Gravidute si mamici de Cluj - 59

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Sa va mai arat ceva ca sa va binedispuneti:
1. o reclama ce am vazu-o ieri la tv, la Teo, am cautat-o pe net si iata ca am gasit-o:http://www.metacafe.com/watch/1442/use_condoms/
2.calendarul bebelusilor:http://www.metacafe.com/watch/965774/days_of_the_weeks/
Sper sa va placa!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salut,mersi din suflet fetelor,sunteti minunate...o adevarata familie

nu am mai zis nimik dim. pt ca au iesit la tigara din birou,evident este spatiu amenajat pt fumat dar e mai comod in birou nu??
daca incep iar ,le zic Frumos!

Ioana. a mea a zis prima data "tata" la 6 LUNI SI 5 ZILE,sotul meu era super incantat .

mesajul acesta am inceput sa-l scriu dim. dar nu am avut timp sa-l trimit.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

multumesc mult ptr raspuns.eu mi am facut programare la isox la dr.Cruciat.
eu sunt la prima sarcina si acum sunt cam stresata ptr ca am fost la dr mea si mi a zis ca bebe ul meu care pana acum 2 sapt era cu capul inainte acum s a pozitionat iarasi cu fundul,si nu as vrea cezariana,si avem 34 desaptamani.sa speram ca totul va fi bine.

magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

tu fetelor nu aveti pe undeva un link la reclama bonduelle, aia cu mazarea care canta? tare ii place la irina, dar nu o nimerim la tv.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nico, eu inca nu am fost cu Sara cu avionul dar am auzit ca e ok, uite tocmai a venit o prietena din Elvetia cu avionul, bebe are 7 luni, a afost ok!

Anca, ma mira faptul ca se accepta asa ceva intr-o companie. Cu atat mai mult acum, cand noile directive Ue sunt foarte stricte. Cu putina diplomatie, sunt sigura ca te poti face inteleasa.In nici un caz nu merita sa plangi pt ca ele sunt niste prost crescute.

Alex, zau ca te invidiez, dar uite azi plecam si noi la Deva, asa ca vom fi si noi rasftate.

Ioana, Patrick e minunat! Sa va traisca!

Diana, chiar ma intreb pe unde esti, ca ai cam somat.Buna ideea cu betisoarele. Hihihi…deja a inceput cu reclamele????nebunie va fi, asta e clar!

Sis, una calda-una rece, ceva se pregateste acolo in gurita, ca ba urla de durere, ba refuza sa pape. Dar e asa, in reprize.

Adriana, la multe lunisoare fericite Alexiei!

Raluca, Delia

Alex pt noi, asa:

1 Mix grill, o salata Caesar, 1 tiramisu si o placinta cu cirese.

Multumim. Va pup! Weekend frumos sa aveti!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Diana cauta pe youtube

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

FETELOR!!!!
A aparut un dintisor.Nici nu mi-am dat seama.Numai cand m-a muscat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Bravoooo David de Lore!!! baieteii cu dintisorii, fetitele cu bentitele

Lui Patrick ii place reclama de la Orange cu omuletii aia desenati. tot tremura cind apare!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ce frumoase zile! vreme numai buna de stat "la greu" afara!

Victo – multumesc!

Alex draguta –mi-ai facut o pofta cu gogosii tai la ora aia… astazi l-am trimis pe sotul la gogoasa infuriate sa imi cumpere si mie! Ptiii! Pai asa slabim noi? Ti-a ajuns centura???

Mami_alexia – multumim de filmulete! Eu m-am distrat pe cinste!

Diana – deci ati inceput cu reclamele? Am auzit ca “prind” la copii de minune! Tu o lasi sa se uite la TV???

Loredana – felicitari pentru dintisor! Ce print cuminte!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

hello:) asadar au plecat fetele la rasfat la Deva, bravo lor:)

Diana si mie imi place reclama aia, eu de obicei ii cand toate reclamele de genul asta, ne mai place aia de la Delicat;P

Oana nu cred ca se pune problema de lasat fetele la tv, dar atat timp cat suntem incamera amnadoua, tvul merge...asa ca poti zice ca da, fetita "audiaza"...dar sincer nu mi se pare o chestie negativa. Eu sincer nu sunt contra calculatoarelor, televizoarelor etc. Mi se pare ca toate au locul lor. pe rand si in doze rezonabile, bineintels:)

Hei, Ramo, ce ma distrezi ca Baul tau:)) ce dulce e pausa razand, m-am uitat pe vreo 3 ture;)

Anca, nasoala faza cu fumatul...sper totusi sa nu isi mai permita sa fumeze in birou, practic e intrerzis!

alexutzo, ce faci? ai liber de la mami?

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput