Mamici de iulie august 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna dragi gravidute!
Monalac eu stiu de la o contabila ca se pot lua inainte de nastere si concediul prenatal si cel postnatal,acum in alta parte nu m-am mai interesat cat de adevarat o fi.Sa nu te afecteze situatia cu Cris ca este inca prea mic ca sa constientizeze toate lucrurile.Sa vezi ce gelos va fi cand se va naste bb!
Camy ma bucur ca totul este bine intre tine si sotul tau!
Jjovana 80 imi plac pozele cu tine si cu burtica ta!Esti o mamica care isi poarta sarcina cu mandrie,se citeste pe fata ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Neata burtici, va pe toate!
dara_d, stai linistita cu intepaturile in partea dreapta, si mie mi se intampla dar nu ma panichez; cum ai spus si tu probabil sunt intinderi de ligamente sau de la stat prea mult pe scaun, ca eu stau toata ziua la serviciu pe scaun si incepe sa ma doara fundul si sa nu mai suport aceiasi pozitie.

Kimmy, si mie mi-a mai disparut durerea de spate; cel mai mult m-a durut pe la 13 saptamani. Acum ma pot intoarce linistita de pe o parte pe alta sau chiar dormii pe spate

jjovana80, foarte simpatica burtica , cum sa radem de tine?!? Lasa ca o sa dam toate jos surplusul de kg, ia sa vezi ce bine o sa aratam la cateva luni dupa ce nastem, si acum aratam bine!

Irda, hai ca o sa fie totul bine, vei vedea. Linisteste-te si gandeste pozitiv, asculta niste melodii care sa te inveseleasca, uita-te la niste comedii, oricu numai iesi din starea de stres

Didi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Monica, din pacate nu am scapat de viroza. De ieri am inceput sa iau Oscillococcin caci nu se mai putea. Acum astept sa vedem daca isi face efectul.
Irda, ai grija de tine si bebelina ; lasa stresul la o parte. Stiu ca este usor de zis si mai greu de facut, dar bebelina merita .
Jovana, am vazut pozele!!! Care burtoi?? Cine sa rada de tine??? Eu sunt disperata ca nu mi se vede deloc burta, ca cine ma vede nici nu zice ca sunt gravida. Lasa important e sa fie bebe bine, de kg in plus scapam noi dupa ce nastem.

Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cristina, Oscillo e bun pentru gripa si trebuie luat de la inceput. Pentru viroze este Coryzalia.

_
Vicky 22+ Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

MAi fetelor, pe unde sunteti? Eu ma plictiiii ceva de groaza. As avea de facut cate ceva prin casa, dar am o lene de zile mari. Cred ca o sa dau o tura prin mall.

Vicky 22+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Eu sunt la serviciu, nu mai am stare pe scaun si mor de cald , astept sa vina mancarea comandata pe net. Dar in rest sunt bine-dispusa

Didi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare.
Uite asa am reinceput lucru Deocamdata sunt ok, contractii nu mai dese ca pana acu.
Irda gynipral? Naspa rau asta. Io tremuram ca o drogata de la el si pulsu o lua razna. Io ma bucur ca am terminat tratamentu, sper sa nu trebuiasca sa mai iau. Mi-ar placea sa nu mai lucrez da trebe bani asa ca mai mergem un pic.
Zilele de prenatal si postnatal nu se pot lua toate inainte. Trebuie sa ramana macar 42 pt dupa nastere.
Mona prenatalu nu-l poti lua mai devreme de luna a saptea pt ca nu se poate lua decat exact inainte de nastere. Si vezi ce faci cu treaba ca doar nu vrei sa ajungi iar in spital.

bujo 20+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragele mele,

am trecut sa va salut si sa va

bujo, vad ca nu ai mai avut rabdare si deja ai schimbat nr. de saptamani ....ai ajuns deja la jumatea sarcinii...imediat o sa treaca de acum.

va doresc tuturor sarcini usoare in continuare si bebelusi sanatosi.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Vicky, de fapt cu gripa m-am procopsit. Am liat-o de la o tanti, care pe deasupra se mai si lauda cum a reusit sa stea la pat 10 zile din cauza gripei...

Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

nu ma simt bine deloc..de azi noapte a inceput sa ma doara burta si am gasit pe tampon o secretie maronie...am luat un nospa si m a mai lasat,dar vad ca acum a inceput iar sa ma doara,mai ales in partea stanga...

fetelor,nu pot sa nu fac nimic..de ex,azi sotul a plecat la 5 dim la serviciu si vine maine dupa 10...cine sa aiba grija de cris?
ma doare cam rau...ma duc sa iau un nospa..

23+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput