Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (93)
Raspunsuri - Pagina 7
devylla spune:
Iar am culacat copila.Acum de noapte.Sper ca pana maine dimineata sa nu se trezesca din nou.
Azi am pedepsit sotul(nu ca ar fi facut ceva) si l-am pus sa-si gateasca.Eu ma duc pe canapea
Tot citesc despre E.Basescu...si ma gandesc de ce tot arunca la subiect cu pietre,bolovani si alte obiecte din dotare...
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
isabeluta spune:
hihi..Luy multumim pentru tratatie!!! Maria sa-i dai multi la mami de la noi!!
Diwana super nazdravanul tau. Si ce perisor ridicat are. Hihi. Dulcic foc! Iar cu paturica face si la noi (l-am urmarit) o trage cu picioarele pana la piept si apoi o duce cu manutele peste ochi si la gura. Chiuie si se rasteste la ea. Sunt niste nazdravani intr-adevar asa mititei!!!
Noi iesim la soare acum inca sunt restanta la citit...dar nu ratez eu asa vreme frumoasa!!!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
andreea1002 spune:
Iesim si noi la plimbare. Sunt cam suparata, miru nu a mancat azi la pranz mai deloc.
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by andreea1002
Danielle, micuta Ebonee sa treaca cat mai repede. De fapt, se pare ca tu te-ai speriat mai mult decat ea.
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
da andeea,se pare ca asa e,eu m-am speriat mai tare ca ea,asa ziceau si asistentele ea s-a calmat si a inceput sa zambeasca,iar eu tot tremuram,
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Marunzika
Dani sa treaca sperietura ta si durerea printesei!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
multumesc marunzika
inca ma mai doare muschiul de la pulpa piciorului de la carcel,mai bag masaj poate imi trece ca mai am o gramada de trebi de facut,maine iar la munca,bleahhhhh
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
adimercedes spune:
Fetelor, Lisa a pierdut in greutate 200g intr-o saptamana. Acum 2 saptamani avea 6.8kg, saptamana trecuta avea 7kg, iar azi, dupa o saptamana are 6.8kg . Acum seara la baie am vazut. Nici nu stiu ce sa fac. Mananca destul de bine, saptamana asta a cam tras de mine, dar am pus-o pe seama unui puseu de crestere. Parca nici pp nu a facut cu acelasi spor, desi tot a facut in 6 scutece. Insa inainte parca o schimbam mult mai des. Adica e clar ca o schimbam mai des, ca imi notez tot timpul. Nu a dat afara mai mult de o lingura o data sau de 2 ori pe zi. O sa sun maine la pediatru sa vad ce zice. Insa nu stiu daca poate sa ma vada, ca programarile la el sunt cu cel putin 1 luna in avans. Dar va intreb daca a mai fost careva in situatia asta si ce ati facut sa fie ok, ce v-a zis medicul, care era problema...
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o idee, ca sunt extra-stresata
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
alinkav spune:
quote:
Originally posted by danielle02
ce delicios
http://good-times.webshots.com/photo/2786365410101671646KjzqzL?vhost=good-times
Foarte haioasa, asa de mult imi plac bebei care baga picioruse in gurita, sunt tare scumpi. A mea momentan nu reuseste, dar lucram!
fata curajoasa si sa nu o doara piciorusul de la vaccin.
Alina,
Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
cecilia L spune:
Danielle si frumoasa papacioasa.
Roxana am vazut pozici tare frumoase, ai niste copii superbi.
Magada
Sim, de ce ati facut ananlize???????/
Noi am papat azi in piureut o lingurita de carnita(piept de pui)....ne-a placut.....am papat tot.Acum ii mai dau o tatzi, daca o mai vrea si in parc cu tati..........
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
alinkav spune:
Adi, nu te ingrijora, eu cred ca e pur si simplu eroare a cantarului. Daca Lisa e vesela, se joaca, chiar si accepta mancare, eu zic sa nu te ingrijorezi. fetita care o ingrijoreaza pe mamica ei!
Cecilia, felicitari ptr carnita!Tot zic sa incepem si noi, dar vad ca nicicum nu ajung sa-i pregatesc carnita!
Alina,
Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by adimercedes
Fetelor, Lisa a pierdut in greutate 200g intr-o saptamana. Acum 2 saptamani avea 6.8kg, saptamana trecuta avea 7kg, iar azi, dupa o saptamana are 6.8kg . Acum seara la baie am vazut. Nici nu stiu ce sa fac. Mananca destul de bine, saptamana asta a cam tras de mine, dar am pus-o pe seama unui puseu de crestere. Parca nici pp nu a facut cu acelasi spor, desi tot a facut in 6 scutece. Insa inainte parca o schimbam mult mai des. Adica e clar ca o schimbam mai des, ca imi notez tot timpul. Nu a dat afara mai mult de o lingura o data sau de 2 ori pe zi. O sa sun maine la pediatru sa vad ce zice. Insa nu stiu daca poate sa ma vada, ca programarile la el sunt cu cel putin 1 luna in avans. Dar va intreb daca a mai fost careva in situatia asta si ce ati facut sa fie ok, ce v-a zis medicul, care era problema...
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o idee, ca sunt extra-stresata
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adi,dragutza,nu te stresa aiurea,bebelushii mai dau si inapoi,mai ales ca a inceput sa faca miscare mai multa,cresc,abia ii mai poti stapani la cat de activi sunt,o sa vezi ca nu e nici o problema,recupereaza ea,si a mea a mancat mai putin in ultima saptamana si am anuntzat doc.,atata timp cat e activa,rade,se joaca,vb,nu ai de ce sa iti faci griji,
mamica stresata
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)