* Gravidute & Mamici de Iasi * (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by addiana

simo chiar l-ati luat pe matei cu voi? eu credeam ca "face pregatire" sa stea cu mama ta parca...

sta cu mama cand merg eu la gym...acolo chiar ca nu am cum sa-l iau.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Puiutii mei dis de dimineata...Amira si Robert...
Amira gatita pentru intalnire
Mai aveam niste poze cu Amalia,dar au disparut. Merg sa pun in functiune recuperatorul,sa vad daca le gasesc...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:
Vlad Dominic de Moldoveanca

La multi ani , Elvira!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Azi am si eu liber la calculator. Ca Stefan e la mama. Doarme acolo. Daca tot e in vacanta - adica nu merge la gradi! Da n-am mult timp liber, ca mi-e cam somn.

Nonna, azi nu te-am vazut? Ai fost si tu la plimbare?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Mamici cu bebici plimbarete...sa va fie de bine iesirile .

Oana , pai asa te pregatesti tu pentru nunta surorii tale...ca doar o data se marita fata.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Miha, am vazut pozele. Era mai cald in Copou decat la mine, aici. Asa am vazut eu in poze. Ca eu "simtesc" cand vad ceva frumos.

Michelle, Domi a inceput sa mearga tinut de maini...ce bine! Desi, sincer, mi-e mila de spatele tau. Eu abia astept sa scap de perioada asta.

A! Stiu, fetele se uita la Gray!

Mergi la inceput

Miha, multumim de foto , frumosi puiutii tai.... si mamicile cu bebicii in Copou.

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Celia

Mamici cu bebici plimbarete...sa va fie de bine iesirile .

Oana , pai asa te pregatesti tu pentru nunta surorii tale...ca doar o data se marita fata.

poze
intalnire DC Iasi

Pai cred ca asta e faza. Ca ea a mai fost maritata. Asta nu ar fi bai, dar a avut o relatie apoi cu un tip care mie imi era f drag. De care anul trecut s-a despartit si acum....hop! Dar ma rog, e viata ei, nu o judec. (nici nu as avea cum, e mai mare decat mine cu 10 ani, nu mi-as permite sa-i spun eu ce sa faca, nici macar nu suntem asa apropiate incat sa consider ca putea sa ma intrebe si pe mine ce parere am. Dar vezi, am eu asa...o pata.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Ralu, nu o cunosti pe Simo. Ea nu merge nici la baie fara Matei.

recunosc ca nu o stiu pe Simona... Da' eu am raspuns amintindu-mi ce povestea ea pe aici... ca l-a lasat la mama ei... M-am inselat eu?

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Ce le mai drege fata asta din condei...

ai uitat ce facultate am facut? nu ar fi normal sa stiu sa le intorc?

Foto Ralu

Mergi la inceput