* Gravidute & Mamici de Iasi (31) *
Raspunsuri - Pagina 2

addiana spune:
addiana spune:
 neatza! haideti la  ceai, 3 in 1 stiti voi...
 ceai, 3 in 1 stiti voi...
am citit din urma...dar n-ati stat prea mult...ma asteptam sa gasesc cel putin vreo 10 pagini scrise...
o sa incerc sa pun filmuletul cu "domi in actiune", n-am mai pus filmulete pana acum pe webshots!!! dar ma descutc eu!
 dar ma descutc eu!

ramonik_1980 spune:
ramonik_1980 spune:
 Neatza si multam de cafea Diana
Ce v-ati mai distrat voi in Copou!!!!!!!!!!!!!
Eu am avut o zi de groaza:de dimineatza am fost la vaccin cu Darius si eram tare mandra ca nu a plins ba din contra a zimbit la asistenta, dar pe la 13 s-a trezit  plangand si a tinut-o asa vreo ora de nu stiam ce sa mai fac Am sunat dr si mi-a zis sa ii dau paracetamol ca cica il doare piciorul si intr-adevar dupa vreun sfert de ora si-a revenit.Oare de ce nu mi-a zis sa ii pun preventiv un paracetamol?M-am saturat cu doctorii astia cred ca ma apuc sa studiez singura ca in baza lor......
Am sunat dr si mi-a zis sa ii dau paracetamol ca cica il doare piciorul si intr-adevar dupa vreun sfert de ora si-a revenit.Oare de ce nu mi-a zis sa ii pun preventiv un paracetamol?M-am saturat cu doctorii astia cred ca ma apuc sa studiez singura ca in baza lor......

ramonik_1980 spune:
ramonik_1980 spune:
 Michelle intr-adevar arati super.De la sotron ti se trage silueta asta de invidiat?

addiana spune:
addiana spune:
 unde sunteti mey??!!n-ati iesit de dupa  ??? doar eu cu ramona de dimineata pana acum??!!
??? doar eu cu ramona de dimineata pana acum??!! 
hai ramona ca mai dau o cafea!

Nonna76 spune:
Nonna76 spune:
 Gata, am venit de la scoala.dar nu stau mult caci plec sa plimb copilul si apoi tre' sa fac mincare si pentru noi si pentru el si la 3 iar la scoala.Sunt plimbareata azi.Iar dupa-amiaza sunt fara masina.Ca n-am.Si nu ma plimb cu taxiul asa des,doar cind mi-e lene.

addiana spune:
addiana spune:
 nu reusesc sa pun filmulete ...imi da eroare...o sa mai incerc
...imi da eroare...o sa mai incerc
noi ne imbracam sa mergem sa mai cumpar cate ceva de papa si sa stam si pe-afara putin....

kriss79 spune:
kriss79 spune:
 neata
nu am apucat sa citesc cap trecut..
noi ne pregatim iar de Copou!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina
 fericita de Alessia Stefana  (16.10.2007)
 fericita de Alessia Stefana  (16.10.2007)

mariussimiuc spune:
mariussimiuc spune:
 Helau! 
Eu azi am program administrativ!  

Mai vin in pauzele publicitare! 
Calculatorul meu a luat-o razna...cred ca trebuie reinstalat Windows-ul.  ]
]
Amira,  Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

ella10 spune:
ella10 spune:
 Neata!
Si noi am fost ieri in copou, doar ca pe la 3 ,3 si ceva, si azi o sa mergem cam tot pe la 3.
Cind am zis ca doarme Bianca mai bine si intru si eu un pic pe aici,tocmai s-a trezit
Mai vorbim va pup
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze