Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (111)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Ioana....tarile alea unde nu se face cezariana la cerere cred ca ofera conditii de a naste indiferent de metoda, mult mai bune si mai civilizate decat la noi....si eu as vrea sa nasc natural in america, unde stau doua moase "la fundul" tau tot timpul, si esti monitorizata la x aparate sa se vada daca esti bine si tu si bebe....si nu lasata in voia sortii sa urlii pana iti versi plamanii si sa nu te bage nimeni in seama ( cum mi s-au povestit unele cazuri de aici de la noi de la spital) si sa stai sa nasti cu portofelul "pe piept" cum povestea Roxana ca a patit prima data....

De aceea eu imi doresc foarte mult sa nasc cu doctorita mea,indiferent de modalitate, pt ca am foarte mare incredere in ea, dar in perioada asta nu o gasesc decat de joi seara pana duminica seara in galati....asa ca nici eu nu stiu acum cum va fi natural sau cezariana.....

Sper sa nu supar pe nimeni cu parerile mele, dar si eu sunt stresata rau in perioada asta

37-38+ Lucas


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Raluca, cam asa ma simt si eu. Respir din ce in ce mai greu, e o corvoada sa ma intorc noaptea de pe=o parte pe alta, mai iau si bagajul dupa mine la fiecare intoarcere (bagaj = 3 perne), ma mai chinuie si reumatismul (mi se trage din familie, ce sa fac?!), pulsul o ia razna cateodata ....... dar, Slava Domnului, numai astea sa fie 'problemele' noastre. Si faza cu 29 februarie, exact asta visam si eu azi-noapte, nu cumva sa nasc pe 29 februarie ... oricum, eu mi-as dori sa se nasca in martie, mi se pare o luna atat de frumoasa, intr-adevar o luna a femeilor/mamelor.

Ioana, sa-i spui (asa te-as sfatui eu) si doctoritei la care mergi azi, tot ce ti-a spus medicul tau din Bucuresti, faza cu No-Spa-ul (mi s epare aberant ce-a spus, dar, na, eu nu sunt medic ...) si tot ce te-a mai deranjat in ceea ce ti-a spus ca ea, fiind medic, te poate lamuri. Hai, succes la control si nu mai fii suparata! Ia uite ce zi frumoasa e afara!

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE


http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Offff, mai Simo prin ce ai trecut si tu.... si nu vreau sa zic mai multe, ca oricum sunt mult prea pornita impotriva sistemului nostru sanitar, si nu stiu ce mi-ar iesi pe gura, iar referitor la moasa aia....asa sa o ajute DD

37-38+ Lucas


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Raluca, ai foarte mare dreptate!! Ce n-as da sa nasc in SUA nu in Tonga. Parca mi-a revenit si simtul umorului...

Trebuie sa ma duc sa ma pregatesc...la 13 plec spre cabinet sa ma intalnesc cu puiul meu.

Vorbim mai tarziu!

Simonetta, ce poveste emotionanta!! Am citit cu sufletul la gura si m-am bucurat ca ai inceput sa uiti ce a fost neplacut. Nu merita sa ne amintim decat ceea ce ne face fericite!! Sa iti traiasca baietii!!

Ioana 40+ si David

poze




Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Offf,Ioana,fir-ar sa fie de treaba,acum vad..Barza tot te ocoleste!Dar fii tare si ai rabdarica fiindca trebuie sa fie bine!!Nu te intrista,este important.Si cu nospa si gynip e cam ciudat..Si mai bine sa vii sa stai aici daca zici ca ai la cine,daca e ceva,chemi salvarea repede sau un taxi.E altceva,decat sa vii tocmai de acasa..

Ariel,tare frumoasa poezia!
Alinutzo,sezi mami binisor si lasa plansul..Antispasticele te vor calma
Merci fetele Mamicu,Naty de info patutz.Am trimis si eu socrela azi in ikea sa vada ce-i pe acolo sa ne hotaram odata..
lyvy.Si ia-te de psihic sa se calmeze,ca barza are si adresa Toplita pe GPS.Fii cu grija si in asteptare..
Ramo,sanatate!
Multumim tzuna si sa-ti traiasca albinuta!LA MULTI ANI!

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragele mele,

cine mai naste azi ??? ca sa fac si eu galerie

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Simonette,ai reusit sa-mi storci lacrimiGata,a trecut,in timp vei uita toata suferinta si-ti vor ramane numai clipele frumoase cu copiii tai

Raluca,Laly,mie mi-ar place si 29,e o data speciala

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Am dat buzna asa pe crenguta si rusine sa imi fie ca inca nu am felicitat proaspetele mamici si pe puisorii lor, asadar:

"Felicitari Clau, Olguta, Maria si Ela pt comorile ce le-ati adus pe lume, sa va dea DD multa sanatate, refacere grabnica, laptic mult si sa va bucurati toata viata de ingerasii vostri"

37-38+ Lucas


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici, ce ciripitoare sunteti!
N-am citit nimic din urma, scriu mesajul si fug sa recuperez.
Ieri n-am mai intrat ca am fost in oras cu randunelu' si am venit franta, am stat si eu cu randunelu' nitel la TV, ca nu mai statusem demult impreuna si apoi am adormit.
Diseara ma duc la Mendez, sa vedem ce mai imi spune. As vrea sa vizitez si maternitatea, poate o vad pe Clau si puiutzul ei, s-o supara daca o vizitez?

Cristina31+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Ioana - bafta multa azi la doctor, si sa ai toata increderea ca mai sunt doctori buni si in alte parti nu numai in bucuresti...si chiar in bucuresti poti gasi multe "rebuturi" sau mai degraba doctori foarte buni dar dezinteresati si plictisiti de meserie.

Raluk - nu cred ca am anemie, iau si fier si vitamine....nu stiu de la ce o fi, dar nu imi doresc decat sa nasc mai repede, dar nu pe 29... , fiecare cu pasarele lui, dar pana la urma sanatos sa fie si cu DD inainte.

Clabuc - foarte frumoasa camera Clarindei...si mai avem un pic si intram in Martie... ( si un pupic pt Bilutza)

Naty - am mai tras eu asa cu ochiul cate putin pe crenguta, ma bucur mult pt Iulia ca ii merge din ce in ce m ai bine, si te felicit si pe tine pt toata energia pozitiva pe care o ai...

MaryB - ma bucur mult sa aud ca esti din nou gravida, si sa dea DD ca de data asta sa fie totul bine si sa ajungi peste aproape 9 luni sa tii in brate un puiut mare, frumos si sanatos
37-38+ Lucas


Mergi la inceput