De cand s-a facut mai cald afara imi tot vine dor de duca si tot intru pe aici, dar nu pare sa mai fie nimeni interesat anul asta de ce vreu eu. Anul trecut am fost intr-o minivacanta la bulgari si anul asta, cum am 2 copii f. mici, as merge tot la ei ca e mai aproape de casa.Am fost la Nisipuri si vreau tot acolo, doar ca anul asta vreau si eu all inclusive. Imi poate recomanda cineva un hotel bun?
"Nu mai merge nimeni la bulgari anul asta?"
NU!
www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1015684--.htm" target="_blank">d-aia
blog
Anul trecut in vara am fost si eu la Nisipuri .Am stat la Kempinski ( numai cuvinte de lauda despre hotel ) am avut conditii excelente , la cat am platit pe noapte in Bulgaria la hotel de 5* aici la mamaia stateam la 3* ..si cu toate astea nu m-as mai intoarce la ei nicodata ..Nu stiu daca ai vazut reportajul la Tv despre romanii care au fost opriti la vama ..ei traiesc de pe urma noastra si ne trateaza ca pe niste oameni de nimc.
Sa rasound strict la intreabea ta : NU !
Pentru vara, nu. Poate sa incerc de Paste.
Pana acum am mers la Turci si anul asta cred ca incerc Grecia. Mi-e teama ca daca m-am invatat cu 5* turcesti voi avea o dezamagire crunta la 5* bulgaresti . Am vazut niste poze de anul trecut (a fost o colega la 4* in Bulgaria) si camera nu era mai rasarita ca la 2* pe litoralul nostru.
Chiar vreau sa ridic s sa scutur de praf "bulgarii" de anul trecut pt ca uite, eu cred ca tot acolo merg.
Anul trecut am stat la Arabela si a fost suuuper, dar am inteles ca Bolero, care e fratele sau (tot hotel Grifid) e si mai bun in servicii.
multumesc Aissa pentru ajutor, am sa mut si aceste mesaje la topicul despre Bulgaria: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105007
vacanta placuta tuturor!
Roxana