nasterea la Spitalul judetean Ilfov, fost Titan

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

BUNA
Va urmaresc de mult timp din umbra.Am si eu o intrebare :stie cineva unde mai da consultatii dr.dragu roxana in afara de spit.judetean ilfov?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns skatyus007 spune:

Buna fetelor
Va multumesc pt sustinere! Noi am ajuns de sambata acasa dar abia acum am reusit sa prind putin timp k sa va scriu!Am un ingera de copil. A avut la naster 3.830 si 54 de cm nota 9. Acum a mai scazut putin in greutate. Azi vine medicul acasa si ne consulta sa vedem cum sta si pe la noi treaba.
Dupa ce o sa ma mai eliberez putin o sa inteu sa va scriu cum a fost atat nasterea cat si spitalizarea si ma ales cotizatiile.

Pe dr Dragu o mai gasiti si la AgerMer

si mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Buna skatyus007
sa-ti traiasca ingerasul si sa te bucuri de el.
multumesc pentru informatie,eu gasisem o dr.tot dragu roxana la clinica gynera dar se pare ca este doar o coincidenta de nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Buna Skatyus !!!Bine ai revenit! Ma gandeam ca nu ai timp acum de forum, e normal!
Fetita e maricica!Bravo! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Abea astept sa ne dai detalii despre tot!
Pupici!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaboa spune:

Buna fetelor,

Eu sunt in 7 saptamani. Dr mea este Dna Bernevig. Poate sa-mi spuna cineva ceva despre ea? Mie mi s-a parut foarte draguta si a avut rabdare sa-mi raspunda la toate intrebarile. A nascut cineva cu ea?
Felicitari la noile mamici si bafta la cele in devenire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaEmi spune:

Buna fetelor,
Stiu ca mai erau fete care urmau sa nasca aici cu dr. Alina Craciun, mi-ar prinde bine niste impresii proaspete pt. ca mai am putin si sunt foarte speriata...
Si va rog sa ma ajutati si pe mine cu "tarifele" la dansa (pe PM). Ma intereseaza atat nasterea naturala cu epidurala cat si cezariana + anestezist + cui mai stiti voi ca mai este nevoie.

Multam frumos si numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

skatyus007 vad ca ai nascut de curand la Titan. Sa ai o bebelina sanatoasa si sa fiti fericiti! Urmeaza sa nasc la Titan pe la jumatatea lui noiembrie. Cand mai intri poti sa ne spui te rog si daca e nevoie de adeverinta de salariat si trimitere de la medicul de familie? Avem voie cu hainute pentru bebe? Asteptam cu interes orice informatie pe care ne-o poti da.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roshioara spune:

Buna. skatyus007 Felicitari !! Sunt insarcinata in 21 de saptamani si sunt la Doamna Alexandrescu , as avea si eu nevoie de cateva in formatii despre dansa daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns skatyus007 spune:

Buna fetelor,
imi pare rau k nu pot sta prea mult pe forum(bebita mea are colici si ne e cam greu), insa o sa incerc sa va raspund la toate.
Eu nu am avut adeverinta si nici trimitere, cand mi-au facut fisa de internare am fost intrebata daca le am dar nu a fost nici o problema.
Despre hainute, chiar iti recomanda sa vi cu ele de acasa, dak nu ai or sa-ti dea de la spital, dar mai bine cu ale tale(spalate si calcate, pt siguranta lu bebe).
Legat de tarife, nimeni nu-ti cere dar toata lumea accepta, se poarta frumos cu tine chiar si dak nu le dai bani.Si fiecare da cat poate.
In schimb trebuie sa fi pregatit sa-ti cumperi medicamente, seringi, branule pt ca spitalul nu are nimic in dotare.
O sa mi intru sa va spun ce am pus eu in geanta de spital si ce mi-a folosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Multumim mult skatyus007. Intelegem ca timpul este foarte limitat. Am mari emotii legate de cum se va schimba viata noastra peste 2 saptamani... sper sa facem fata.
Sotul m-a surprins cu ideea ca ar dori sa stea cu mine in rezerva pe perioada spitalizarii. Ai idee daca exista astfel de rezerve in spital si care este pretul?
Multa sanatate bebelinei, sa scape repede de colici. Fetele spuneau ca pot fi evitati daca mamicile beau ceai de chimen si anason. Ai incercat si varianta asta?

36+

Mergi la inceput