nasterea la Spitalul judetean Ilfov, fost Titan

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adinutzzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorra12

Buna,
Sunt si eu o viitoare mamica care o sa nasca la spitalul judetean Ilfov in aprilie, DPN 4 aprilie, pentru prima oara. Doctora mea este Alina Craciun de la CMU.
Am tot cautat pe forum poate vad pe cineva care a nascut cu ea, dar se pare ca nu gasesc pe nimeni. De aceea va rog mult sa ma ajutati si pe mine, poate a auzit cineva ceva de ea.
Am 30 de saptamani si deja incepe sa mi se faca frica, fiind si prima sarcina, nu stiu ce ma asteapta. M-ar mai linisti niste informatii pozitive.
Multumesc.

Buna,

Si eu voi naste cu dna dr Alina Craciun la acest spital, inaintea ta se pare, pe la jumatatea lui martie :) O sa-ti dau info proaspete dupa ce nasc. Pana atunci si eu as avea nevoie de informatii actualizate despre tarife si despre bagajul pentru spital, daca mai sunt mamici care au nascut de curand aici. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_21 spune:

Referitor la clisma, mie nu mi-au facut, dar am fost eu la toaleta pentru ca simteam nevoia... Referitor la lapte, exista acolo o pompa electrica de muls, te ajuta asistentele, iti aduc biberon sterilizat si te invata cum sa folosesti pompa. In cazul in care nu ai lapte, ti se va da completare lapte praf, deja pregatit de asistente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelle1 spune:

buna, dorra 12 si adinutzzu! Si eu sunt la dna. dr Craciun, si o sa nasc cu dumneaei, dar in iunie. Daca puteti, dupa nastere sa-mi dati si mie niste detalii cum a decurs, pt. ca si eu sunt la prima sarcina, si nu prea am gasit informatii despre dna. doctor. Multumesc si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adinutzzu spune:

Buna, Isabelle! O sa scriu dupa ce nasc. Eu mai am putin de tot. Deocamdata incerc sa adun info de la alte mamici. Sarcina usoara in continuare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litlelight spune:

Buna,

sunt o viitoare mamica care va naste la spitalul judetean ilfov asistata de d-na doctor Roxana Dragu, vreau sa stiu daca mai sunt viitoare mamici care o sa nasca la acest spital.

Sarcini usoare si bebici sanatosi

12+ de brotacel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Suntem cateva. Eu voi fi la a doua nastere la acest spital, tocmai ptr ca am fost multumita, dupa cum ai citit probabil pana acum. Dr. Dragu e sefa sectiei, desi nu pare e profi si se implica in toate cazurile ei, indiferent de ce si cat primeste. Nu stiu sa-ti spun care ii e cota de piata , dar am vazut-o cum se poarta cu pacientele ei, e ok.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 26

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anutza1988 spune:

buna mamicile.. am si eu o o problema si am vazut k stiti multe lucruri... sunt si eu o viitoare mamica urmeaza sa nasc in iunie in jur de 20 un baietel..:P dar am auzit k sunt niste preturi fff mari al spitalizare tinand cont k eu lucrez fara carte de munca.. puteti sa imi dati si mie niste detalii despre asta v asi fii recunoscatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eu stiam ca penrtu nastere nu e nevoie sa fii asigurata, dar ne mai interesam.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 26

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bandreiuta spune:

Buna mamicilor.
Eu am nascut pe 11 februarie la acest spital. Am fost pacienta dr. Dragu si a fost draguta. Dar eu am avut putin ghinion pentru ca am nascut in garda ei. Are multe paciente si probabil si alte probleme si fuge tot timpul intre parter (unde e sectia de materno-fetala) si etajul 2 (maternitatea). Iar cand am nascut eu era la parter si era sa nu mai ajunga . Asa ca poate daca nu e de garda e mai libera.... Oricum, am nascut foarte repede (in 4 ore de la prima durere)si sunt multumita de acest spital. A doua oara tot aici as veni si cred ca tot la dr. Dragu.
Despre clisma: mie nu mi-a facut si nici la celelalte doua fete care au nascut in aceeasi zi cu mine. Deci cred ca nu se face de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bandreiuta spune:

La neonatologie e curat asa cum au scris fetele, dar eu nu am avut dus in salon. Poate o fi la celelalte saloane. In schimb e o dr. neonatolog foooarte de treaba (cred ca e sefa sectiei), e obsedata de curatenie. O cheama Stefanescu Florina. Va doresc sa aveti noroc sa fie ea de serviciu atunci cand veti naste. Iar asistentele de la copii sunt foarte dragute, in special doamna Veronica (e ceva mai in varsta). Pe mine m-a impresionat cat de atenta poate fi cu copii si cata rabdare are.

Mergi la inceput