Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (110)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ali, acum am vazut ca tu estiin insule, m-am zapacit nush' ce am de tot incurc...neuronu'..

Naty, am inteles, dar ce sa fac daca ma rostogolesc si tot pe spate ajung...o sa incerc pe parti. Pe dreapta nu prea pot, ca bb are fundul acolo si ii cade fix pe ficatul meu , ramane stanga, dar mai amortesc si eu...

Ce-o face Tudor mic??

Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ufff, iar ma doare in partea dreapta sub coaste si am un gust foarte amar!!! mama ei de fiere!!! si am uitat sa-mi iau anghirol d ela farmacie:(((

alexutza aproape 5 ani + si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23"
]ALEXUTZA MICA MICA[/url]

Mergi la inceput

daca nici acum nu merge, chiar nu stiu unde gresesc...

fetele, voi ce v-ati pus mai exact in bagajul pt spital?

TEODOR
POZE
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23]alexutza mica mica[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ariel...la al treilea link pune in fata
....

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ariel foarte frumos si montajul tau, ca sa nu mai zic de perechea aia de ochisori superbi ai Alexutei...

..in legatura cu dormitul , eu nu pot neam sa dorm pe spate, se face burta ghemotoc si incepe sa se agite Antonia la maxim. Nici cand dorm pe stanga nu e prea confortabil pt ea;singura pozitie in care sta linistita e dormitul pe partea dreapta;
Am citit ca multe dintre voi aveti si probleme cu dormitul noaptea, insomnii, treziri dese...spre norocul meu, de vreo saptamana dorm bustean,nici la toilet nu ma mai duc, abia daca ma trezesc sa mai iau o gurita de apa.

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

gata!!! a iesit!!! uffff,ce mi-a dat de lucru!!! sarea paranteza patrata pe randul urmator...si aparea o pauza:)))

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza mica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

BRAVOOOO, ARIEL ai vazut ca ai putut!!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bv Ariel!

Eu nici nu mi-am facut bagajul pt. spital , trebuie s ama mobilizez...Pana acum am doar trusa de epidurala, vata si comprese, astea mi le-a dat prietena mea, asistenta si atat.

Nicol, si eu dorm super, eu nu m-am trezit niciodata la baie pana acum, dar dimineata la 8 asta fac primul lucru! Eu dorm cu o perna intre picioare, cand stau pe parti, plus o perna mai mare si un puisor la cap.

Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetele, am intrat sa va zic toate cele bune si sa ne auzim cu bine prin SMS. Maine dimineata decolam pe la 5.30, ca e drum lung din Tonga pana la Bucuresti... O sa va tin la curent cu ce mi se intampla. Va multumesc anticipat pentru incurajari si urari.

Pupici!

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Uitasem ce era mai important- sa fac galerie Ioanei:

Hai Ioana!!!

Hai bebe David!!!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput