Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (110)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am intrat repede repede sa vad daca se stie ceva de Zoze, dar vad ca inca nu sunt vesti!!

Naty, asteptam corespondenta de la Municipal! In buletinul de stiri de la ce ora?

Pupici, randunici!

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Multumesc Naty ; ecrem, ivoire patutul, e foarte bun, sunt multumita de el, l-am luat pe comanda. S-o pupi pe Iulia din partea noastra, te rog!!!

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

http://community.webshots.com/user/Clabuc04

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am intrat repede repede sa vad daca se stie ceva de Zoze, dar vad ca inca nu sunt vesti!!

Naty, asteptam corespondenta de la Municipal! In buletinul de stiri de la ce ora?

Pupici, randunici!

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Randunici, din vorba in vorba am reusit sa-mi fac si manichiura, fug sa ma imbrac ca vine randunelu' si iesim in oras.
Maine ma duc la bebe control, la Medlife, sa-mi tineti pumnii.
Papacios, ma intrebam cam cat o s-o coste pe Clau toata povestea, ca sta destul internata. Oare medicii de-aici dau scrisorele pt. prenatal?

pe toate si fug sa ma imbrac.

Cristina31+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ccris, pai cat sta Clau?? in loc de 3 nopti, probabil 4...deci nu ar fi mult mai mult, o noapte de cazare in plus...vezi ca cei de la Medlife nu iti dau prenatal, il iei de la dr de familie.

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Oare ce face ZOZE???
tot intru si dau refresh dar nik.....

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

Hello randunci,

Am intrat un pic repede k plec la spital, aveam maine programare la cabinet da m-a sunat asistenta medicului meu sa ma duc azi k e de garda, poate ma opreste acolo si nasc.

Pe la 5 plec spre spital, o sa vorbesc cu medicul poate imi induce nasterea k teoretic mai am 2 zile pana la termen, deci nu ar fi vreo grozavie.

Va pup si va tin la curent. Daca nu postez nimic diseara sau la noapte inseamna ca m-a oprit in spital. Poate imi aduce randunoiul laptopul si zapp-ul acolo, desi nu stiu daca o sa am chef de asa ceva...

Am postat si la capitoul trecut, da e pe ultima pagina si poate nu apucati sa il vedeti.
Si mie mi=e FOAMEEE, da nu am mancat decat niste fructe, de frica sa nu vomit sau ceva in caz ca nasc azi.

Daca pana maine nu apar pe crenguta puteti sa incepeti galeria

Mary-Lou

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
39+ cu CLARA

AMR 4 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Naty/b], multumesc de raspuns! Nu-s prea priceputa intr-ale masuratului tensiunii, asa imi arata aparatul, prima tensiune 12,5, apoi 12,9. Am facut pauza intre masuratori, cred ca ceva oi fi gresit, totusi. Deocamdata nu ma alarmez decat daca oi incepe sa am parte si de alte simptome, gen dureri de cap, de burta, ce-am mai citit eu pe net. Oricum, ma uit la picioarele mele si ma crucesc, parca am 2 butuci!!! Am luat avocado de la piata, uite, trimit spre tine, sper sa ajunga la timp!

[b]Luny
, fii calma, barza ta deja era la masa apoi cica baga un pui de somn, ca mai e pana la Buc si ea e obosita rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Doamne randunicilor...ametesc pana sa va citesc...iar umpleti un capitol, dar de, asa sunt randunicile...ciripesc mereu.

va multumesc tuturor de incurajari!

Eu sunt intr-o stare de molesla...of...si nu fac nik...decat stau in pat, dar de maine vin mesterii sa termine camera lui bb ca ...acum vine....

Numeioana,doctora care s-a purtat asa nasol cu mine, fosta mea dr. se numeste GOGA MARCELA si a dreptate trebuie sa spun cine e ca sa nu mai treaca nimeni prin ce am trecut eu.

Naty , nice pe tine te cheama ca pe cea mai buna prietena a mea...crede-ma ca sapt trecuta ( sapt cu incidentul) eram in sapt 30 si doar ce vazusem ca minunea ta a venit pe lume in sapt 30...si imi era asa frica, dar aveam si un pic de curaj...ca bb mic are sanse.offfff....Tu sa ai grija de tine caci Iuliuta mica are nevoie de tine puternica

Luny,sila imi e si mie de spitalele de stat si ma tot batea gandul sa vin la Medlife, dar acum cu patania asta nu stiu ce sa mai zic.....dr. meu actual e sef de clinica si ce crezi, cum am schimbat medicul cum ma baga toata lumea in seama pe acolo ca eram pacienta lui dl. profesor ....mai vedem.
A-propos tu ai pisici? Am si eu 4...,dar momentan nu am voie sa stau cu ei...asa a fost "deal-ul" cu randunoiul....pana vine bb...caput ca sa ii pot pastra dupa...., dar e bine si asa.

VioletaH, ce ziceai tu de fasole....e se pare ca si io sunt tot e la "tara" ca si tine....nu dau fasolica pe carne nici "batuta"....abia am terminat o ciorbita.......acum am ciorbita de pui, dr nu se comparaaaa.

Sovietica, multam de incurajari...ma rog sa fie totul OK sa ajung macar in sapt 36
Apropos de papat...si eu am o pofta de mancare de cateva zile....as papa non-stop, dar simt ca imi crapa burtik...si am tot 31 sapt...asa o trebui???

Ariel7000tu iei calciu???eu stiam ca este contraindicat...provoaca contractii???!!!Ai grija.

Offf......am vazut ca si Zozee in "munci", Doamne da-i putere si un bb sanatos!Numai cand ma gandesc la cum arata spitalul ala...si ma apuca groaza. A-propos fetele din Craiova, la ce clinica e 1 sau 2?

Pupici la randunici!

31+ Luca

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

papaciosule, merci ca mi-ai alungat si tu din teama cu ceea ce mi-ai povestit. sunt foarte relaxata acum.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput