Gradinita germana FRIDOLIN

Gradinita germana FRIDOLIN | Autor: redrose18

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor. Ne-a venit si noua vremea gradinitei. Nu ne asteptam sa fie asa o mare problema. Iata insa ca lucrurile nu-s chiar asa simple. As ruga frumos pe parintii care au avut sau au copii la gradinita germana Fridolin sa imi imparatseasca impresiile lor. Gradinita e pe calea Dorobanti, la nr. 54. Eu am vizitat-o insa, desi imi doresc cu ardoare sa imi dau copilul la o gradinita germana in centru (pt ca aici locuim), parca am ceva retineri vis-a-vis de felul cum arata. Este posibil insa sa fie foarte buna d.p.d.v educational. Ma ajuta cineva? Va rog mult. Si va multumesc anticipat.
Sau, daca ne poate recomanda cineva o alta gradinita germana in zona de centru.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

quote:
Initial creeata de redrose18

Buna ziua tuturor. Ne-a venit si noua vremea gradinitei. Nu ne asteptam sa fie asa o mare problema. Iata insa ca lucrurile nu-s chiar asa simple. As ruga frumos pe parintii care au avut sau au copii la gradinita germana Fridolin sa imi imparatseasca impresiile lor. Gradinita e pe calea Dorobanti, la nr. 54. Eu am vizitat-o insa, desi imi doresc cu ardoare sa imi dau copilul la o gradinita germana in centru (pt ca aici locuim), parca am ceva retineri vis-a-vis de felul cum arata. Este posibil insa sa fie foarte buna d.p.d.v educational. Ma ajuta cineva? Va rog mult. Si va multumesc anticipat.
Sau, daca ne poate recomanda cineva o alta gradinita germana in zona de centru.

fetita mea este la grupa pregatitoare. in 3 ani a devenit aproape fluenta in germana. gradinita se focuseaza strict pe germana si rezultatele pe care le au la scoala sint spectaculoase. conditiile din gradi poate nu sint spectaculoase dar sint ok, mancare buna, educatoare atente. noi sintem multumiti.

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

CIt costa programul scurt la aceasta gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

quote:
Originally posted by Natasa

CIt costa programul scurt la aceasta gradinita?

630 ron - pana la 12, fara nici o masa (mic dejun este pachetel de acasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Multumesc frumos pentru raspuns. Pina in ora 14 au program? Daca da, cit costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redrose18 spune:

multumesc mult madadum pentru informatii. Inca mai caut si alte variante. Pentru mine este important si ambientul in care copilul meu va sta de dimineata pana seara. Pentru 400 EUR/luna (cam cat va fi de la anul) mi se pare ca ofera conditii mediocre. Daca unui copil ii vorbesti o zi intreaga in germana, nu se poate sa nu invete ceva. Asa ca nu mi se pare ca ofera prea multe in afara de conversatie, desenat si pictat. Asta a fost impresia mea. Mai vedem...

Mergi la inceput