* Gravidute & Mamici de Iasi (31) *

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!
Slaba miscare aseara. Eu am cedat si am adormit langa sot, pana sa-si faca el curaj

Miha, azi am fost in zona ta. M-a convis mama - in sfarsit - sa merg si eu la un targ de tzoale (am fost la unul acum cativa ani, la Palat si am zis ca eu la asa ceva nu mai calc) Ei, uite ca am calcat. Dar de bine ce m-a convins, ne-am dus, cu catel si purcel - adica doi copii din dotare - la 10.00. Acolo am aflat ca deschide la 12.00 Asa ca am stat intr-un parculet de joaca cu copilasii doua ore.

A fost cu spor vizita, ca mi-am luat hainute si sunt tare bucuroasa. Abia astept sa vina radu acasa sa le probez, ca de, fara admiratori nu pot. Desi, cand o sa-i spun si cat am cheltuit!!! (ca mi-am luat - nu tot de la targ - si carucior sport pentru Victor; si am sa-l tin la mama sa pot sa ies cu el in carut, ca altfel imi rupe spatele. Si mai mergea cand stateam asa, cate jumatate de ora, dar acum nu se mai putea)

Ce carnat de mesaj am scris!!!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Miha, abia astept pozele cu ce ne bucataresti azi bun. eu nu am mai facut nimic. Si asa ma apuca un dor sa fac ceva dulce si bun. Poate maine, daca am timp. Ca trebuie sa pregatesc si bagajul

(mai tineti minte melodia: "Daca ochii tai/vreodata vor mai plange/daca pasii tai/ azi se intorc din drum..."? Asta ascult acum. Pe Radio Romania Actualitati)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare!
Ce face fetele?
Eu am umblat de dimineata, mi-am facut si netul la mine pe laptop,am fost si pe la doctori, am facut si mancarica bunuta. Dar nu am scos copilul afara:(
Am vrut sa merg si eu in Copou dupamiaza dar nu am reusit...
Oana- am facut eu bun, musuroi de cartita
Ramonik - multumesc frumos Cum e Darius, i-a trecut agitatia?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Sunt si eu prin zona dar mi-e cam somn.Tre' sa pregatesc baietii de scoala pe miine.Cel mic e la mine in brate dar nu are stare deloc.
Tare as vrea sa-l culc dar nu vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Michelle, bun musuroiul! trimite incoace o feliuta mica daca a mai ramas..doctori?sper ca sunteti sanatosi cu totii..
Monica, vrea cel mic sa participe si el la seratele fetelor pe forum..asteapta schimbul 3!
Intr-adevar slaba miscare azi pe aici..cred ca se pregatesc numai bunataturi prin bucatarii..
A mea doarme de pe la 19.30..o scol acusi sa ii fac baita si sa pape..sper ca pana la 23 si sa ma bag in patut..ca si mie mi-e somn..sunt sculata de la 6 ca domnisoara e matinala..
Totusi nu mi-ati spus la ce pediatrii sunteti voi..e secret?
Daca nu ne mai auzim..noapte buna tuturor!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

eu iar ma chinui la ore tarzii sa adorm fetele!!! zgatiile astea n-au somn.... eu as dormi si 16 ore incontinuu(atat am dormit cel mai mult)...dar ele s-au gandit sa semene cu tac'su...cat mai putin somn...

kriss pediatra la care merg e ionescu catalina, dar nu o gasesti decat la sf maria...mai complicat cu bebe mic de umblat pe-acolo.

michelle vreau si eu musuroi ...n-am facut niciodata, si de cate ori vad prin magazine cutia de la dr oetker parca vreau sa iau, dar ....

miha tinem pumnii maine sa vezi ca n-o sa planga mult amira, daca o sa scanceasca putin. raisa abia la a doua ureche a inceput sa planga si i-am facut la 6 luni la coriolan. denisei tot la 6 luni si tot acolo, dar ea a plans putin si la prima gaura...si mai era si decembrie cu haine groase... ma trecusera toate transpiratiile... sa stii ca e pt tine!

ma duc sa mai tip la fete poate or adormi de frica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Kriss - suntem bine multumim, am fost eu la dr sa-mi iau un exudat faringian,cred ca o sa trebuiasca sa imi scot amigdalele,si am mai fost si cu spatele,la recuperare la un dr sa vedem de ce ma doare(v-am spus ca sunt batrana :) ) si trebuie sa merg sa fac gimnastica medicala.Deci nu e nimic grav.
Kriss - poftim o feliuta de tort :)
Eu merg la Siminiceanu si dr. de fam e dr. pediatru(zice ea).

Diana - iti dau si tie o feliuta :)

Unde sunteti fetelor?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by mihamora
Diana - iti dau si tie o feliuta :)

daaa...nu ma vezi ca stau cu farfuriuta intinsa??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Miha, abia astept pozele cu ce ne bucataresti azi bun.

N-am bucatarit nimic spectaculos...Am facut o ciorbita si niste cartofi la cuptor cu fripturica de pasarica. Pentru desert am vrut sa fac reteta www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17814/Cornetti/" target="_blank">asta dar nu mi-a crescut aluatul. Mai apoi am vazut ca era drojdia expirata. Aluatul l-am aruncat,dar bunatatea de crema nu m-am indurat sa o aruc,asa ca am dezghetat repejor un aluat de foietaj si am incropit niste strudele cu ciocolata si visine. Am avut si musafiri,deci is aproape gata.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna noaptea!
Multumesc de urari Celia, Kriss, Addiana! Imi cer scuze daca am uitat pe careva!
Am venit de la parinti ieri. David e cel mai fericit la el acasa! Cand descarc pozele am sa va trimit sa vedeti cum era David intre gaini si cum de intindea la catel! Si bineinteles sa va arat ce barbatel a fost el la cumatrie!
Pe mine m-a tras curentul la tara si am o fata... I-au antibiotic. Azi e a doua zi de tratament si e deja mai bine! S-a desumflat vizibil!
Oana sa porti cu placere lucrurile cumparate! De unde i-ai cumparat lui Victor carut? E un gen sport? Vreau si eu sa-i mai cumpar unul baiatului, dar sa fie usor si sport!
Kriss fain ca ai fost in Copou la plimbare!
Poate revin cu pozele! Va pup!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput