* Gravidute & Mamici de Iasi * (30)
Raspunsuri - Pagina 18
ghinetz spune:
Mai Nonna, azi a domit Andrei mai mult si v-ati "incotopenit" dupa canapea? Stai sa vezi ca apare si Miha acum, tot dupa canapea. Ca de, ziua la plimbare, noaptea pe net...acum, pana vine Robert.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Anilansa
Buna viitoare mamici/ mamici
Eu sunt noua pe aici, sunt din Iasi si am inceput sa caut informatii despre sarcina si am gasit acest forum ...printre altele.
Mam bucurat ca sunt mamici / viitoare mamici din Iasi deoarece sunt si eu o viitoare mamica .... sunt insarcinata in 4 luni, mai exact in 17 saptamani.
Si as vrea sa incep cu o mica intrebare... ce maternitate ati ales voi? Cuza Voda sau Elena Doamna?
Alina
Bine ai venit Alina!

Eu am nascut la Cuza Voda.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Sau poate si sotul Mihaelei e politist si de aia face, dar vrea ea sa ne impresioneze ce "tehnici" de a fi sotie strong poseda si ne baga in ceata cu conservele si scara blocului....
Mey...sotul meu nu e politist,dar are de-a face cu ei...Poate de la ei a invatat...

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
fetelor, am intrat doar sa va las link-ul cu pozele...mai sunt cateva care se incarca, o sa las calculatorul deschis...
eu ma retrag! va
pe toate! o sa va citesc maine dimineata!
pozele de azi din copou incepand de aici
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
eu n-am reusit inca sa pun pozele...am una super!!! michelle stie!!!
Si eu stiu!
ralnied1 spune:
Monica, da' harnicuta ai mai fost azi...
Miha, nu ai venit de dupa canapea?...
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Nu-mi trebuie nici o canapea,nimic...
E bine si pe jos...
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by addiana
eu n-am reusit inca sa pun pozele...am una super!!! michelle stie!!!
Si eu stiu!
hai sa stie si fetele care n-au fost azi in copou!!!
gata...ma duc la

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by ghinetz
Sau poate si sotul Mihaelei e politist si de aia face, dar vrea ea sa ne impresioneze ce "tehnici" de a fi sotie strong poseda si ne baga in ceata cu conservele si scara blocului....
Mey...sotul meu nu e politist,dar are de-a face cu ei...Poate de la ei a invatat...
eu mai degraba o banui pe Miha ca ar fi din MApN

Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
ralnied1 spune:
Diana!!! Deja pleci? :(
Noapte buna!
edit: aha, stai ca m-am prins!
Ai vazut ca se apropie final de capitol si te dai lovita...
Foto Ralu