Bucurii de sept-oct 2006 (111)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sephora/Sephora.jpg)
Sephora spune:
Asa-i fetelor hai mobilizati-va si bagati noutati.Io am trimis si i-am dat si cateva idei lui Mira,cand o sa aibe timp o sa le puna in aplicatie sa vedeti ce o sa avem ce mai marfa site.
Multam de aprecieri.
Hai sa va spun ce a facut M azi:io coseam la un corset si el se chinuia sa adoarma,la un moment dat mi-a cerut in brate (eram in pat amndoi) ne uitam la BE si cu bibe cu apa in gurita,deja cazut pe front cu ochi inchisi,la un moment dat incepe o melodie la BE (cel cu arca lui Noe si animalele) si el din somn "baca"in momentul urmator a aparut arca,deci a recunoscut filmuletul ce urma dupa melodie,ce mai cred ca le stie pe derost.Azi de dimi n-am iesit afara ca era cam vant si cu bolile care circula am preferat sa-l tin in casa,io am cusut si el in foroliul lui a stat la BE mai mult de 1 ora jumate,neclintit,binenteles ca dupa a facut dezastru pe care l-a vazut Andra cand a venit sa aduca un pupic si o frezie.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
floricel79 spune:
Mamici,
sa aveti o primavara frumoasa si calduroasa alaturi de familiile voastre!
Baba mea e pe 7, ca-n fiecare an. Daca e vreme buna is fericita, daca nu iar is fericita si zic cai baba nebuna
Si eu vreau sa ma laud cu Roxana ca stie pe de rost ce melodii urmeaza de pe cd-ul cu cutiute muzicale si tot felul de cantecele pentru copii; cand se termina o melodie ea zice un cuvant din refrenul melodiei urmtoare sau ceva cuvant mai simplu si reprezentativ din ea, ex: pu, pu (aia cu pupaza), nani nani (v-ati prins), bau bau (nu mi-e frica de bau bau) etc.
Initial nu-mi venea sa cred ca le stie, credeam ca le nimereste dar acum ca repete in fiecare zi sunt convinsa ca le stie pe de rost desi sunt mai mult de 70 de melodii; nu le stie ea chiar pe toate, numai pe cele care-i plac mai mult.
Acuma ca m-am laudat, ma pot culca linistita in seara asta
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
microbu spune:
Buna seara! In primul rand multe floricele si pupici pt voi , sa va aduca primavara numai zambete si caldura in suflete si-n case. Scuzati "lipsa" mea de zilele astea dar am zis ca fac pauza 3zile de DC, mi-am rupt ochii o noapte intrega
. Am facut deja capitol nou, 112 dar mai avem ceva de scris aici
.
Mira, o sa-ti trimit o poza cu Ruxa pt prima pag a site-ului si una de la 1an cu detaliile de rigoare.
Si te mai rog sa adaugi tu pozele primite pe mail si in albumul 1anisor din Photobucket .
Ai cam mult de muncit dar nush cum sa te ajut.
Andra, unde esti? Nu ti-e dor si de noi asa un pic? Ce face Vladut?
Lexi, are niste ochi Maria....multe cuceriri va face cu ei !
Lilina, are dreptate Lili ca arati de 56-57kg maxim.
Itzy, unde esti doamna?
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
beatrix spune:
Bucurii si mamici de Bucurii, va doresc o primavara minunata, sanatate si fericire!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by microbu
Am facut deja capitol nou, 112
Alo, alo, 112, avem o urgenta, vrem capitol nou!
M-am gandit eu ca Lilina-i mai inalta...
Sephora, am vazut pozele, preferata mea e cea in rochita, cautand in dulap.
Cu Andra am vorbit zilele trecute si Vladut mai avea doar cativa mucisori dar tot nu dormea noaptea. Ieri, in schimb,cand am vb cu Andra mi-a zis ca au gripa ea si sotul. Insanatosire grabnica, Andra! Te asteptam pe forum cat mai repede!
Lili, mamica lui
![](copilas.gif)