nasterea la Spitalul judetean Ilfov, fost Titan
Raspunsuri - Pagina 8
Adinutzzu spune:
Buna, fetelor!
Am nascut pe 27 o minune de fetita de 3.250 kg si 52 cm si a fost destul de greu, dar in ce priveste spitalul, pentru ca suntem la capitolul asta, e super ok. Dna dr Craciun pentru cine naste cu dansa e super!!! A fost cu mine inca de la inceputul travaliului, m-a monitorizat pe mine si pe bebe, m-a incurajat, a fost super! Si moasa la fel, daca aveti noroc sa fiti pe garda Nicoletei, e cea mai tare! Ea a nascut in locul meu. Dr neonatologi erau asa multi, se schimbau asa des ca n-as putea sa va spun cum sunt, i-am vazut prea rar, eu chiar as fi preferat sa treaca mai des sa o verifice pe bebitza. Mai mult te bazezi pe asistente, care sunt super ok.Daca esti si un pic atenta, sunt si mai ok. Te ajuta, iti explica, dna Veronica intr-o noapte a venit de 3 ori si m-a ajutat sa-i dau de mancare ca eu nu reuseam sa o conving. Daca mai vreti sa ma intrebati ceva, va raspund cu placere.
Sarcina usoara in continuare si nastere usoara!
isabelle1 spune:
buna, adinutzu! Sa-ti traiasca bebitza si sa fiti sanatoase amandoua! M-am bucurat mult sa citesc msj tau, mai ales ca asteptam niste vesti despre spital&doctor foarte mult. Cum a fost nasterea? A durat mult? Eu vreau sa nasc natural.
Adinutzzu spune:
Buna, Isabelle! Multumim pentru urari
Si eu tot natural am nascut. N-a fost usor, a durat vreo 6 ore chinul (se putea si mai mult, dar tot mi s-a parut o vesnicie) asa ca a contat mult atitudinea profesionista a dnei doctor si a moasei care m-au ajutat enorm. Am avut si noroc pe de o parte pentru ca eram singura in seara aia care nastea si moasa a stat numai cu mine, ca era singura pe garda. A, si inca ceva. La mine n-a prins epidurala ... si atatea sperante imi pusesem in ea... dupa doua seringi mari simteam usoare furnicaturi la talpi... Asta e, acum a trecut...
danielle09 spune:
Buna, fetelor! Christos a inviat! Sunt o viitoare mamica ce va naste, probabil in septembrie, prin cezariana. In acest moment monitorizata de dl. dr. Bejan de la spitalul Ilfov. M-ar ajuta enorm orice informatii mi-ati putea oferi, daca ati nascut dr. Bejan sau urmeaza sa nasteti cu acest medic. Multumesc!
litlelight spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielle09 Buna, fetelor! Christos a inviat! Sunt o viitoare mamica ce va naste, probabil in septembrie, prin cezariana. In acest moment monitorizata de dl. dr. Bejan de la spitalul Ilfov. M-ar ajuta enorm orice informatii mi-ati putea oferi, daca ati nascut dr. Bejan sau urmeaza sa nasteti cu acest medic. Multumesc! |
Adevarat a Inviat! Danielle si eu sunt o viitoare mamica de septembrie care va naste la Ilfov cu dr. Ronana Dragu
20+ cu
dicirstea spune:
citat din mesajul lui danielle09 Buna, fetelor! Christos a inviat! Sunt o viitoare mamica ce va naste, probabil in septembrie, prin cezariana. In acest moment monitorizata de dl. dr. Bejan de la spitalul Ilfov. M-ar ajuta enorm orice informatii mi-ati putea oferi, daca ati nascut dr. Bejan sau urmeaza sa nasteti cu acest medic. Multumesc! |
Uite ce stiu despre el:
http://www.urbaniulian.ro/2008/12/09/malpraxis-la-ilfov-unde-unde-fat-a-murit-din-cauza-neglijentei-medicilor/
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Theodor 29
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Madygibrica spune:
Buna mamicilor si bblushilor. Eu mai am 2-3 saptamani shi nasc un baietzel marishor cu dr Tarig. Imi e frica sa fac epidurala am inteles k e cam periculoasa dc nu ti-o face bine sau dc t misti.Asa k voi naste normal. Stie cineva dc la nastere sunt 2 doctori: doctorul care te-a monitorizat p parcursul sarcinii si inca unul?
C acte iti trebuie la internare? Dr Tarig mi-a spus sa-mi iau bagajul pt mine cand vin la spital si pt bb sa mi-l aduca cineva a doua zi pt k in prima zi imi da spitalul tot c trebuie pt bb.
A zis k dupa nastere bb il baga in incubator k sa ma pot odihni dar nu ma lasa sa dorm.
Am uzit numai d bine d spital dar e aiurea cu vizitele, parerea mea.
Nastere usoara mamicilor.
dicirstea spune:
citat din mesajul lui Madygibrica Buna mamicilor si bblushilor. Eu mai am 2-3 saptamani shi nasc un baietzel marishor cu dr Tarig. Imi e frica sa fac epidurala am inteles k e cam periculoasa dc nu ti-o face bine sau dc t misti.Asa k voi naste normal. Stie cineva dc la nastere sunt 2 doctori: doctorul care te-a monitorizat p parcursul sarcinii si inca unul? C acte iti trebuie la internare? Dr Tarig mi-a spus sa-mi iau bagajul pt mine cand vin la spital si pt bb sa mi-l aduca cineva a doua zi pt k in prima zi imi da spitalul tot c trebuie pt bb. A zis k dupa nastere bb il baga in incubator k sa ma pot odihni dar nu ma lasa sa dorm. Am uzit numai d bine d spital dar e aiurea cu vizitele, parerea mea. Nastere usoara mamicilor. |
Tot 2-3 saptamani mai am si eu, si tot la dr. Tarig. Poate nastem impreuna!!
Eu am nascut tot aici acum 2 ani, atunci nu aduceam nimic pentru bb in afara de pampersi. Probabil ca s-au mai schimbat lucrurile intre timp. O sa mai intreb si eu la neonato. Bb nu sta obligatoriu la incubator, daca nu are nevoie.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Theodor 29
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
cixinica spune:
Buna!
Scuze pentru mesajul anterior. Si eu vreau sa merg la Dr.Dragu Roxana de la Titan. Inca nu sunt insarcinata, dar cu ajutorul lui Dumnezeu poate in curand o sa vin cu vesti bune. Rog fetele care merg la Dr. Dragu daca ma pot ajuta cu un nr. de telefon si, daca nu cer prea mult, programul d-nei doctor. Multumesc. Pupici