nasterea la Spitalul judetean Ilfov, fost Titan

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentyna8 spune:

Am reusit si eu sa fac rost..Am 4 fiole
Multumesc oricum pentru info!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Buna fetele
si eu voi naste in ianuarie aici cu dna dr parpalici...m-ar interesa si pe mine cam cat se cotizeaza ,la cine si cand? inainte de nastere sau dupa?Pt prematuri au aparatura necesara?Auzisem ca nu....poate stiti si voi detalii.
Va multumesc.

32+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

nicolcris22 nu au aparatura pentru bebeii nascuti prematur. Am intrebat eu si mi s-a spus ca daca bebeii au nevoie de ingrijiri speciale atunci mamicile sunt trimise sa nasca la alte spitale.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinsi spune:

Buna

si eu voi naste tot la acest spital in luna iulie cu dl dr Tarig.
krys_nico vad ca suntem amandoua pacientele dl dr. m-as bucura daca am tine legatura.
ca si restul viitoarelor mamici si eu sunt interesata de preturile practicate in acest spital.
va doresc la toate sarcina usoara si celor care trebuie sa nasca o nastere super, super usoara.
multi pupici

Flori, 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCIA1008 spune:

Buna!

Si eu voi naste la acest spital , am DPN 15 ianuarie cu d-na doctor Bernevig si m-ar interesa daca poate cineva sa-mi spuna cum este dansa la nastere, daca vine cand o suni si tarifele care se practica .

Lucia 27, Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krys_nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cinsi

Buna

si eu voi naste tot la acest spital in luna iulie cu dl dr Tarig.
krys_nico vad ca suntem amandoua pacientele dl dr. m-as bucura daca am tine legatura.
ca si restul viitoarelor mamici si eu sunt interesata de preturile practicate in acest spital.
va doresc la toate sarcina usoara si celor care trebuie sa nasca o nastere super, super usoara.
multi pupici

Flori, 11 +

Buna, Flori!

Da si eu sunt pacienta dl dr Tarig. Mi-ar placea sa pastram legatura. Activeaza-ti PM sa-ti trimit pe privat ce am mai aflat eu pana acum. eu am DPN pe 23.03.2010, deci se apropie cu pasi repezi.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinsi spune:

krys_nico am incercat sa-ti trimit mesaj pe PM si imi scrie ca nu primesti mesaje private.nu stiu cum sa fac sa iau legatura cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krys_nico spune:

Buna, Flori!

Trimite-mi un mail si iti raspund eu la mail. Adresa mea este: krys_nico@yahoo.com

Pupici!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Mamicile care au nascut la acest spital in decembrie ce ne mai pot spune? Si despre d-na dr Parpalici mai stie cineva ceva? Am auzit ca dansa nu vine decat cand are program la spital...o fi adevarat?Nu as vrea sa ma trezesc ca nasc cu altcineva!
Mie mi s-a spus ca in persioada 24 decembrie-05 ianuarie maternitatea este inchisa si ca nu voi avea cu cine sa nasc acolo. DPN-ul meu e 27 ian, dar bebe e mai mare si e posibil sa nasc mai devreme. Sper totusi sa nu ma apuce de sarbatori.

34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Maernitatea din spital se inchide pe 27. Intra in zilele fara plata. Eu aveam DPN 29 dec, dar pt ca se inchide maternitatea si dna dr. intra in concediu dupa 27 si o parte din ianuarie (nu stiu exact pana pe cat, dar ar trebui sa o intrebi) voi naste pe 23. Azi am fost la control. Totul este bine, dar inca nu s-a deschis colul pe cat ar trebui. Asa ca luam calciu ca sa avem contractii si sa se inmoaie colul. Am luat azi, dar pana acum niciun rezultat. Si daca pana pe 23 nu se intampla nimic ma duc sa imi declanseze nasterea ca sa avem timp sa stam si internate. Asa ca poate mai multe despre spital va scriu dupa. Oricum pana acum am auzit numai de bine. Eu vreau sa iau o rezerva de doua persoane sa poata sta mama cu mine internata. Sunt doua nopti practit.... deci pe 25 suntem acasa ... sa vedem ce ne aduce Mosu'

Mergi la inceput