snitele
Raspunsuri - Pagina 2
Balbina spune:
Vivela, ai mai facut snitele? Cum ti-au iesit?
Soacra mea face niste snitele foarte bune. Secretul ei consta in marinarea carnii, dupa ce o bate, intr-o marinata de otet (sau vin) cu sare, piper si putina ceapa taiata pestisori. Dupa citeva ore, se scoate carnea, se usuca cu servetele, se trece prin faina si ou si se prajeste.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
servetel spune:
Eu am lucrat la un Fast food si am facut la snitele de m-i s-a luat.Noi le faceam asa:o jumatate de piept de pui il transam in bucati de 60g, il bateam si il dadeam prin:oua, sare, apa minerala,un pic de bicarbonat si faina se bat toate cu mixerul.
Se dau snitelele prin faina apoi prin besamelul facut din ingredientele de mai sus si se prajesc in ulei un pic incins(daca nu e incins ia mult ulei).
alayna spune:
quote:
Originally posted by alot
Prin apa asta trece mama snitelashele cand le ia din tigaie si ies o minunatie. Nu mai sunt uleioase, si sunt pufoase si fragede de nu-ti ivne sa crezi.
Adika,dupa ce sunt scoase din ulei,gata prajite,vin bagate in apa aia cu delikat?
Sau n-am inteles io...
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
alot spune:
alayna, da, le scoate din tigaie si inainte sa le aseze pe platou le trece prin apa condimentata (apa e pe foc si fierbe).
Am vazut ca aici fetele scriau si de snitele crocante.Ei astea nu ies corcante, ca n-au cum, dar ies incredibil de fragede si parca ar fi "light" cand le mananci.
Ana
Talia
calatorii
www.flickr.com/photos/11072826@N02/1037562319/" target="_blank">tot Taliuta mea
matildasep spune:
Am incercat si eu de vreo doua ori, faina-ou-pesmet, si se prajeste afara si inauntru carnea e cruda, si la foc mic, daca las mai mult se afuma tot, nu sunt buna deloc, din cauza asta mancam, numai de la cuptor sau fiert, dar parca as vrea si niste prajeli cateodata si nu-mi ies deloc.
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
ancaMT spune:
dar snitele la coptor ati incercat?, daca da, cum se fac?
as vrea sa ii fac fetitzei mele
Miaatti spune:
eu fac snitele prin faina -oua -pesmet si imi ies foarte bune ,crocante si nu se ard de loc iar inauntru nu sant crude,se prajesc foarte bine,
Christel spune:
Eu fac snitele din piept de curcan,dar mai intai fierb putin pieptul dupa care il tai fisii subtiri, le condimentez si apoi le dau prin ou cu faina si apoi le prajesc putin,numai cat se face putin oul, astfel nu se ard si carnea este facuta, noua ne plac tare mult asa.
Sara76 spune:
Eu snitelele le dau mai nou prin ou faina si pesmet amestecat cu seminte de susan.Sunt f gustoase.
Vivela spune:
Da, Balbina, am facut snitele (sunt mare fan, as manca in fiecare zi).
Fetelor, vreau sa va multumesc mult pentru idei . In sfarsit, am reusit si eu sa fac snitele care sa arate bine si sa fie si gustoase.
Am "furat" toate ideile care s-au postat aici, si de cand am primit primele mesaje, tot exersez. Cele care mi-au iesit cel mai bine au fost cele cu carne batuta, condimentata, trecuta prin faina - ou batut - faina/pesmet/malai/fulgi de porumb macinati.
Chiar astazi la pranz mi-am facut din soia (nu tin post, doar ca ma cam saturasem de pui, am vrut o schimbare). Au iesit delicioase, nici nu ma asteptam. Le-am dat prin faina-ou-fulgi de cartof.
Pe urmatoarele o sa le incerc cu semninte de susan, care mie imi place tare mult (multumesc, Sara, de idee).
Ana, e interesanta ideea cu apa aceea care fierbe. O sa incerc si eu.
Multumesc tuturor .
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)