***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

m-am mutat in etiopia ma saturasem de elvetia

elena exact bine ca n-ai luat teapa de o suma mai mare 3 euroi chiar nu-i bai

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Feli, ai probat-o pe Ili cu doudouna? Ce ma sfatuiesti sa fac, ii comand un 86 sau asta ii va fi prea mica la anu'? Nu stiu ce sa fac

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Feli, ai probat-o pe Ili cu doudouna? Ce ma sfatuiesti sa fac, ii comand un 86 sau asta ii va fi prea mica la anu'? Nu stiu ce sa fac

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

imi permit sa ma bag in seama eu i-am luat nepoatei mele 86 pentru iarna asta si i-a fost un pic mare dar la iarna viitoare sigur nu-i mai vine e de aceeasi varsta cu gazuta ta si banuiesc ca si la inaltime la fel...stiu doar ca are vreo 13-14 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

Felicia, cum e www.laredoute.fr/vente-gilet-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324104290&documentid=452507&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">giletul asta? E materialul moale, pufos sau inteapa? e mai de calitate sau e mohair din ala care face coate?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

E un mohair subtirel, exact ca in poza. Azi l-am purtat peste camasa, nu mi se pare ca inteapa deloc. Mie imi place mult. Dar cred ca se va lasa la coate, tesatura e mai larga.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

camelia daniela da, mai, ce mare e doudouna Eu o pastrez poate ii va veni peste 2 ani. pentru la toamna, mai vad, i-as lua ceva 94, ca 86 sigur nu merge.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicia74

camelia daniela da, mai, ce mare e doudouna Eu o pastrez poate ii va veni peste 2 ani. pentru la toamna, mai vad, i-as lua ceva 94, ca 86 sigur nu merge.

auuu inseamna ca am vb prostii nush la care duduna va referiti voi eu vb de cea roz la 6euro

scuze cami stiam eu ca nu tre sa ma bag la copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am primit si eu azi coletul din 29, nu primisem aviz. Mai trebuie sa vina cel din 01.02.
Nu am nimic deosebit,multe le-ati cumparat si voi, pun mai tarziu link-uri daca mai gasesc produsele.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am si eu aviz pt 29.01. Cred ca-l ridic maine, nu e al meu, tb sa-l dau posesoarei... mai astept 08.02 acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris25ss spune:

am primit si eu azi coletul pt comanda din 16.02.

PS. regret discutiile astea iscate aiurea! tocmai pentru a nu mai fi considerati lada de gunoi a europei, ar trebui sa va schimbati mentalitatile! e dreptul vostru sa cereti ceva sau sa fiti informati atata timp cat platiti pentru un produs/serviciu! am mai zis-o, ei depind de noi, traiesc din vanzarile astea...

pt melku si toate cele care au inteles ce-am vrut sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by chris25ss
tocmai pentru a nu mai fi considerati lada de gunoi a europei, ar trebui sa va schimbati mentalitatile! e dreptul vostru sa cereti ceva sau sa fiti informati atata timp cat platiti pentru un produs/serviciu! am mai zis-o, ei depind de noi, traiesc din vanzarile astea...

mda...multumim mult.
Tocmai pt ca nu intelegem dom'le cum e cu mentalitatile astea occidentale ne-am luptat atat cu astia de la LR,pt dreptul nostru de a fi tratate ca niste clienti normali....

Un singur lucru e clar din discutiile astea : ca vorbim impreuna dar ne intelegem separat.

vad ca vin colete din 29,e de bine.Poate maine apare si al meu,ca m-am plictisit de cand il astept.

Mergi la inceput