praline belgiene (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Dragelor, va doresc o primavara frumoasa, frumoasa, frumoasa si floricele virtuale ptr. voi toate!

Miri,am vazut pozele, cu Brunotje frumos si fericit. Si-au incantat ochii cu fotografiile atat Tushar, cat si colega mea Beata.

Nora, ma bucur ptr Crisa si parintii ei ca au terminat totul cu happy-end si, in sfarsit, s-au reintors acasa. Iar intitiativa ta de a ajuta acesti oameni, cat si implicarea a facut ca lucrurile sa para mai simple si mai usoare decat in rezalitate.

Avem soare din belsug si in Antwerp, sper sa o tina tot asa.

,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

oana, mi-aia dus martisor cu vaca? daca nu e cu vaca fac reclamatie!
da zapis de la imparatul care facu totul sa faca copii ai adus? de n-ai adus, fac inca o reclamatie!
ashea, si sa-mi dai ambalaju de la twix sa am dovada, bebecule, dovada! si sticla d epalstic te rog s-o arunci la plastice, ashea, ca un cetatsean civilizat. io nu traieasc in ro, da tre sa gasesc ceva sa-mi ocup timplu, ca incep s amaplictisesc de urletele la astia micii:))

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Miri, n-avea ma cu vaci,se uitau aia tampiti la mine cand intrebam n-am gasit aveau milioane cu fluturasi, floricele cosarei si etc da vaca cica nu e traditionala de martisor:)ti-am adus un fluturas doar de aia am avut timp. Ma , hartia de la twix o mai am, daca vrei dovada cu adevarat zi (e twix de baneasa ....)
pupica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Miri, Carliontz si bebe Sacha sunt niste dulci in foto. Si tortul ala foarte expresiv, isi iesea si gustul din imagine. Iar tu esti trendy-sexy-hot in "visul de iarna", superba ideea.
Nu v-a luat vantul pe sus? Mie imi plimba scaunele de pe terasa in toata gradina, iar vecinului ii atarna o tigla cam periculos si mi-e sa nu cada pe la noi, din motive de gravitatie si balistica.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Fetelor va urez si eu o primavara frumoasa si cat mai insorita!!!

Oana bine ai revenit si multumim + pupici pentru martisoare. cum era vremea in RO? am auzit ca este super - 20 grade.

O zi buna tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mama oana ce invidioasa sunt .. ai mers la romanik.. mie mi-e un dor...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Oana, bine ai revenit pe pamanturi belgienesti

Pupici

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

mai fetelor e dezastru aici la mine, au venit muncitorii sa rezolve cu caldura (ca de 2 ani stam la conservat, caldura primim din 5 in 5 zile)Deci am parcarea blocata de masini, 2 muncitori in subsol(dau gauri)alti doi in spalatorie (dau gauri), 4 in curte sa monteze nu stiu ce rezervor....si e un zgomot de bormasini ceva de speriat!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Fetelor, pana la urma ne vedem la karaoke sambata asta sau nu? Ca nimeni nu mai zice nimic si eu mi-s confuza .

Carmenut, ai un loc liber in portbagaj ptr mine? Promit ca ma fac mica, mica.

Iar la Antwerp, pe 15 Martie,la intalnirea organizata de Rombel vine careva dintre voi?
Vad ca v-ati facut secretoasae si nu-mi mai ziceti nimic

pupici multi,

Ror

Mergi la inceput

Cine-si mai aminteste cum e cu BABELE? Cand se aleg zilele, intre 1 si 8 martie?

Astazi, dupa zece zile de labirituri ale postei, am primit martisorul de la mama, PRIORITAR. Sunt doua inimioare rosii si mi s-a spus ca e cu semnificatie

Mama va pupa si va doreste o primavara frumoasa.

,

Ror

Mergi la inceput

Ne vedem,desigur! Ana parca a scris ca vine, Mihaela la fel, Miri cu mine venim, Tania cred(da scrie ea si ne zice), Maddy???, Ror vrea, Despe vine ;), Lucica nu stiu (Lucica?), Carmen a fost cu ideea deci va veni, Daniela nu stiu (Daniela?), Danyelana vine (parca asa a spuns la ultima intalnire), Ninet nu poate ca-i japonez, Nora (Nora?);)Mai suntem? Fetele noi nu stiu dar poate e o ocazie buna sa ne cunsoatem (Alra, Beatrix)

Mergi la inceput