Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (109)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Doamne,Rox ce scump e Robert!!Si ce mic e,m-am emotionat tare!!Ai 2 ingerasi superbi!!SA-TI TRAIASCA!!Bb Robert este leit tu!!
Laly cu poze superbe!!
mamicule,merci frumos si eu.Si sa stii ca nu-ti cer plata dreptului de autor,ca am furat si eu ideea de prin alte parti.Asa e,si la mine sunt super poze dar apar un pic neclare.Ai observat ca de la distanta,se vad clare in prezentare?Si..mi-ai vazut barzain poveste??E pe drum saraca,i-am zis sa se mai plimbe un pic,sa treaca pe la Ioana,simo si care mai vrea,si la mine sa vina mai tarziu ca n-o primesc acum!!De filmare si al meu randunoi e mandru foc,trimite linkul la toti..
Ce-am mai ras de peripetiile tale cu bb mic la purtator!!
M-au sunat de la bebelusultau,e pe drum omul cu produsele mele!!Abia astept sa le mangai!

Hai mai fetelor,cu capitolul...Unde e??

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

ariel, vad ca iti arde de shtriptis ... femeie maritata cu burta la gura... asta iti lipseste tie, barbati despuietzi...

Bravo bebe Iulia!

sovicule,
pai cum sa nu se potriveasca daca e facuta, pi comanda? albinutza cea grasana este invitatia de la botez...baz, baz

roxanici,
baieteii astia ai tai ma topesc toata...eu ma mir de unde mai sunt si nu i-ai papat pana acum...ce dragalasi sunt...si fratelor cum il dragaleste el pe bebe mic...offffffffffff

gata steluztule, am vazut si barzaunele...

Doar 7 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

POVESTE FARA SFARSIT...

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

mami_papatot +33 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor, nu mai scrieti aici, avem capitol nou!!! (vezi link la pag 21)

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

Hello randunci,

Am intrat un pic repede k plec la spital, aveam maine programare la cabinet da m-a sunat asistenta medicului meu sa ma duc azi k e de garda, poate ma opreste acolo si nasc.

Pe la 5 plec spre spital, o sa vorbesc cu medicul poate imi induce nasterea k teoretic mai am 2 zile pana la termen, deci nu ar fi vreo grozavie.

Va pup si va tin la curent. Daca nu postez nimic diseara sau la noapte inseamna ca m-a oprit in spital. Poate imi aduce randunoiul laptopul si zapp-ul acolo, desi nu stiu daca o sa am chef de asa ceva...

Mary-Lou

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
39+ cu CLARA

AMR 4 ZILE!!!!

Mergi la inceput