La noi la Galati sa veniti ! ( 37)
Raspunsuri - Pagina 7
liliac1 spune:
mamiseli Bine ai venit la noi! Si o sarcina cat mai usoara. Lasa emotiile deoprate ca trebuie sa fii puternica pentru bebe.
roxi ma simt in continuare de parca a trecut un tanc peste mine. Nu stiu ce sa-mi mai fac. Ieri am zacut la pat cu Coldrex, paracetoamoale, spirt la cap...si vad ca azi pot macar sa respir cum trebuie. Nu spun ca am nasul ca o soseta flausata purtata vreo 10 zile in bocanci, la 40'j de grade Nu mai sunt in stadiu de "ma ustura" ci am rani deja... Dar trece! Bine ca nu e altceva mai nasol.
Si bine ziceti voi de-o intalnire, dar sper sa ma refac pana atunci. Oricum, eu va anunt daca e sa pot veni sau nu.
Va si va doresc multa sanatate!!!
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
mamiseli_11 spune:
Multumesc mult de incurajari si de primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o! Vroiam sa va rog sa-mi impartasiti din experienta voastra cu doctorii. La cine sa ma duc? Cam cat mai e un consult? Stie cineva la dr, Pop cat mai costa? Va multumesc. Pupici
roxicucu spune:
Offff, maine este vineri.....lista este goala, deci nu va avea loc intalnirea nici de data asta. Nu-i nimic, reprogramam....vinerea viitoare.
Haideti fetelor, ne miscam si noi mai cu talent? Nu ne-am mai vazut din decembrie....si atunci in cerc restrans.
vilma spune:
Alina, condoleante, ce veste trista....
Mamiseli, bine ai venit in grup, felicitari pentru sarcina. Ai cateva mamici aici care sunt gravi cu al al doilea bebel, asa ca sper sa te informeze ele despre preturile actuale.
Liliana, insanatosire grabnica. Hai ca vine caldura si scapam de raceli.
Roxi, eu nu cred ca pot sa ajung vineri, am program full.
viorica avram spune:
buna dimineata!
eu nu mai astept nici un bebelus!
am pierdut sarcina joi.din pacate.
pot sa spun ca eu am fost la ciobotaru. e foarte dragut. a stat langa mine cat am fost in spital, si am fost foarte multumita de el.am incredere in el. nu stiu cat costa consultatia dar eu am facut eco si consultatie si am dat la romar 125 ron.
cred ca preturile sunt la fel peste tot.
va doresc o duminica frumoasa!
ELIZA MIRON spune:
Viorica...imi pare rau, stiu ca-ti doreai un bebelus...
Salutari de la cookie, ne-am intalnit vineri si daca se organizeaza o intalneala incearca sa ajunga si ea, asa ca luati masuri!
Oana_G spune:
buna dimineata/ziua!
Viorica, imi pare rau ptr tine. Si eu am fost in aceeasi situatie. N-a fosr sa fie. E destul de dureros. Putere sa treci peste ...
Alinam, condoleante.
Mamiseli felicitari pentru sarcina si bine ai venit in grup!!
Oana si Andra (21.10.2005)
gitana spune:
mamiseli_11, eu am nascut in februarie cu cezariana.M-au operat Pop cu Dumitriu si am fost multumita.O consultatie la ele costa 70 lei.Daca esti interesata, ele recolteaza si celul stem.
Gianina,mami de Tania(3 ani si 1 luna) si Marina(1 luna)
vilma spune:
Vio, cred ca ti-e greu, dar te rog, nu pierde speranta, o sa vina si bebele tau atunci cand va fi momentul.
Iti doresc numai bine