nasterea la Spitalul judetean Ilfov, fost Titan

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Multumim de raspunsuri skatyus...

29+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Skatyus...inca o intrebare...spitalul ne da ceva de mancare ...sau trebuie sa-ti aduca familia?Ai avut la tine si cana, tacamuri?Banuiesc ca nu e prea buna mancarea acolo si noi ca sa putem alpta trebuie sa mancam cat mai sanatos, fructe, lactate, multe lichide....
Daca poti sa-mi trimiti si mie pe mesaje private numele anestezistului...sa stiu in caz ca voi face epidurala pana la urma.

29+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns skatyus007 spune:

De astea chiar am uitat sa mentionez. Ma avut de acasa atat tacamuri cat si mancare. Eu sunt cam mofturoasa si asa k nu m-a interesat dak dau sau nu mancare cei de la spital,totusi banuiesc ca da. Ce ne-au recomandat moasele de la sala de nasteri:
supa fara ceapa si fara cartof, piept de pui la gratar, iaurt si o banana pe zi + multe lichide inclusiv ceai de chimen si anason.

Doctora de la ginecologie si cea neonatolog au zis k putem manca orice in afara de fasole, varza si mazare. Dar cand vezi k bebe plange ca-l doare burtica nu-ti mai vine sa mananci nimic, ca de cele mai multe ori te gandesti k poate si din cauza ta e asa.

Scuze pt multele greseli de ortografie pe care le fac dar mereu sunt pe fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaEmi spune:

Multumim de raspunsuri si rabdare skatyus! Se simte mai bine bebelina ?
Te rog, trimite-mi si mie um mesaj privat cu "cotizatiile" care se practica in acest spital (dr+anestesist+moase) (eu am niste info mai vechi si n-as vrea sa ma fac de ras...) + numele anestezistulti - vreau neaparat epi si e f important sa iasa bine...

Fetelor, altcineva, nu a mai nascut / naste nimeni la Titan ?? o sa fiu singura acolo ?? nu mai impartaseste nimeni, nimic ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

AlinaEmi in ce saptamana esti? Eu o sa nasc la Titan in curand. In final am inteles ca la etajul 2 sunt saloane cu 3 paturi pt fiecare pat se plateste 30 lei, iar la etajul 1 sunt rezerve cu 2 paturi (150 lei rezerva, daca sunt locuri suficiente o mamica poate achita intreaga suma daca doreste sa stea singura) si rezerve cu 1 pat (100 lei).

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentyna8 spune:

Buna. Sunt o burtica de 36 sapt si 5 zile. Si eu voi naste tot la Spitalul Judetean Ilfov, cu d-na dr Parpalici. DPN-ul meu este 6 dec
Si pe mine m-ar interesa "nivelul cotizatiilor"..
De spital, am auzit numai de bine..De fapt de aripa de maternitate. "Am prins" pe la usa cabinetului d-nei dr mamici care au nascut acolo si au fot foarte multumite..
Eu, din pacate, nu cred ca voi putea face epidurala..Nivelul trombocitelor este foarte scazut si riscul de sangerare este mare.
AlinaEmi, Dragonitza, voi ce Dpn aveti? Poate ne intalnim pe acolo :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adinutzzu spune:

Buna, fetelor,

Eu am nascut aici in martie si vreau sa intreb pe cine a mai nascut la acest spital cu o dra moasa Nicoleta, daca ii stie numele de familie. Vreau sa sun sa intreb cand e de garda, sa ma duc sa-i multumesc inca o data, ca fara ea.. nu nasteam. A fost super, super!!
AlinaEmi, tot cu dna dr Alina Craciun am nascut si mai bine de atat, nu stiu daca se putea. A venit de la inceputul travaliului desi era seara tarziu si a stat cu mine pana la 3 noaptea. Am vrut sa-ti trimit PM si nu ma lasa.
Daca va mai pot ajuta cu info, in masura in care imi aduc aminte, cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

valentyna8 eu am dpn 30 noiembrie. Si eu am nivelul trombocitelor mai scazut, sper totusi sa nu mai scada pana nasc. Ma enerveaza ca nici nu exista o modalitate sa il cresc.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaEmi spune:

Ah, fetelor, ce bine ca s-a mai animat discutia, parca nu ma mai simt asa singura... Eu azi intru in sapt 38, am DNP in jur de 30.11, deci mai e foarte putin... sper ca bebe sa nu se grabeasca pt. ca nu ma simt pregatita, incepe sa-mi fie asa o frica !!!

Dragonitza, este foarte posibil sa ne intalnim acolo, Valentina, cu tine nu stiu – doar daca bebe al meu va fi lenes si va sta mai mult la caldurica....n-am stiut ca exista si contraindicatii la epi... o sa-mi verific si eu analizele, sa n-am vreo surpriza. Si cum nasti, ceza ?

Adinutzzu, ce ma bucur ca am gasit pe cineva de la doctora mea... Inteleg ca a stat cu tine de la inceput pana la sfarsit ? cat a durat nasterea la tine ?
Eu sunt putin stresata ca nu stiu ce se intampla daca se suprapune « evenimentul » cu programul dansei de la Cmu – este zilnic acolo, pt multe ore... Tu cand ai sunat-o, de la primele semne ? eu nu stiu exact cand ar fi momentul s-o anunt, sunt la primul bebe si totul este o mare necunoscuta, n-as vrea s-o alarmez degeaba...
Ai facut epi ? ti-a folosit anestezia ? a fost dr. pe faza si ti-au administrat-o cand trebuie ?

PM-ul meu merge, am mai primit dar te rog mult daca nu reusesti da-mi un email la alinaemi@gmail.com Nu mai stiu pe nimeni de la dansa si mi-ar fii de mare ajutor info « financiara »
Mersi mult !

Mergi la inceput

AlinaEmi o sa fac cezariana, dar nu stiu inca data, probabil undeva in jur de 23 noiembrie. M-am hotarat sa optez pentru o rezerva cu 2 paturi, cred ca nu e prea placut sa fii chiar singura in rezerva. Asa ca e posibil sa ne vedem acolo doar daca bebe al tau se grabeste putin.
Nici eu nu stiam ca exista contraindicatii la epidurala, dar zic ca nu ai de ce sa iti faci griji ca ti-ar fi spus doctora ta daca era cazul.

37+

Mergi la inceput