Credeti in viata vesnica?
Raspunsuri - Pagina 2
mephala30 spune:
da, cred in viatza vesnica.
nu, nu cred in reincarnare, .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
(multumim celor care ne-au apreciat fotografia)
pisigri spune:
nu, nu cred in iad si rai....mai curind in ceva asemanator reincarnarii...
adica, nu zic ca musai ne vom intoarce pe acest pamint ca om/ciine/musca, dar cred ca mai exista ceva dupa moarte, si acest ceva nu este nici raiul, nici iadul...mai degraba asemanator unui nou nivel intr-un joc pe computer...
AVoogt spune:
nu, nu cred in iad si rai....mai curind in ceva asemanator reincarnarii...
adica, nu zic ca musai ne vom intoarce pe acest pamint ca om/ciine/musca, dar cred ca mai exista ceva dupa moarte, si acest ceva nu este nici raiul, nici iadul...mai degraba asemanator unui nou nivel intr-un joc pe computer...
'
Eu cred ca totusi exista si ... nu am citit eu toata Biblia dar atat cat am citit cred totusi ca exista
AVoogt
pearl84 spune:
Trebuie sa existe caci altfel ce rost ar avea atata zbucium si atata straduinta si o viata intreaga mergand spre nimic?..Deci da, cred ca mai este ceva si viata asta nu e sfarsitul.
Pearl
J G spune:
Nu cred ca exista ceva dupa moarte!
E o inventie a bisericii ca sa nu se planga oamenii de ec li se intampla in timpul vietii. Parerea mea!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
emilly0888 spune:
eu cred in viata vesnica si revenirea lui Isus pe pamant inviind pe cei mortii in Hristos.exista iad si exista rai si fiecare ne vom convinge de asta chiar si cei care nu cred, insa pentru ei va fi prea tarziu.....sfarsitul lumii este mai aproape decat credem....
Pentru cei care nu cred in viata dincolo de moarte inseamna ca nu cred nici ce spune biblia nu? cititi biblia si rugati-va la D-zeu sa va dea intelepciune s-o puteti intelege!
afibebe spune:
cred in viata vesnica
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
andra_b spune:
Si eu cred in viata vesnica si Dumnezeu.
Cred ca finalul a ceea ce traim acum nu este moartea.
Cineva zicea: Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati...
Ale.
anky spune:
Cred in Dumnezeu,in steaua mea norocoasa si in ingerii pazitori,in rest....greu de spus,un adevarat mister.
Anca, mami de Bianca si Cris