Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (109)
Raspunsuri - Pagina 2
Ali_bia spune:
NATY nu m-am suparat deloc...

dar nu am stiut ca si tu vroiai sa deschizi... de-acum incolo ai sa le deschizi tu pe toate., da??? 

Bravo pentru capitol..sper ca nu ti-am dat eu starea asta pe care o ai 

Ti-am trimis mai devreme un PM cand ai timp poate imi raspunzi si mie. 
Edit: Imi pare rau sa aud asta dar Dumnezeu o sa aiba grija de tine asa cum a avut grija si de Iulia sa o faca bine
totul e sa ai incredere si sa nu-ti pierzi speranta niciodata ca totul o sa fie bine pentru tine si familia ta.
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la 
gudinde spune:
Naty
,
Nici nu stiu ce sa-ti zic.
Decat ca te imbratisez tare, tare si sper ca ce ai citit sa intre doar la capitolul teorie. In practica sper sa-ti revi si sa nu ramani cu boala de rinichi.
Felicitari tuturor randunicilor care au nascut.
Olga
felicitari pt mobilizarea exemplara de dupa operatie.
Zoze
pt tine am sa am o rugaciune speciala in seara asta.
Mary_lou
am ramas fara cuvinte la raspunsul dr-itei rezident. Pai ce pretentii sa mai am eu de la baba mea cand tu gravida, la consult primesti asa un raspuns? No comment sau cum a zis o randunica: care-i problema? Ai ratat titlul Miss Elias?
Va pup pe toate si va doresc noapte buna!
mstela spune:
Naty,as vrea sa-ti spun,din nou,sa ai incredere in Domnul,ca El stie prea bine ce ti-a rezervat,si dc ti-a trimis o minunatie mica numita Iulia,a facut-o pt ca te iubeste mult si asa a vrut El,in ciuda tuturor problemelor medicale.Asa ca,eu as zice ca, chiar daca medicina spune ceva,Dumnezeu face minuni si nu se stie ce mari bucurii ti-a rezervat in continuare.Rugaciunea aprinsa poate sa faca o boala sa dispara,asa ca totul este posibil cu credinta si incredere.
dulce.

Stela
31+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
delphin spune:
Gata...flacaii dorm, am revenit![]()
Zozelici cu sclipici, sa te aibe Dzeu un paza pe tine si puiutza ta! Suntem aici si ne rugam pt. voi...
si Doamne Ajuta!
"le chef adjoint" pt. crengutza noua...Si as vrea sa-ti spun ca ar trebuii sa mai astepti putin cu documentarile..totul e inca proaspat in memoria ta...cu rinichii eu cred ca va fii totul bine...dar incet, incet, fara sa te grabesti si fara sa fie suprasolicitati..noroc totusi ca medicina a facut progrese in acest domeniu.
De restu'...adica o noua sarcina...nu vreau sa crezi ca sunt egoista sau stiu eu ce...dar prin ce ai trecut ca sa o ai pe Iulia,n'ar trebui sa risti sa lasi 2 copii si un sot in urma...eu din partea mea...Sa fiti tu si Iulia sanatoase, ca nu-i singura fetitza copil unic din lume...si daca stam stramb si gandim drept...ea are deja un frate mai mare!
Nu te amara acum cu lucruri asa serioase...ia pt. moment viatza asa cum este...cum curge, de la o zi la alta...
si o noapte linistita.
Despre cezariana vs nastere normala...eu cred ca fiecare dintre noi e suficient de matura sa intzeleaga si mai ales sa aleaga ce crede ca e mai bine pt. ea, pt. psihic in special bb si pt. toate riscurile pe care le comporta fiecare nastere in parte!
Eu spun fara rusine ca mi-e frica sa nasc normal si avand in vedere ca am si ceva motive, am cerut cezariana..asta e! E alegerea mea, punct si de la capat!
Apoi nu e cazul sa spunem ca a naste natural si fara epidurala e nebunie curata..."chapeau bas" pt. cele care pot, la fel "chapeau bas pt. cele care au trecut prin dureri mari...durerile unei cezariene nu pot fii comparate cu durerile unei nasteri normale cu sau fara peridurala si invers.Fiecare persoana are un grad de suportabilitate mai mult sau mai putin ridicat...v-am mai spus eu de chestia cu ceara la epilat! Deci sincer putin conteaza cum si in ce fel am nascut...important e sa fim bine apoi noi si bb-ii nostri.
Stiu ca e ceva normal sa discuti apoi zile in sir despre cum ai nascut si cat si cum ai suferit...face parte din procesul de vindecare a fiecareia dintre noi...
Eu pana acum nu am intalnit o mama care sa nu fii povestit cum a nascut si ce pbme a avut sau n'a avut.![]()
pozici
bb2
burticutza
gudinde spune:
Naty
,
In legatura cu cojitele Iuliei. Nu stiu in ce masura se poate aplica la prematuri, dar exista crema Mustela Stelaker pt astfel de cojite.
Eventual intreaba dr neonatolog ce parere are daca poate sau nu poate fi folosita la un bb prematur. Sau poate stie alte produse/metode.
sovietica spune:
Radu, multumim pt promptitudine!! Oailei ce dulce e Ioana!
Ce bine arata pt un bebe atat de nou!
Sanatate la fete!
Zoze
, fortza multa si rabdarica, ne rugam pentru sanatatea voastra!! 
Simonette, fericito, ia auzi la ea: bebe papacios si linistit! suuuper!
Luny, ma bucur ca ati lasat de la voi si v-ati impacat! 
Cristina de Vladic,
hai nu te mai framanta pt faptul ca il lasi singur, cred ca el se va descurca de minune! mai ales daca va putea sa te viziteze,,,,
Aimee sanatate maxima!! Sa stea dl Luca la dospit macar pana la 38 de sapt! Ia auzi ce interesant, ca elevit da contractii! ca si la mine ce coincidenta, au aparut dupa ce am luat elevit (acu vo 2 sapt)
Pai Naty, am tot ridicat plafonul cand am vazut si scoruri de 17 si de 20mil.. Oricum, castigatorul cred ca e cel la 6.6 mil.
Tot e bine si numai o tura "de aur" la spital :) ca poti sa o pandesti si sa speri la mai multa cooperare.
Promit ca o sa dispara stearea de kko data viitoare cand o vei vedea pe Iulia 
Zoze, e super si montajul tau! in sfarsit vad si eu mai pe saturate ochisorii tai!
Ariel, cum bre sa iti dea doctorul gin tonic?!!!

Sa stii ca trece si durerea in fund :)) felicitari de alegere! sa ai parte de "ceva bland si rapid" ;)
Bubu, cred ca Graco ramane.
Nicol, cate kile are caruciorul din linkul dat de tine, stii?
kitzy, ai scapat de o grija ca ti-ai gasit caruciorul! ;a fel, stii cate kile are si cat e de inalt?
Mie mi-e teama sa comand produse cu informatii insuficiente. Imi plac si cateva modele din Geobi propus de Ioana, dar ori sunt prea grele, ori nu scrie ce material e pe roti, ori nu specifica inaltimea -eu fiind asa inalta, e important sa fie peste 100 cm inaltimea.
asadar, cel mai probabil carutul castigator va fi http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010031&brid=2 care are numai 7,5 kg, e inalt si (important) se lasa spatarul DE TOT, sa stea bebe culcat. Atata doar ca bb sta numai cu fatza spre sensul de mers. Sper sa fie ok.
Va pup de noapte buna!
peseu:
Ali, Naty, felicitari pt implicarea in cap nou!

sovi
31+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
delphin spune:
Maria, multa putere si curaj i-ti doresc, desi i-mi place sa cred ca totul s-a sfarsit la aceasta ora...
stelutza si restul fetelor...cris, sovi...felicitari pt. luna a 8-a
randunici dragi de peste "balta",
si la voi acolo departe...sper ca suntetzi bine!
Acu' despre cezariana mea vad ca n'are rost sa va spui ca e altcumfelul...eu nu am avut atze, am avut agrafe care se scot din doi in doi pana in a 7 -a zi cand pleci fara nici una. Ingrijirea plagii se face cu betadina si nu mai stiu ce...betadina si eozina cred...e o sticlutza galbena si una rosie...apoi se aplica un pansament impermeabil...deci se poate face dush cu grija...eu stiu ca am facut si la sppital dush.
Apoi eu nu am avut sonda...nu am avut nici cateterul lasat pt. produs morfinic, dar am avut in schimf perfuzie si produsul pe acolo l-au introdus
...apoi paracetamolul sa traiasca...e bun si cand alaptam.
Mi-au facut injectii in picioare in fiecare zi cat am stat in spital, chiar daca m-am ridicat imediat, in fiecare zi alt picior...acum mi-au prescris si ciorapi medicinali care ajuta circulatia periferica si pe care trebuie sa-i port 6 saptamani dupa operatie, dar nu permanent....
voila...cam asta ar fii..acasa am mai continuat curatzarea operatiei, dar nu-mi mai aùintesc cat timp...spune el dr. cand iesiti din spital.
Ma opresc aici caci nu stiu daca mai are rost sa scriu...e cam diferit fatza de ce a scris Naty.
Olgutza, ma bucur tare mult ca recuperezi asa bina si ca "plangacioasa ta mica" a luat startul asa bine! FELICITARI!
pozici
bb2
burticutza
delphin spune:
sovi, fain "avionu" lui Sacha. De mare folos ti-ar fii si scaunul auto tot de la Graco, ai putea sa-l plimbi pt. inceput cu tot cu scaun... si-mi place sa cred ca-ti place pe culoarea Giulio![]()
pozici
bb2
burticutza
ccris_ccris spune:
Incep si scrisorica, sigur pana o termin, voi faceti nani:
Naty, ma bucur tare ca ai petrecut momente fruoase cu Iulia azi!
Iti doresc sa ai parte numai de astfel de momente! Nu fii trista ca nu mai e mult si o s-o ai acasa, cu tine toata viata p urma!
Delphinas, stai cumintica in pat, nu trisa, ca nu pe randunoi il pacalesti...
Radu, multumim frumos pentru vesti, sa-ti traisca fetele si sa te bucuri de ele. Olgutzica, bravo pentru grasunica si recuperare rapida!
Aimee, ai grija de tine, stai la patuc si ia tratamentul. Bine ca bebe e bine. Tinem pumnii pana la termen!
Cristina, da' si cand o sa ai doi pui acasica! Las' ca trec repede 3 zile!
Zoze, tinem pumnii, Doamne ajuta sa fie bine!
Luny
, ma bucur ca v-ati impacat, nu se putea altfel. Si cum zice Mircea Radu: "Iubiti-va mult!", mai ales in perioada asta ai nevoie de dragoste.
Simonette, ma bucur sa aud ca ai bebe cuminte si papacios. Vindecare rapida!
Felicitari, Olgutza, pentru alaptat!
Naty, multumim pentru crengutza noua, ai reusit!
Sovi, dragut caruciorul.
Cristina
31+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
ccris_ccris spune:
Delphin, multam![]()
Noapte buna, randunici, fug in pat, ca mi s-au umflat picioarele, au inceput sa se umfle din ce in ce mai mult in ultima vreme, o fi normal?
Cristina
31+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community