nasterea la Spitalul judetean Ilfov, fost Titan
Raspunsuri - Pagina 9
litlelight spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cixinica Buna,nu e nimeni sa-mi raspunda si mie? Va rog frumos! |
Buna Cixinica eu o sa nasc cu Dr. Dragu in septembrie. activeaza-ti mesajele private ca sa-ti pot trimite nr. dansei de telefon. in ceea ce priveste programul, o poti gasi in fiecare dimineata incepant cu 7.45 la sectia de morfo-fetala.
22+ cu Ilinca Anamaria
litlelight spune:
citat din mesajul lui cixinica Buna, Iti multumesc litlelight .Poti sa-mi spui mai multe despre d-na doctor? |
este un doctor dedicat, cu care poti discuta orice, are o fire calda. eu am foarte mare incredere in ea , o sa-ti trimit pe PM numarul ei de telefon
22+ cu Ilinca Anamaria
cixinica spune:
Buna, iti multumesc litlelight . Saptamana viitoare o sa merg la dansa. O sa povestesc cum a fost.
isabelle1 spune:
buna, adinutzzu! Daca mai intri pe forum, te rog sa-mi spui si mie care au fost tarifele cand ai nascut tu! Multumesc!
uve_got_mail spune:
Buna,
sunt o mamica de octombrie si locuiesc vis-a vis de Spitalul Ilfov. Pentru ca am fost nemultumita de doctorul care imi monitorizeaza sarcina, m-am hotarat sa apelez la altcineva si am citit de la voi de dna Roxana Dragu. Ma puteti ajuta, va rog cu un numar de telefon si cu cateva detalii legate de consultatii-daca au loc la spital sau la cabinet privat. Si daca stiti cat se mai da acum in spital la nastere...Sunt la prima sarcina si dr la care am fost m-a panicat extrem de tare pana acum, asa ca sper sa gasesc o persoana mai calda, care sa imi dea un pic de optimism.
Va multumesc!
21+ , mami de Sarah Maria
litlelight spune:
citat din mesajul lui uve_got_mail Buna, sunt o mamica de octombrie si locuiesc vis-a vis de Spitalul Ilfov. Pentru ca am fost nemultumita de doctorul care imi monitorizeaza sarcina, m-am hotarat sa apelez la altcineva si am citit de la voi de dna Roxana Dragu. Ma puteti ajuta, va rog cu un numar de telefon si cu cateva detalii legate de consultatii-daca au loc la spital sau la cabinet privat. Si daca stiti cat se mai da acum in spital la nastere...Sunt la prima sarcina si dr la care am fost m-a panicat extrem de tare pana acum, asa ca sper sa gasesc o persoana mai calda, care sa imi dea un pic de optimism. Va multumesc! 21+ , mami de Sarah Maria |
Buna uve_got_mail
si eu sunt o mamica de septembrie care o sa nasca cu dr.Roxana Dragu.
eu merg la dansa de la 8 saptamani, consultatii am avut doar in spital dimineata. E de preferat sa mergi dimineata pana in ora 8 pt ca dupa incepe "nebunia"
O sa-ti trimit nr. ei de telefon pe PM
23+ cu Ilinca Anamaria
bilusik spune:
buna fetelor!!
si eu sunt o mimica de septembrie mai exact pe 23 septembri ar trebui sa nasc
si am sa nasc tot la spitalul judetean Ilfov cu dr. Parpalici Cristina, care este o scumpa.
am vazut ca mai sunt mamici de septembrie poate ne vedem p-acolo
litlelight spune:
citat din mesajul lui bilusik buna fetelor!! si eu sunt o mimica de septembrie mai exact pe 23 septembri ar trebui sa nasc si am sa nasc tot la spitalul judetean Ilfov cu dr. Parpalici Cristina, care este o scumpa. am vazut ca mai sunt mamici de septembrie poate ne vedem p-acolo |
Buna bilusik si eu am ETA (estimated time arrival) tot pe 23 septembie, eu sunt la Roxana Dragu care este tot o draguta iar despre dr.Parpalici am auzit numai de bine
24+ cu Ilinca Anamaria
uve_got_mail spune:
Buna,
o sa nasc si eu la spital(multumesc litlelight!) dar am citit undeva ca nu au echipament pentru ventilare bebe in caz ca e vreo problema...Aveti idee?
Si revin cu aceeasi intrebare clasica: cat se da la nastere naturala/ cezariana?
21+ , mami de Sarah Maria