Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (110)
Raspunsuri - Pagina 10
kitzy spune:
Felicitari bb-ilor nou veniti si recuparere rapida mamicilor curajoase!!!!!!!!!!!!!!!
Bubu deci iti place caruciorul meu ![]()
Sovi habar n-am ce inaltime are, e destul de inalt, de kg pot sa-ti spun ca are 9.5 kg, mai usoare nu prea am gasit sa fie intre 0-3ani si nu l-am comandat de pe net, doar l-am gasit acolo. De cumparat, l-am cumparat din orasul meu, il aveau pe stoc si se pliaza super super usor.
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
numeioana spune:
Mary-Lou, poate ne intalnim maine la spital!! Ce bine ar fi sa nu fim singure acolo!!
Ursuleato, ti-am vazut filmul... E fooaaarteeee frumos! Mai, dar buna mai era guma aia!!!![]()
Ioana 40+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ali_bia spune:
IOANA nu vii acasa???![]()
![]()
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la 
Roxana Claudia spune:

BRAVO MAMI ZOZEEEE!!!!!! SA AI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI SI DE BUCURII, BEBE MAGIC!! SA FII SANATOS, PAPACIOS, CUMINTE SI BUNUT, MANDRIA PARINTILOR TAI!

Roxana cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
numeioana spune:
Ali, ti-am zis, pana nu gasesc barza nu ma intorc!
Si cand ma intorc vin cu bebe David!!
Ioana 40+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Roxana Claudia spune:
Bitza - merci frumos de aprecieri pt bebeii mei..Noi n-am mai vb demult..
Cory - doar cine mai are un bebe cunoaste mandria de a vedea familia mai numeroasa...mie mi se pare un vis..poate-s eu prea optimista de fire, dar acum ca am inceput sa ma simt mai bine, simt asa o mare implinire. Parca-s alta femeie, zau!
Roxana cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
natynic spune:
FETELOR, INAINTE SA CITESC CE ATI MAI SCRIS, MESAJ DE LA MARIA:
" Fetelor, se pare ca Tudor are o problema de respiratie...rugati-va pt el, va rog! Sunt asa speriata...Maria"
Imediat il trec si pe el la rugaciunea Iuliei de pe prima pagina.
Sa ne rugam pentru Tudor!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
numeioana spune:
Ce fericita o fi Zozelina acum
... Abia astept si eu momentul asta...
Ioana 40+ si
David
poze
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Ali, ti-am zis, pana nu gasesc barza nu ma intorc!Si cand ma intorc vin cu bebe David!!
Ioana 40+ siDavid
poze
Ahaaaaaaa....am inteles...oricum maine te intorci cu tot cu bebe David
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2Alina
33+
Alexandra-IoanaBebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la