La noi la Galati sa veniti ! ( 37)
Raspunsuri - Pagina 15
alinam spune:
Ziua buna!
ce fac fetele? cum ati petrecut?
Noi am petrecut asa: la "gadinitza logica" (gradina zoologica, vreo 2 dimineti) la o petrecere de bebei ieri la Paul si Andra, foarte mishto, mi-a plakut si lui Vladi la fel, eu am mai petrecut vreo 2 zile in pat din cauza de exces alimentar :), la un botez sambata noaptea ...... da vremea asta m-a terminat.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
roxicucu spune:
Buna seara!
Multumim pentru urari
A fost super la petrecere la Stefan, au fost 9 copii impreuna cu parintii, copiii s-au distrat de minune acolo si chiar am reusit sa cheltui mai putini bani decat in anii trecuti. Aici m-a costat in jur de 2 mil. fata de 4,5 cat am platit la petrecerile de 2 si 3 ani. A fost obositor pentru mine ca am prestat o zi intreaga pentru mancarurile de la petrecere dar a meritat. In afara de aperitive am facut o prajitura incredibila, Snikers se numeste, daca va intereseaza pot sa va scriu reteta. Este un deliciu
Liliana, chiar ma intereseaza filmele de care spui, poate o punem de o intalnire pe vineri sa mai facem un schimb, daca poti, bineinteles. O sa-ti aduc cd-urile cu Thomas si cele cu Pilates.
Daca mai sunt doritoare pentru intalnire vineri, va asteptam, lista e deschisa
Hai ca ma duc si eu la nani ca s-a facut deja foarte tarziu si maine o iau de la capat
liliac1 spune:
alina Cum mai este gradina zoologica anul asta?? Noi am incercat intr-un we sa facem o escapada in afara orasului, dar gradina era in carantina. Toata lumea spunea ba ca leul este racit, ba ca tigrul are enterocolita Asa ca am cules floricele pe campii...
roxi Oricand, cu placere, dar numai nu vinerea asta!! Ca e ziua celui mai bun prieten al nostru, plus ca o colega de-a mea, din Braila, va fi mireasa sambata, si la ei se face vineri seara "beteleala" sau ceva de genul asta...si i-am promis ca ma duc. Si-asa nu stiu cum sa impac si capra si varza, ca tin la amandoi f mult. Hai, altadata...
Si inca ceva...cand o fi sa ne intalnim, ia fa o portie zdravana de Snikers, nu de alta dar sa vedem daca merita reteta incercata
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
alinam spune:
Neata!
Liliana la gradina zoologica e cam ..... hmmmm animale care naparlesc, iarba verde si cam atat, ce pot sa iti zic,fiimiu e inebunit sa dea mancare la caprioare, asa ca eu rup iarba si el ingrasa caprele, vreau sa fak o plimbare la gradina zoo din braila, cica ar fi mai rasarita, pentru feciormiu care e mic merge.
mai Roxi mai da tu te faci o gospodina adevarata mai hehehe cum incerci tu retetele de prajituri, da cum a zis Liliana eu nu ma apuc de treaba pana nu ma conving ca merita efortul
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
roxicucu spune:
Bine mai....daca nu ma credeti pe cuvant voi face prajitura minunata saptamana viitoare, asa ca vineri ne intalnim pentru o degustare de snikers, ok?
liliac1 spune:
quote:
Originally posted by roxicucu
Bine mai....daca nu ma credeti pe cuvant voi face prajitura minunata saptamana viitoare, asa ca vineri ne intalnim pentru o degustare de snikers, ok?
Roxana, mami de Stefan (24.04.04) si Andrei (05.06.07)
POZE
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1ec57a2f5e7d27227f9175&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULETZ
Asa mai zic si eu colaborare in ale bucatariei Deci ramane pe vineri, 16 mai, neaparat cu o portie de snikers
P.S. Sa-mi spui ce dvd-uri vrei sa-ti aduc, din lista data.
Liliana& Andra-Maria
lum0880 spune:
Salut!
Marturisesc ca va citesc de ceva vreme, insa pana acum n-am indraznit sa va scriu.
Am si eu o rugaminte la voi, mai ales la cele care aveti copii la gradinita.
Am o fetita de 2 ani si o voi lasa pe perioada verii la bunici in Galati, timp in care as dori sa mearga la o gradinita particulara cateva ore pe zi.
Imi puteti spune daca exista vreo gradinita deschisa pe perioada verii?
Va multumesc!
roxicucu spune:
Pai as vrea toate filmele pe care le ai in limba romana. Mie mi-a adus cineva niste cd-uri cu joculete in limba romana: Hai la scoala, Matematica-adunare si scadere, Dragonii - pentru invatarea limbii engleze. Sunt foarte interesante si nu sunt prea complicate, Stefan s-a descurcat. Sa-mi spui daca te intereseaza sa fac o copie si pentru tine. Distractie placuta sambata
Se mai inscrie cineva pe lista de intalnire? Poate aveti putina mila si de noi si nu ne lasati sa ne luptam singure cu prajitura
Ele spune:
Roxana l=as lasa eu pe nenea Monti pt prajitura aia...vazut poza cu ea.... Numai ca sunt cam departe.
Intalneala placuta si pupici la fetele de la GL. (eu va citesc dar din umbra ca deh..m-am facut ardeleanca ....in teorie. )
Elena & Denisa
NOI
liliac1 spune:
roxi Promit ca vin cu filmuletele la mine. Da' sa stii ca-mi sta mintea la snickers Alea de la ERC le am si eu...de fapt am o gramada (sa ma apuc sa fac si la astea o lista!), dar Andra nu este f pasionata de ele, deocamdata.
P.S. Nebuneala pe capul meu e azi Maine e relax total!! daca ar fi frumos afara as vrea sa iesim la o gradina zoologica sau prin vreun parc. Darc parca iar vad ca toarna cu galeata
Ele Bine ai mai venit pe la noi Ardeleanca zici, ai?! Bravos! Ce vesti ne mai dai despre voi? Asa scurta vizita ne faci?
lum0880 In general gradinitele particulare sunt deschise si vara, cu exceptia lunii august, cand au concediu (in stil occidental). Si bine-ai venit la noi!
alina Cum te mai simti? Ti-ai mai revenit?
Liliana& Andra-Maria