Casnicute sexy (163)
Raspunsuri - Pagina 3
mariussimiuc spune:
Helau!
LA CAT MAI MULTE LUNITE INAITE ELIZA! Sa fii sanatoasa!
Mirela,multumim! Cunosc senzatia de incepere a serviciului si e drept ca nu e tocmai placuta. Ce lucrezi acum?
Azi merg sa-i pun cercei Amirei. Cred! Inca nu m-am hotarat daca am curaj sau nu. Si e cam nasparlie vremea de plimbare.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
georgi75 spune:
Neatza. Remember me?
Nu mai am timp nici sa mor.Stefi a crescut si ma solicita mai mult parca.Tot timpul sa facem cate ceva impreuna, sa ne jucam, sa pictam, sa coloram
Acum luptam cu o rinita si cu nas infundat, normal...
Nu v-am citit si-mi cer scuze.Sunt tot pe fuga dar va dulce pe toate.
Sper sa reusesc sa intru pe seara.
gabitz78 spune:
miha - succes sa nu planga prea tare.dar dupa...cine o sa fie cea mai frumoasa?
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
alexa si mami spune:
neata!
mirela, multa bafta la serviciu!
miha, o sa plinga, dar f putin, nu doare si ea mitittica uita repede. asteptam poze cu maimutica cu cercei.
georgi, te asteptam mai des.
danelutza, am luat covor, deschis la culoare normal. nu am dat f mult pe el, asa ca daca se strica, peste un an il schimb, ca de spalat nu prea am unde.
mergem la papa, revin.
mikiriki spune:
Mi-am luat liber singura Mi-au venit uratzii dimineatza la munca si m-a apucat o durere de burta. M-am cerut azi acasa si mi-a zis una dintre sefe( ) sa merg la gine pt. ca acasa nu ma lasa . Asa ca in urma discutiei cu gine mea, mi-a dat scutire pana duminica
Merg putin in pat si pe urma citesc capitolul trecut.
Revin
Miki
alexa si mami spune:
alooo! pe unde umblati? a dat soarele si gata stati numa' afara?
am fo si noi la plimbarici, acum facem nani, urmeaza runda a doua.
miki, sanatate!
de monica stie cineva, ceva? au ajuns?
Danelutza spune:
... salutici si de la mine, am cetit dar nu pot scrie aproape nimic, ba da pot, dar cu mina stinga, ca am fost la masaj, mi-a recomandat repaos total. S-a speriat doctorul, cica muschi asa tare si muncit ca al meu, nu a mai intilnit pina acum.
Va tuc si mai revin cind imi trec durerile.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
miha - succes sa nu planga prea tare.dar dupa...cine o sa fie cea mai frumoasa?
Si eu am incercat sa-i spun acelasi lucru,ca va fi cea mai frumoasa printesa,dar nu m-a crezut. A plans draga de ea cu suspine si cu lacrimi mari mari... Si eu pe langa ea...
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Cuscra,sanatate multa si ai grija ce faci cu muschiul ala tare si muncit.
Georgi,sanatate multa la zambareata mica.Musteata ce face?
Miki,sanatate multa si tie...Acu daca ai scutire o sa stai mai mult cu noi,nu? ca de la noi nu pupi nici o scutire sa stii.
Alina,la noi sunt spalatorii auto unde se spala si covoare.
Si noi ne-am luat covoare acum cand ne-am mutat si cel mai incantat de ele a fost Robert. La toata lumea s-a laudat ca are covoare noi.