Casnicute sexy (163)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Helouuuuuu
Citit tot...retinut....mai nimic
Cuscra la voi.Sper sa va descurcati cumva.Ce am citit acolo? Si io care ziceam ca ai nostri sunt dusi cu atatea cerinte .Mustatzea e bine si ma solicita si el pe langa Stefi
LA MULTI ANI cu intarziere sarbatoritilor.
Noi nu avem noutati.In afara de faptul ca Stefi m-a anuntat acum cateva seri ca o sa-si cumpere alta mamica pt ca am pus-o sa-si stranga jucariile si ea nu avea chef.Cand a vazut ca nu ma impresioneaza s-a dus la taica-sau in sufragerie si l-a anuntzat ca o sa aiba alta sotzie . Asa ca am imbulinat-o rau de tot. Sunt cuminte ca ma schimba astia
Va pe toate.
Fug la scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Eu is cu amandoi teroristii acasa. E vreamea urata rau azi...

Georgi,simpatica tare zambareata ta.Ar trebui sa ne facem caiet cu perlutele scoase de ei...
Dimineata Robert voia sa spele si el vasele si pana la urma a reusit sa toarne niste apa intre masca de la chiuveta si dulap."Uite ce-ai facut,cum sterg eu acum acolo?" "De unde vlei sa stiu eu?Eu sunt mic...Poate cu un bulete sau poate cu un plosop"...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
azi dimineatza am fost la scoala, cu catel cu purcel dupa mine, eu o vorba sotul alta si uite-asa am lamurit "institutia" ca baiatul meu nu stie sa lectureze si sa scoata idei din text si alte nebuneli si l-au mutat de azi la perioada a doua incepatori
sa vedem ce tema avem azi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

cuscra te-ai dus
miha super tare...pai chiar asa de unde sa stie el...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,spor la lectii.
Chiar asa oare de unde sa stie? Adevarul e ca e tare haios...Are o fata atat de serioasa,cu spancenele ridicate si mai da si din maini (ridicate cu podul palmei in sus) Am tot zis ca o sa umblu cu aparatul legat de gat,poate reusesc sa imortalizez momentul intr-o buna zi.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

salutare fetelor
ma asteptati cu poza cu bomba, va dezamagesc nu am reusit sa o fac inca, dar miine promit ca execut.
ieri am avut o zi prea ocupata, ocupata rau cu 2 liniutze pe un test de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Alina felicitari si sarcina usoara . De-acum sigur o sa te ocupi mai des de bombe

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

danelutza, sar'mina de urari.

alexa simami

Mergi la inceput

Alinutza, felicitari!...ma bucur din tot sufletul sa ai o sarcina usoara si bb sanatos
da' stiu ca te-ai tinut de treaba

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput