Pot ramane insarcinata daca alaptez(deja mananca)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by almo

e un banc, ca cica :

intrebare la radio Erevan: pot ramane insarcinata daca alaptez ?
raspuns : nu! ramai insarcinata numai daca faci sex.

totusi, o doamna aici zice ca "Eu am ramas insarcinata in timp ce alaptam" ... asta-i prea de tot. da-o'ncolo de exprimare ...

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

[:)))]

Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

pozici sebastienvarsta Sebastien

*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

DA poti ramane insarcinata daca alaptezi, si un caz mai special: chiar daca iei anticonc. Exluton. La mine asa a venit pe lume Denis Cristian.
Il alaptam pe cel mare si luam si Exluton, iar cand a implinit 6 luni s-a intarcat. Initial am crezut ca se saturase de tzatza dar pana la urma la insistentele mamei mi-am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv. Concluzia laptele se stricase si lui bebe nu ii mai placea.
Asa ca atunci cand cel mare avea 1 an si 3 luni a aparut Denis. Dr. mi-a spus ca nu e nici o problema ca am luat anticonc. deoarece Exluton e foarte slab, monohormonal si ca daca cumva ramai insarcinata de fapt fixeaza sarcina. Si la mine a fixat-o foarte bine
Pup, mami de Darius si Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Natydea mersi pt sfat dar eu deja am ales cred cea mai buna contraceptie,am ales Mirena nu e 100% dar sper sa nu ma trezesc cu surpriza,cum ai patit-o tu.Nu ca nu mi-as dori un al doilea copil dar eu am venit cu un scop in Irlanda,sa strang bani sa imi fac o casa si cu 2 copii nu prea as fi putut face asta.
Frumoasa gluma
Va

Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by natydea

DA poti ramane insarcinata daca alaptezi, si un caz mai special: chiar daca iei anticonc. Exluton.

Inca asa ceva nu credeam ca exista!Bine ca nu le-a suportat organismul meu
Sa-ti traiasca cei doi copilasi!

Mergi la inceput

Dragele mele ieri am primit o veste tare proasta,am sunat la policlinica de planificare familiala sa imi fac programare pe miercuri(3 sapt de cand nu am mai facut sex)si mi-a dat o veste bomba,nu poate sa imi faca implantul pt ca nu am ciclu si mi-a spus intr-un mod mai indirect sa renunt la alaptat sa am menstruatie si sa mi-l puna,eu revoltata de ce m-i se spusese am zis cand ar putea sa mi-l puna si mi-a spus sa mai ast. 3 saptamani,va dati seama ce bataie de joc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

balaceanu_l, si eu stiam ca trebuie sa fii la menstruatie ca sa iti faca implantul.
Mie mi-a venit menstruatia cind avea Crsitina 11 luni, chiar daca alaptam.
Din pacate mai ai de asteptat un pic:((, poate va veni mai repede.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tsuki-aki spune:

buna! as fi foarte fericita daca m-ar ajuta cineva intr-o problema care ma preseaza si ma pune intr-un impas foarte mare. stiu ca in cazul in care apare o candidoza (la mine din cauza ca am luat multe antibiotice zilele astea) e de urmat un tratament si mai stiu ca anticonceptionalele ar trebui lasate la o parte pentru ca favorizeaza infectia. care e problema la mine? iau anticonceptionale de 11 zile, iar in ziua a 4-a am avut un contact sexual neprotejat (insa fara finalitate din partea partenerului, deci fara ejaculare, si nu eram la ovulatie). ce ar trebui sa fac acum? sa intrerup anticonceptionalele pt a putea face tratamentul pt candidoza sau sa le iau in continuare cu riscul de a-mi agrava...chiar nu stiu daca sunt riscuri sa raman insarcinata daca intrerup acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by tsuki-aki

buna! as fi foarte fericita daca m-ar ajuta cineva intr-o problema care ma preseaza si ma pune intr-un impas foarte mare. stiu ca in cazul in care apare o candidoza (la mine din cauza ca am luat multe antibiotice zilele astea) e de urmat un tratament si mai stiu ca anticonceptionalele ar trebui lasate la o parte pentru ca favorizeaza infectia. care e problema la mine? iau anticonceptionale de 11 zile, iar in ziua a 4-a am avut un contact sexual neprotejat (insa fara finalitate din partea partenerului, deci fara ejaculare, si nu eram la ovulatie). ce ar trebui sa fac acum? sa intrerup anticonceptionalele pt a putea face tratamentul pt candidoza sau sa le iau in continuare cu riscul de a-mi agrava...chiar nu stiu daca sunt riscuri sa raman insarcinata daca intrerup acum...

Iti spun doar ce am avut eu...in tp sarcinii am facut si eu candida tot din cauza antibioticelor (2 gripe,o infectie masea plus o bronsita netrata),Dr imi daduse polyginax,si mi-a spus pe toata durata tratamentului fara contact.Din cate stiu eu daca faci tratament nu ai voie contact.Deci parerea mea e ca sa urmezi tratamentul.
De anticonceptionale imi cer scuze nu stiu ce sa-ti spun pentru ca nu am luat niciodata.
Succes si sa te faci bine

Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

pozici sebastienvarsta Sebastien

*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona

Mergi la inceput

Tzuki Aky sa sti ca si eu am avut candidoza in timpul sarcini si sa sti ca trebuoe sa nu ai contat sexual DELOC,in cazul tau nu numai de a nu ramane gravida dar pot aparea si alte infectii microbiene,
Despre anticonceptionale stiu ca nu isi fac egfectul daca iei antibiotice asa ca mare grija acolo ca si daca le iei poti sa ramai insarcinata in timp ce faci tratament pt candidoza.
Sper sa nu fie prea tarziu.

Rhoneea ce nu mai dai nici un semn de viata?
Ce-ti mai face printisorul?

Mergi la inceput