Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (85)
Raspunsuri - Pagina 10
carmen77 spune:
Ven, multa sanatate lui Markus! Matei a avut anul trecut o boala contagioasa care se numeste foot and mouth desease, si nu putea inghiti nimic, dar nimic, nimic, nici macar lichide nu vroia sa bea, si atunci pediatra mi-a zis sa ii dau un fel de inghetata, off, imi scapa numele, e un fel de suc congelat pe un bat ... nu are lapte si fiind ff rece, ii ia durerea (ma rog, il amorteste), si se si hidrateaza. Poate merge si la voi.
POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel + Marc
Laura Takacs spune:
Intru si eu sa va urez sanatate (Ven) si sa treaca repede, pt ca tare nasole sa-ti vezi copilul bolnav si sa te simti neputincios.
Celor care sarbatoresc Pastele maine, va urez sarbatori fericite si toate celel bune. Eu am vopsit oua ieri, Alex a mancat deja doua, si-asa erau numai 10 de toate. (Tin amandoua Pastele, sotul meu e catolic.)
sympa spune:
Ven, multa sanatate lui Markus.Doamne, prin ce-ati mai trecut.Sa se faca bine mai repede.Primele zile sunt cele mai grele.sa va traiasca micutul crestinut...si la fel cum au zis si fetele, arati beton.m-am delectat si eu cu pozicile voastre.
Elena...ma bucur pentru tine, ca macar o seara o lasi pentru sufletelul tau.Zici ca nu mai poti de cald???Facem un schimb macar pentru o saptamana...Ca eu m-am saturat.Avem soare..dar cu dinti

.L-am vazut pe superman Alvaro sarind de mama focului.Imi e dor de voi...nu stiu cand o sa ne mai vedem.
Noi ne-am luat bilete pentru Romania...pe 19 mai decolam.E nasol ca-l lasam pe tati aici.O sa stam 2 luni.O sa merg cu mama, iar la intoarcere vin singura cu atomicii .Greu va fi, ca-n Amsterdam stam vreo 7 ore jumate.Nu conteaza.....o sa treaca.
Ciuf...mare dreptate ai cu imbatranirile astea.As vrea si eu sa pot intoarce macar pentru putin timpul.Chiar ma gandeam cata galagie era pe la noi pe-acasa si-n vecini.Plin de copii, mai mari mai mici, totul a disparut.La mine acasa a mai ramas mama singura...din vecini la fel, doar batranii.Tot tineretul e plecat.E tare trist cand poti face o diferenta intre cum a fost si cum e acum.Dar vara...apar nepotii in vacanta si totul reinvie.
Plec la asta micu....ca ma striga din tot sufletelul.
Va pup.....si "Paste fericit!" pentru cele care-l sarbatoriti week-endul asta.
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze
super mami spune:
Ven multa sanatate. Saracutul copilas....cum isi imaginau ca-l calmeaza ele?
Din pacate eu tin minte operatia mea...aveam vreo 6 ani si s-a desfasurat cam in aceleasi conditii. Brrrrrr. Nici nu vreau sa ma gandesc.
Bine ca s-a terminat, o sa uite repede.
Vazut pozele, sunteti tare mumosi cu totii. Piticutul e adorabil.Noi avem musafiri si am tot iesit la plimbari.....aseara pe la 10 eram in pat cu totii rupti.
Pupacim natiunea, sa aveti o zi frumoasa.Alexandra
vikinga spune:
Fetelor gata am vestea cea frumoasa cap coada!Lena e insarcinata in cam 20-21saptamini, si tocmai ce mi-a zis ca va avea inca un fetitz frumos
!!! Freya va avea curind o surioara, cred ca e tare fericita, la fel si papi , care stiu ca-si dorea f mult inca un copil. Sarcina usoara Lena si un bebe sanatos!!!Galeria
Oh dragul de Markus..Ven mi pare rau pt suferinta puiului..offffCum se mai simte?Paste fericit daca il serbati!Noi da si mai avem ceva: luam din motz printesei. E cu o sapt inainte de un an dar asta pt ca ai mei pleaca pe 29 cu o zi inainte de ziua ei si vreau sa-i ia mama din motz, ca fratele meu nu a avut cum sa ajunga, el e nasul, nasa e o nemtoaica (,)catolica sta si ea departe prin sud si oricum nu stie de motzurile noastre. deja pariurile sunt facute, cam toata lumea e sigura ca va lua prima oara ce e de mincare, o bucata de piine ori biscuit ce o sa pun pe platou:)))).Va pupez
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
carmen77 spune:
Felicitari Lena!
Sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel, si o fetita sanatoasa si cumintica. Si mai intra pe la noi
.
Paste Fericit la toti care il serbeaza azi (noi da, ca suntem catolici).
Laura, distractie placuta sa aveti si sa ne spui ce a ales donshoara
.
POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel + Marc
ciuf spune:
Lena, felicitari pentru fetita din burtica. Iti dorim o sarcina usoara in continuare, o nastere rapida si un bb sanatos!
Paste fericit!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Laura Takacs spune:
Vik, petrecere frumoasa de motz si de Pasti! Muama ce a trecut timpul, puiutza face un an deja. Sa va traiasca si ii doresc multa sanatate. La fel si lui Aldo. Vrem poze.
Noi am mancat deja "oulele" , cum zice Alex, el doua rosii, noi numai cate unul. Si-a revendicat si pe celelalte, sper sa nu i se faca rau
. In scurt timp o sa mergem la plimbare, pt ca in sfarsit e vreme frumoasa, dar soare cu "dinti". Aaaa, si a venit si bunny rabbit (iepurasul) si le-a adus la baieti cate un cosulet cu cadouri.
Felicitari Lena, sarcina usoara si un fetitz sanatos!
vikinga spune:
Lena citeste ce mai scriem noi aici dar are contul inchis, insa cu siguranta se va bucura de urarile noastre.Asaaa..fetitzul meu a ales bineinteles ca prima oara piine
, am ris toti de am lesinat:)) Pe urma o sticla de parfum si o iconita. Exact ca Alvaro al Elenei, hm... iconita? Probabil i s-a parut intersanta asa aurie si lucitoare:) Si Aldo a ales parfum pe linga altele la taiatul lui din motz.A fost o zi frumoasa, vin eu si cu poze.Pup.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo