Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

RalucasS, merci frumos pentru urari.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

raluca maica, iar te dadusem la disparuti...
te si vedeam nascuta...ca tu ziceai ca pleaca dr ta nu stiu pe unde sapt asta si ma gandeam ca deja ai nascut.

ai zis ca bagi un nr de tel pe contul comun..si cum n-am gasit nici unul, iar m-am panikat. ia remediaza tu situatia, sa-ti putem si noi da macar un sms.
cat despre starea ta nashpa, te inteleg f bine..cu toate ca eu mai pot inca bantui pe aici, mai pot face cate ceva prin casa inca...dar merg la fel de greu..cracanata si cu genunchii indoiti, tinandu-mi burta in mana...ca la mine sarcina este si destul de joasa.

simo..da' ai indurat un pik nu gluma..ooof..ce sa mai zic..no comment pt sistemul asta de toata bafta din Romania..si jos palaria pt puterea cu care ai indurat totul.

ioana...hai du-te la dr asta de la tine din oras, vezi ce spune si ea..si atunci iei o decizie avand mai multe informatii.
curaj!

_
35+ cu RADU
AMR 5 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Buna randunici !!!!
Doamne Simonette am ramas paralizata la ce ai scris si cred ca a fost mult mai mult.Bine ca s-a terminat cu bine, bebe Ianis e un cuminte si un frumos, de Luca ce sa mai zic...UITA...

Naty multumesc, bebelusa Iulia o sa ramana emblema noastra, luptatoare mica...(sa stii ca nici eu nu imi inchipuiam ca poti sa zambesti, sunteti asa frumoase impreuna)

Ioana nu mai fi suparata stie el bebe David ce stie, te asteptam cu vesti de la eco

Ana 35+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Doamne,luny,ce incercare mare ati avut!!Dar bine ca nu ati patit nimik!
Ariel,m-am topit vazand si montajul 2.
Ralucas,am vazut o burtik maare si frumoasa!
Merci criss

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Simonette am citit acumpovestea nasterii tale si m-am cutremurat,ce nesimtita de moasa,ai tras destul dar a meritat, ai un print de fapt doi...
ali76, luny imi pare rau de ce sa intamplat bine ca nu a fost mai rau doamne fereste!!!!
Ariel am vazut si celalalt montaj foarte frumos
Ioana mi se pare enervant sa tot te amane atat, mai bine iti zice ce vrea si ce nu vrea...sper sa te lamureasca dr aia draguta de la tine de acolo

Cat despre mine ma simt mai bine i-au la 6 ore no-spa si ginypral(care stiu ca ele te ajuta sa-ti stopeze contractiile, nu sa ajute colul sa se inmoaie).Am dormit pana acum si sa vedem cum ma mai simt pana diseara ...sper ca bine...

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Luny cum e piureul unguresc????

Ana 35+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ali76 - spuneai ca bebele nu s-a intors...daca situatia va ramane la fel atunci esti pasibila la cezariana. Epidurala nu se face la nastere pelvina..tea-ra lsa sa nasti " pe viu". Daca bebele se intoarce soliciti epidurala in sala de travaliu. Au ei trusa, de toate. Tu doar vei cotiza la anestezist.

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali76 spune:

Buna Roxana. Da, ai dreptate, daca nu se intoarce, dar doctorul a spus ca mai e timp sa se intoarca. Am citit despre epidurala si credeam ca a trecut cineva prin asa ceva, sa-mi povesteasca si mie.
Oricum iti multumesc.

ali 76 + 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bub spune:

Buna, doamnelor!
Ma primiti si pe mine in club?
Astept un baietel DPN teoretic 26.03.08, practic ceva mai devreme (cezariana).
Felicitari celor care au nascut!
S-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Gata randunici, am terminat o parte din trebusoara, respectiv ordine si disciplina, spalat vasele (a se citi ad literam, pt ca efectiv nu mai aveam din ce papa si-n ce gati), pus o masina la spalat si dus gunoiul....mai am de facut piutul la cuptor si la supica renunt pt ca ma cam inteapa una alta si nu vreau sa ma compromit...asa ca fug sa bag puiutzul si revin, ca am ajuns cu cititul fix la povestea nasterii lui Iannis, si vreau sa o savurez...

Ioana, chiar ca ma enerveaza si pe mine dr. asta a ta...ce naiba...auzi tu, nospa si grinipal...asta nu vrea sa te interneze si basta, dar macar sa-ti zica o treaba...hai, da-o-n papuci mici de aici si nu te mai enerva degeaba...astia sunt si cu astia defilam...o sa vina el si Davidutzu si sa speram ca o sa faca un pipi la iesire fix pe nasul ei, asa de dulce razbunare!

Doar 7 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +33 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput