Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Offff, ce cuvinte frumoase si incurajatoare... Multumesc, dragele mele! Elena, sa stii ca m-am gandit la tine zilele astea si mi-am imaginat cat de greu ti-a fost ca n-ai putut merge sa-ti iei ramas bun... Adriana, mare dreptate ai cand spui de schimbarea perceptiei, exact asa ma simt, pustie si infricosata... Ce sa zic, acum parca e un pic mai usor, au trecut 2 saptamani, trece timpul, viata merge inainte. Mi-e greu ca nu-i pot alina lui tata durerea nicicum, el sta la tara, munceste la casa noua, sta mai mult singur, are mult timp sa se gandeasca. Nu vrea sa vina sa stea cu noi, nici noi nu avem cum sa mergem sa stam acolo deocamdata.
Multumesc inca o data de incurajari si cuvinte frumoase. Sunteti atat de sufletiste...
Sa ne intoarcem totusi la ale noastre, nu e cazul sa va intristez mai mult.

Lena, felicitari pentru sarcina!
Ven, poate ca merita totusi suferintza asta de scurta durata a lui Markus. Stiu ca e greu sa nu-i poti alina durerea copilului tau, dar fii alaturi de el si spune-i ca stii ca-l doare, dar e spre binele lui. O sa sa simta bine dc stie ca simti prin ce trece.
Pup fetele frumoasele si copiii nazdravani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Condoleante Ileana, imi pare tare rau pt pierderea ta. Sunt alaturi de tine sufleteste si sper sa treci cat mai lin peste suferinta. Te imbratisez si te sarut virtual. Nu cred ca poate fii ceva mai greu decat sa-ti pierzi parintii sau copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Sincere condoleante, Ileana. Imi pare rau de pierderea ta, din pacate trebuie sa trecem si prin asta.

Ven, ce face dragul de Marcus, e deja mai bine? a inceput sa pape cate putin?

Lena, felicitari pt. puiuta, sa ai sarcina usoara si-o domnisorica papacioasa si cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Buna dimineata! si-o

Ven, cum se mai simte Markus?
Lena, tu de ce nu-ti mai faci alt cont pe DC?

Oare Carmena pe unde o fi umbland?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna dragelor!

Markus
e mai bine cu raceala. Adica n-a mai facut febra, starea generala e mai bunicica, dar inca tuseste cu expectoratii multe si..........IL DOARE IN GAT!! Nu stiu cat il mai poate durea asa, ca deja nu mai pot de mila lui Stam tareeeee prost cu mancatul, daca ar fi dupa el, n-ar manca NIMIC. Seara il invinge foamea, si trece saracu peste durere si mananca ceva, cat sa nu moara de foame, I guess. A slabit in 5 zile 1 kg....
Am o prietena care s-a operat la 20 si ceva de ani de amigdale, vorbesc cu ea zilnic la tel. si ma sfatuieste sa il cred, ca doare ORIBIL! A zis ca ea n-a putut manca aproape nimic 1 sapt., a slabit 5 kg si tot seara manca cate ceva...cat de cat.
S-a si plictisit in casa, azi avem (si eu si el) o sapt. de cand n-am iesit afara, simt ca o iau eu razna, d-apoi el....
In fine, maine seara termina antibioticul si teoretic de joi avem voie si pe afara, sper ca lucurile sa se mai indrepte pana atunci....

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ileana condoleante, imi pare atat de rau, nu am cuvinte...Doamne ce este si viata asta, azi esti maine nu se stie...Imi pare atat de rau, sa fii tare. Si pentru taticul tau, sa incercati sa fiti aproape de el, el probabil e atat de pustiit in momentele astea, intotdeauna m-am gandit vis- a - vis de moarte, greul cel mai mare il duc cei ce raman...Sun cu sufletul aproape de voi.

Mi-a venit acum in gand ca am avut niste sicane cu mama acum vreo 2 luni, asa din cuvinte spuse aiurea si fara noima, si ma suparasem pe ea...Am stat apoi si m-am gandit ca pe bunica si eu am pierdut-o atat de repede ca nici acum dupa 8 luni nu m-am dezmeticit prea bine si de multe ori mi-o imaginez asa cum era ea, si atunci am hotarat ca pe cei dragi, nu merita sa ne suparam, pentru ca nu se stie cat ii avem alaturi. Din nefericire, suntem pasageri in viata asta, ca intr-un tren, unii coboara mai repede, altii merg putin mai departe. Ideal ar fi atat cat suntem aici, sa ne fim aproape...

Suntem bine noi, eu am inceput munca mai in forta, ne-am inchiriat sediu iar lui Bogdi i-am gasit bona, o femeie cumsecade pana acum, Doamne ajuta sa fie asa in continuare.Inca il alaptez, nu stiu prin ce minune, dar se pare ca de data asta "bubele" mele nu m-au facut de ras... Bogdi slava Domnului papa tot nu e mofturos deloc la mancare...Stefi e bine, la gradi, pe zi ce trece ne uimeste cat creste si cum imbatranim noi...Apropo de asta, zilele trecute, discutie intre noi:

- Eu- Stefi, maine vine mamani la noi, sa te porti frumos, ai inteles?
- El: Of, bine, dar sper sa nu imi mai spuna puisor.
- Eu: De ce mai mami, ca te alinta...
- El: Da, dar eu sunt om, nu sunt pui!!

Am zis ca il mananc, nu alta...In continuare e foarte mamos, din cale afara as putea spune, imi zice ca io sunt iubita lui, ma iau de grija uneori, de mamosenia lui. Pe de alta parte, inafara de gradi, cel mai mult sta cu mine, e normal sa fie mamos. Poate ii va trece mai tarziu, trag io nadejde...

Eu merg la electrostimulare si la aerobic sa scap de suncile acumulate cu mult sarg pe parcursul sarcinii...Mai am de dat jos 6 kg, dar binenteles cele mai grele, dar nu-mi pierd speranta ca se vor duce si astea pe apa sambetei si imi voi reveni la forme initiale.

Lena felicitari pentru bebita 2, sa fie sanatoasa si sa ai parte de o sarcina si o nastere usoara!

Ven sanatate multa la puiut! E atat de greu sa iti vezi copiii bolnavi, of...

Laura pupici la mica umblareata, acusi face anisoru', mama ce trece timpul...

Pupici la fete frumoase si copii nazdravani!

Va citesc mereu sa stiti, cu scrisu' recunosc ca stau mai prost, nu mai fac promisiuni ca imi revin ca nu se intampla, dar voi stiti ca sunt aici alaturi de voi!

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ciuf, hai ma, nu-mi raspunzi si mie cu aspiratorul ala?

Buna dimineata fetele ...

De la noi vesti... cine vrea? A venit soacra acasa... nu poate sa mearga la baie, face pe ea, de abia se plimba cu walkerul prin casa... Mereu ne gandeam bine ca nu e in faza sa faca pipi pe ea.. uite ca am ajuns si aici... Sa vad cat sunt de buna, acum e acum
Asta in conditiile in care ne-a dat in judecata(deci avem proces cu ea) si ne-a facut reclamatie la politie(deci sunt cu okii pe noi sa nu-i facem ceva rele)... Doamne apara si pazeste..
Olgu & comp sunt o binecuvantare.. in conditiile astea imi doresc sa ies cu mintea intreaga din postul asta...

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Uff, Adriana, scuze de aiureala mea. Aseara am fost la Home Depot sa ne uitam de covor si mi-am amintit: "Aoleu, Adriana m-a intrebat de aspirator!". Zau ca sunt cu mintea in toate partile.
Deci aspiratorul e imprumutat de la Home Depot, te costa $15 pentru 4 ore si vreo $25 pentru 24 de ore. Carpeta va ramane un pic umeda dupa ce folosesti aspiratorul, motiv pentru care noi am spalat carpeta seara, ca in timpul noptii sa apuce sa se usuce. Detergentul l-am cumparat de la acelasi magazin. Cam asta e treaba.
Nasoala treaba cu socrella. Si cat sta la voi? Dar de ce v-a dat in judecata? Ca nu cumva sa ii faceti ceva rau sau de ce ? Scuze, de deranjez.
Carmena, Stefi a fost tare dulce cu raspusnul lui despre puisor. Ia spune-mi cum se comporta el in prezenta baietilor mai puternici? Pare slab, ii este frica de o incaierare? ca eu ma tot gandesc ca Lucutul meu e tare slabut, finut, ca o fetita. Si parca as vrea sa il calesc eu un pic inainte de a mi-l cali alti baieti. In casa e cel mai curajos, face Kung-fu, iar cand e in preajma baietilor parca as avea o pisicuta.
Felicitari pentru un Bogdanel papacios. Te mai asteptam sa ne mai scrii. Este eficienta electrostimularea? Te ajuta sa dai jos surplusul de kg?
Ven, imi pare tare rau ca Markus inca mai are dureri in gat. Nu ii poti da ceva de durere? Eu mi-am scos amigdalele pe la vreo 5 ani ca nu mai puteam sta cu ele. Si imi amintesc ca tot scuipam sange intr-un tifon si ma durea in gat cand inghiteam. Atat imi mai amintesc. Oricum eu zic ca de acum incolo trebuie sa ii treaca durerea. ai vorbit cu medicul? Ce iti recomanda?
Fetelor, ieri a fost o zi faina de primavara. De dimineata am plecat cu trupa la cautat de covor, sotului i s-a nazarit ca la demisol trebuie scoasa carpeta pentru ca sta pe ciment si e un mare No-No pentru crescutul mucegaiului. Drept urmare ne punem parchet si vreau sa iau un covor mai mare ca sa aiba copiii pe ce sta cand se joaca jos la TV.
La 11:45 am avut programare la pediatru pentru Eva ca mi s-a trezit toata noaptea. la medic am asteptat 45 de min. pana sa ne primeasca doctorita, si acolo am mai stat o juma de ora. Eram un car de draci. Eva deja era obosita, incepuse sa imi faca si febra, nu mai vroia nimic decat acasa la "Nuka". Are infectie la ambele urechi, ganglionii de la gat cam inflamati. Sa ma sperii? Doctorita a zis ca ii verifica peste 3 sapt. cand se va uita si in urechile ei sa fie sigura ca infectia a fost tratata.
Cu chiu cu vai am reausit sa o adorm, chiar am vrut sa dormim si noi amandoua in pat, insa dupa ce si-a papat lapticul a inceput sa se joace, sa se bage sub patura, sa ne "acundem". Asa ca am luat-o frumusel si am parcat-o in patutul ei sa apuce sa traga un pui de somn, ca deja era 2:30. Dupa ce s-au trezit piticii am fost in parc, eu cu Luca ne-am plimbat cu bicicletele. Parca am simtit ca mi-am incarcat bateriile. M-am bucurat de copii cat am putut de mult. Off, mai vreau zile din astea, sa iesim impreuna in parc, sa ma joc cu copiii. I-am pozat ieri, i-am filmat.
Azi sunt la serviciu .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ileana ce nenorocire. Condoleante, imi pare extrem de rau.
Nici nu stiu ca sa spun....poate doar trecerea timpului sa-ti ofere putina consolare.
Imi dau seama ca ai sufletul facut bucatele.
Imi pare tare rau.Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ciuf, mersi pentru aspirator... sa vad cum fac cu Home Depotul nostru ca e cam departe..
Socrela locuieste cu noi, deci o sa stea mult si bine... Ea e foarte plecata la vorbele si sugestiile altor persoane decat familia ei, asa ca toata lumea a sfatuit-o cand s-a casatorit fi-su, sa il dea in judecata sa imparta averea cu ea.. telenovela nu alta, iar cu politia, cireasa de pe tort, cum ca noi ii vrem raul......
Un amestec de gelozie morbida si razbunare stupida..
Cine a zis, domne, ca batranetea aduce si intelepciune?
V-am innebunit si eu cu problemele mele.. gata, nu mai zic nimic.

Mergi la inceput