Hernie de disc

Hernie de disc | Autor: ANI.G

Link direct la acest mesaj

In primul rand bun gasit tuturor !!!

Am 33 de ani , sunt casatorita de 14 si pana acum nimic. Asta toamna am facut histerosalpingografie si a iesit ok. Mai trebuie facute si alte teste hormonale. Problema e ca acum sunt 99% suspecta de hernie de disc.Mai ramane sa fac RMN-ul sa confirme(eu sper sa nu confirme,dar dupa simptome...)
Intrebarea e ce sanse mai am ,daca ma operez sa duc o sarcina ?
Oricum riscul exista si inainte,daca ramaneam insarcinata, tot se intampla.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna si bine ai venit.
Eu sunt o fosta aspiranta...
Am ramas insarcinata la 33 de ani am nascut la 34, anul asta implinesc 36 (wow).
Coloana mea... hiper-herniata (eu am inventat acest termen): cervical, lombar si posibil sacral...
Sarcina am dus-o fff bine, doar ca m-am ingrasat peste masura (34 kg), si-am avut dureri de spate destul de mari.
O hernie operata nu este o hernie vindecata, sa tii minte acest lucru, spus de un mare chirurg in domeniu. Nu te astepta la mari minuni. Mai bine operezi dupa sarcina si nastere, tii o dieta echilibrata, greutatea sub control, miscare, tonifiere de musculatura vertebrala, gimnastica medicala, inot...
Sunt multe de spus.
Numai bine si sanatate.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Multumesc pt. sfaturi, desi m-au cam pus pe ganduri...Pe mine ma ingrijoreaza faptul ca bebe intarzie cam mult sa apara. Acum cativa ani(vreo 3), am facut stimulare de ovulatie 3 luni cu clostybegit si nu s-a intamplat nimic apoi anul trecut am luat 5 luni Orgametril pt. reglarea menstruatiei care o luase razna de tot: luni lipsa intarzieri de pana la 3 saptamani. Chestia e ca mi s-a recomandat Orgametril fara ca mai inainte sa fi facut testele hormonale pe care nici pana acum nu le-am facut. Tot ce stiu e ca am hipotiroidie da la 10 ani...

Mi-e frica totusi de sarcina, daca va aparea, cu coloana. Eu sunt si grasa deja si cateva kg. in plus nu stiu daca vor fi suportate.

Mergi la inceput