
super mami spune:
La Multi Ani domnisoara mica. Sa creasca mare papusica, sa fie sanatoasa, desteapta, cuminte si norocoasa.
Abia astept sa vad poze.
Ce repede a trecut primul anisor. Felicitari mami si papi !Eu am inceput ziua cam prost, am primit ceva vesti proaste....da sper sa fie totul ok.
Carmen....e o scumpete bebelusul tau...o scumpete.
Pupez pe toata lumea, sa aveti o zi frumoasa
Alexandra
liliana csaki spune:
Vik, la multi ani pt. motata mica, sa fie sanatoasa si sa va umple viata de bucurii. Ce repede a trecut un an.
David si-a tras o frizura noua, l-am luat cu mine la coafor si in timp ce pe mine ma bibileau fetele alea, ca ma grabeam, el a luat foarfeca si s-a tuns, si-a luat din fata, exact pe mijloc o bucata buna pana la radacina si pt. ca probabil n-a fost f. multumit de rezultat si-a mai luat si de pe margini. Arata horor, au incercat sa-l aranjeze, l-au tot dat cu gel dar se vede ca naiba, mi-e c-ar trebui sa-l tund chel
.
Eu am luat o nenorocita de raceala si de 2 zile sunt numai cu nasu-n batista, ma doare capul, sper sa n-o dau mai departe.
adameasca spune:
'neatza! si-o
la doamne!
Io-s cheauna de cap. Dupa ce ca s-a schimbat ora, de azi ni s-a modificat si programul la birou, incepem de la 7, deci cu o ora mai devreme 
Vik, sa-ti traiasca mandretea de fata, sa fie sanatoasa si norocoasa!
vikinga spune:
Danke danke
Am pus poze de la mica petrecere de un an si de la luatul din motz, trimit acum PM-uri la fetele de pe ultimele 2 pagini de subiect, daca uit pe careva imi ziceti. Adriana mai da odata linckul, merci:)Eu tot ma lupt cu kg astea, m-am impotmolit la 74..
ufff. Mama a plecat, usor nu-i singura cu doi copii si doi catei, ok cel mic e luat de sotz mai tot timpul, de dimineata pina seara nu am timp sa stau deloc, mai ales ca Aldo a stat acasa, de miine insa la gradinita. Nebunie cu amindoi
Dar bine ca-s sanatosi, am scapat de raceala aia urita. Azi am fost la controlul de un an, e f bine mindra, are 10kg si 75cm, chiar am scos carnetul lui Aldo, el avea 11,5 kg si 83cm!O sapt frumoasa sa aveti
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
carmen77 spune:
Vazut pozele de 1 an, Laura, Nadja e o dulce, mama ce de inimi o sa rupa cu ochishorii aia
. Si pare o fetita cumintica asa, cu suzeta in gura ...
. Am vazut si patrupezii, mai, zi mersi ca nu stai in Quebec, eu cand ii vad pe astia aici la 6 dimineata pe crivat la - 20 de grade ca plimba cainii, ii compatimesc sincer
. Iubesc animalele, dar una din asta nu as face pentru nici un catel ... sa ma plimb prin ger si vant la 6 dimineata ... 
POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel + Marc
adameasca spune:
'neatza! si-o
!
Ptiu, sa n-o deochi pe don'soara ta Vik, frumoasa s-a mai facut!!! M-am uitat la poze si tare mi-au placut...
Pupam!
adriana spune:
Vik, e o scumpa N, si Aldo e deja baietel... Ce figura inteleapta are
...
Sa va traiasca, sunt exact copiile voastre.. nu stiu cum ati reusit.. ai mei nu seamana nici cu mine, nici cu ta-su.. thanks God
Mi-a placut cum sufla in tort
.. Nadjia avea suzeta in gura... hehe
Linkul cu poze a expirat, le-am ascuns.. daca vrei sa le vezi, imi trebuie adresa ta de email, sa-ti dau invite..
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
vikinga spune:
Multumim tare mult de complimente
Sunt tare mindra de copii mei, is fericirea noastra cea mare:)Si Lena graviduta va multumeste pentru urari, a zis ca sunteti niste dragute:) Abia astept sa-i vad puiuta mica din burtica:) Freya e o fetita asa de frumoasa si atit de expresiva, si tare desteapta, asa nora oho! Zicea Lena odata ca merge deja la concursuri de puzzle si le si mai cistiga in fata copiilor mai mari ca ea, e tare talentata la asta. Se potriveste perfect cu Aldo care e mare constructor de lego. Ce instinct am avut noi doua sa ni-ii cuplam din scutece, buna treaba
, doar copiii sa mai vrea.Carmen sa stii ca daca eu aveam intii copii cu siguranta nu luam pe urma un ciine. E bataie de cap. Ciini se potrivesc la cei mai in virsta care au timp si au nevoie de miscare zilnica ori macar daca-s copii mai marisori si e ok daca stai la casa si nu muncesti la program. Nici nu vreau sa ma gindesc cum le e canadienilor de care povestesti. Groznic! Si nici ciinele nu e fericit sa stea singur in casa cu orele, tot timpul trimis la locul lui sa nu stea printre copii si tot asa.Adriana, cum te mai descurci cu soacra?Elena nush ce-i cu ea, ori ceva s-a intimplat de nu intra pe net, ori e in columbia:) ori o sa fie soacra rea cu nora-sa Nadja de nu-si felicita nora
. Elena da un semn de viata ca-mi fac griji.Pe curind!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo