Mamici de iulie august 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Madina, Anaxena, sa nu va mai simtiti singure si uitate!!!

Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Boti sarumana, chiar m-ai facut sa rad. Mi te si imaginez dansand de colo colo.
Anaxena ce-ai tu, cum sa nu ne gandim la tine? Ia stimuleaza si tu bb din dotare cu ceva muzik.
Io am fost la o plimbarik si park mi-am mai revenit din letargie.

bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Cristina, pupici!!!!!!

19+ si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Salutare burticute!
Ce faceti? Eu m-am apucat de facut niste paste ca nu mai e nimic prin frigider, bate vantul, asa ca in seara asta a trebuit sa fac pe gospodina
Mona, cu intarziere, iti urez si eu bine ai revenit, slava domnului ca esti bine si tu si puiutul, ai grija de tine si menajeaza-te!
Camy vezi ca pana la urma nu e dracul asa de negru , sper din tot sufletul ca in seara asta sa va bucurati impreuna la aflarea sexului micutului puiut!

Anna 19+ cu Maria
AMR 21
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mi-am trecut si eu telefonul si mail-ul pe contul comun de pe yahoo.

Anna 19+ cu Maria
AMR 21
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

AVEM FETITA!!!!!!!!

VA ROG SA MA TRECETI CU CARUCIORUL ROZ SI CU NUMELELE EI TIMEEA CRISTINA

Va pup,
acum merg sa pap!!!

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Buna fetele!

am mai intrat sa vad ce faceti si sper ca nu m-ati uitat!
In sfarsit s-a terminat si perioada aglomerata si stresanta de la mine de la servici si acum este mai calm...sper ca pentru mult timp
Si tocmai ce ma bucuram ca s-a mai terminat stresul cand m-a palit o colica renala de m-am tavalit pe jos de durere de burta si de spate vreo doua zile. M-am speriat atat de tare cand m-au apucat prima data durerile ca nu mai stiam ce sa fac si nici de la ce e...ma rugam decat sa fie bine bebelina. Pana la urma m-am dus la o doctora si s-a dovedit ca e colica renala si mi-a descoperit si vreo 4 pietre - trei la rinichi si una in vezica (se pare ca din cauza celei care ajunsese in vezica aveam durerile acelea mari...)
Ma rog...acum sunt bine dar inca ma mai doare burta in partea dreapta jos dupa ce merg la pipi... Acum m-a apucat frica ca poate nu e de la rinichi si o fi altceva... Nu stiu ce sa mai zic...
M-am apucat sa cetesc si eu din urma dar mai am mult pana recuperez ca voi sunteti niste harnicutze!
Mona vreau sa iti urez si eu bine ai venit si sa iti spun ca ma bucur tare ca esti alaturi de familia ta (mica dar iubitoare si asta conteaza, nu?). Sa ai grija de tine si sa stai in pat cumintzica!
Maryb felicitari pentru sarcina!
Nati pupici pentru bebe golfar. Sa sa stii ca si pe mine ma doar in parte dreapta si chiar nu stiu de ce...
Camy ma bucur tare ca totul este bine cu sotul tau si ca sunteti impreuna! Acum poti sa stai linistita si sa te bucuri de perioada asta minunata!
Mada am citit despre peripetiile prin care ai trecut..bine ca s-a terminat! Si subscriu...pompierul e nebun!
Bujo si Irda aveti grija de voi si nu faceti efort ca sa nu va mai necajeasca contractiile!
Boti mersi de reteta de cozonac. Pare simpla. Poate asa imi iau si eu inima in dinti si fac un cozonacel in casa sa vad cum imi iese.
Anaxena chiar daca eu nu am mai intrat de mult, in timp ce citeam acest capitol ma gandeam ca tu nu ai scris deloc si ce o fi cu tine. Ma bucur ca a fost vorba doar de un virus si ca esti bine!
Sun sa stii ca mi-a fost dor de tine!

Va pup pe toate! Si sa ma iertati ca m-am intins ca o placinta dar stiti ca eu intru rar si vreau sa imi iau revansa

Irina20+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Camy felicitari multe multe!!!

Irina20+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Mi-am pus si eu numarul de telefon si mailul in contacts. Stiti ca eu dispar des si sa aveti cum sa ma gasiti

Pup iu all!

Irina20+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Camy, felicitari si ma bucur ca esti in sfarsit fericita! Sa fie sanatoasa bebelina ta! Frumos nume ai ales pt ea!!!!!

19+ si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput