Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (111)
Raspunsuri - Pagina 3

mstela spune:
Mamicule,patuturile in ikea aveau si sertar??? Si felicitari pt asa achizitii!
Stela 31+
Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

bubu05 spune:
Varuna, m-a topit talpita lui bb din pozica ca de la eco! Ce super!
Si mai pune poze noi cu burtica mare ca esti tare frumoasa!
Eu maine ma duc la coafor si la epilat, ca nu ma mai suport! Cand ma uit in oglinda zici ca sunt Leana lu'Costel, nearanjata si grasa! Si nu mai suport sa ma vad asa! De epilat pe picioare nu mai pot singura cu epilatorul, asa ca ma duc la cosmetica sa ma fac cu ceara. Si ma si tund, vopsesc, ceva, aranjel, ca nu mai pot!
Papacica, abia astept pozici cu noile achizitii, sa le stapaniti sanatosi!
Sovi, martea viitoare incepe balamucul la mine , a vorbit sotul cu meseriasii, azi ne-am uitat la faianta si gresie
. O sa fie verde, cum am facut la garsoniera, daca mai tii minte...
Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

mihutza11 spune:
Mami.p in primul rand bv de achizitii!
second, nu te supara de sugestie, dar pune si tu "carnatzaria aia" (vb lui Ariel) asa [ url="..." ]film[/url ] (fara spatiile care le-am lasat eu) ca se lateste pagina tare si e greu la citit!
Mihaela 36+ cu
Andra
Pozici
Bebitza

varuna spune:
Oana si eu iubesc talpitza...tot maine ma duc si eu la aranjat freza ca nu se mai poate, de restul parului refuz sa vb
Ana 35+ cu
Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

mihutza11 spune:
O blonda îsi suna iubitul si-i spune: - Te rog, vino si ajuta-ma! Am un puzzle nenorocit si nu stiu de unde sa încep. Barbatul întreaba: - Si ce-ar trebui sa iasa? - Dupa poza de pe cutie, un tigru... Tipul se hotaraste si pleaca spre iubita lui. Blonda îi arata masa unde stateau toate piesele. El se uita la piese, se uita la cutie si zice: - În primul rand, orice ai face, nu ai cum sa asamblezi piesele astea ca sa arate ca un tigru. Apoi îi ia mainile si continua: - În al doilea rand, vreau sa te linistesti, sa bem împreuna o cana cu ceai, dupa care ne apucam sa punem cerealele înapoi în cutie...

natynic spune:
Aoleu, Gudinde, bine macar ca am avut intuitia sa recunosc ca-s ignoranta...Buun, deci nici o grija Nicoleta, barza mea stie sa vina la Brasov, de Tuvalu n-am invatat-o inca nimic...
Stela, am vazut la Ikea un singur patut cu sertar, alb, cu 2 nivele bineinteles, 325 ron.
Mami, si eu am luat azi de la Carrefour un set de 4 body-uri!! Or fi aceleasi? Roz cu un ursulet pe mijloc?
...voi dormiti, randunoiul meu la fel si eu ma chinui sa mesteresc un montaj...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea

rox_dox spune:
naty, si randunoiul meu doarme asa linistit...si pe mine nici gand sa ma apuce somnul...
cu toate ca azi noapte m-am culcat la 2.30 si m-am trezit dimineata la 5.45.
_35+ cu
RADU
AMR 5 saptamani!!!
Pozele mele!

adriuta spune:
Multumim frumos de capitol Naty.Am vazut pozicile cu voi doua, sunteti superbe si Iulia- gamalia este asa de finutza si dulce cum te tine ea de degetel de parca ar vrea sa spuna. Asta-i mami meu.
Cat despre faptul ca toti puii trebuie musai sa fie sanatosi sa te auda Dumnezeu.
Vedeti voi... fetelor nu stiu cum o fi fost la alte odisee dar aici la noi incepand cu Iulia tot intr-o emotie o tinem. Eu cand am citit ca Zoze are sangerari mai sa pic de pe scaun. Azi noapte de 2 ori m-am strecurat in office sa citesc daca sunt bine si ma bucur mult sa aflu ca Sclipicioasa noastra e ok. si maine isi intalneste minunea. Eu banuiam ca se dilata si tot ii ziceam :mai zoze tu te dialti...stai cuminte ...da plimbareata noastra n-avea stare. Doamne ajuta ca este totul bine :) Multumim Deea, Multumim Naty.
Aviz !!!!AMATOARELOR CU MANCARICI :)...stati cumintzi in patutzuri, pe divane...canapele si asteptati cozonacelul sa se coaca ca DOAMNE INTELEG CA E GREU dar mai e putin.
Cat despre Maria si Tudor, nu am cuvinte, era asa de calma atunci dimineata cand a plecat la spital si asa cum ati spus si voi travaliul ei a fost "parca"prea lung. Acum sa ne rugam la D-D sa fie Tudor sanatos si sa nu fie ceva grav. Multi copilasi dupa travaliu pentru ca pentru ei e greu sa munceasca sa iasa afaruca au putin respiratia ingreunata. Doamne ajuta-le.Felicitari Maria!!!
Mai ramane Diana si Bogdanel de care nu stim inca nimic si tare suparata is doar asa cum ati spus voi probabil ca este ocupata cu el cu tratamentele ce trebuie facute acum imediat.
Multumim sotului Olgutzikai pentru vesti si poze frumoase cu dulcea Ioana. Felicitari Olgutz!! si sa te bucuri de minunea ta minunata.
Roxana Claudia am vazut 2 baieti suuuuuuuuuuuuupperbi. Nu stiu ce si-ar mai putea dori cineva care are asa comori.
Felicitari pentru Clau care speram sa se intoarca cat de repede acasa refacuta si voioasa cu printesuca si ...Razvanel pozarel....baga mama niste instantaneee la gagicutzele tale sa le vedem si noi.
Am vazut DOCUMENTARE SUPERBEEEE. Mami, Ioana ,Ursuleatza felicitari . Ati muncit ceva dar meritul a fost in mare parte si al protagonistilor care n-am cuvinte, unul si una... cum e soarele si luna.
Pentru Ioana nu pot sa spun decat ca iti doresc drum bun, o nastere usoara draga mea si un bebic dulce si dolofanel. Nasterea indusa nu doare nici mai mult nici mai putin decat o nastere normala, sa stii asta si sa nu te sperie DENUMIREA. Bucura-te de fiecare moment pe care David l-a stat in burtica ta pentru ca in fiecare zi a pus greutate, a devenit mai puternic si mai pregatit pentru viata. Te pup si curaj...mami!!!!
Noutati...daca simtiti ca bebe nu misca si e lenes si va speriati beti niste apa cu gheata sau ceva rece... inghetata...il face activ. Si am citit si mi s-a confirmat ca ...."cica" daca ti se rupe apa ai travaliul mai greu si mai dureros decat daca incep contractii si apa se rupe mai pe la sfarsit. Eu cred ca in cazul unei nasteri induse e de preferabil sa ai injectia decat sa iti rupa membranele... o fi adevarat oare??? Acuma nu ar fii o regula doar o ...predispozitie.
Delphin multumesc de ingrijorarea pentru noi, cele de departe. Tu ne intelegi pentru ca si tu esti departe...Te pup si te felicit pentru coltisorul lui bebic care arata asa de frumos... Mai e putin si tu acum vad ca te faci mai frumoasa pentru intalnirea cu puiutzul.
Am vazut ca se apropie marea X date si pentru Mary Lou. O nastere usoara si o fetitza frumoasa.
Despre noi...spun doar ca suntem bine. Pe bebe nu il mai incape cameshuta ca se tot foieste dar nu vrea inca sa iasa. Mai trage cate-un cap in vezica, cate-un piciorus la costite dar....spune ca e ok cu tot. Asa cateodata ma mai trosneste cate-o contractie care se potoleste in cateva secunde. De 2 zile as dormi 24 din 24. Afara este asa de frumos....mi-am zis ca o fi astenia de primavara de vina...
Va pup pe TOATE si ma bucur mult sa va citesc, sa vad ca sunteti vesele si ciripitoare si acasa toate-s bune si frumoase.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 1 Saptamana!... sau cat vrea Adrian

natynic spune:
Ei, Rox, ma bucur ca nu-s singurica cuc...Ai reusit sa dai de Raluca? Fata asta o sa ne scoata peri albi-ca si mie tare mi-e draga...
Varuna, esti asa frumoasa! Si cu asa talpita, sa vezi ce fata strong o sa aiba mama!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea

rox_dox spune:
n-am dat de raluca..si stiu sigur ca atunci cand a mai lipsit ea o perioada..a zis ca pune pe mailul comun un nr de tel...dar uite ca n-a pus, cred ca a uitat atunci.
si stiu ca mai zicea ca dr ei pleaca pe 29 nu stiu unde si ea voia sa nasca inainte...deci nu pot decat sa-mi imaginez ca ori a nascut deja si nu poate sa ne dea de stire..ori iar are probleme cu netul.
speram ca totul e bine!
_35+ cu
RADU
AMR 5 saptamani!!!
Pozele mele!