La noi la Galati sa veniti ! ( 37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Si vreau sa mai intreb ceva... Stie cineva cum se prepara chiftelele de peste date prin susan? ca in retetele din cartile mele de bucate scrie ca se pune si ceapa si usturoi....eu as fi preferat ceva mai simplu care sa mearga pentru copiluti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna!
Si eu am rezervat pt 31 mai la Winiland locul de joaca pentru ziua lui Stefan.Mi-a placut acolo...e lumina multa..e bine...au unde se juca si in plus si-a exprimat si el dorinta de a-si tine ziua acolo.O sa comand cred pizza atat pentru copii,cat si pentru parinti.
Tortul o sa-l comand la Chip si Dale.Lui Stefan ii plac foarte mult prajiturile de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Cozonacii-s la cuptor, ouale s-au facut in joia mare, azi e zi de post negru (da' eu nu pot sa tin)...asa ca ne pregatim de Sarbatoarile Pascale.
Eu va urez de pe-acum "Paste Fericit!" cu tot ce este mai bun si mai datator de lumina, cu multa dragoste!

P.S. Noua ne place orice fel de tort Ala de la Dragos Rosu este ffff bun la gust dar are si-un pret de te "darama". La Chip&Dale au o gama diversa de ornamente iar efectul e garantat.

Distractie frumoasa, fetelor!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Permiteti-mi sa va urez un Paste Fericit!,cu belsug in casa si pe masa,iar Sfanta Lumina a Invierii sa va inunde sufletul de bucurie si speranta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas.
PASTE FERICIT!

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns business spune:

Hristos a inviat!

Roxi,sa va traiasca baiatul!Mai e un pic pana la urmatoarea aniversare,cand Andrei va implini 1 anisor.Ce repede trece timpul asta!!!

Va pup cu drag.
O zi minunata in continuare!

Mergi la inceput

Adevarat a Inviat!

Ei, a trecut si Pastele!

Roxi Cum v-ati distrat de ziua lui Stefan?? Cred ca a fost super!
Cu intarziere spun La Multi Ani pentru el si ii doresc numai bucurii si realizari. Va
P.S. Am DVD-uri noi, cu dublare in romaneste (Cartea Junglei, Ratatouille, Shrek III, Mickey Mouse si Denis, pericol public)

Vilma Tot cu intarziere, La Multi Ani pt Ancuta!!! Frumoasei printesa, din suflet, ii aduc numai ganduri bune!

Aida si Ana Va multumim pentru urarile voastre. Speram ca Galatiul v-a ramas, undeva, in suflet
Ana, sa ne dai de veste cand veniti incoace, nu de alta, dar macar sa tinem pumnii stransi tare de tot pt Alex.

Eu mi-s din nou potcovita cu o raceala dementa, si mai nasol, a dat din nou nevralgia-n mine M-am saturat de dureri imposibil de localizat, dar am o vaga impresie ca e de la masele. Cu toate ca sunt gipsuita toata gura, se pare ca pe undeva nu-i tocmai in regula. Asa ca va rog frumos, daca stiti pe undeva unde se pot face radiografii la dinti, dati-mi de stire. Stiam ca este un centru pe la Potcoava, dar nu stiu zau unde cu exactitate, ca eu mi-am tot sucit gatul sa vad daca scrie ceva pe undeva, dar n-am vazut. Deh, nevralgiile mele imi provoaca si miopii.

Va si multa sanatate, va doresc!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Multumesc pentru urari, Lil! Sa fie toti copiii sanatosi si sa ne aduca bucurii.
La multi ani, Stefan! sa cresti mare si sa ai mult noroc in viata!
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

La Potcoava, in spatele CEC-ului, sau in spate la Orange, nu mai stiu exact la care bloc, si in Tiglina, la centrul stomatologic de vis-a-vis de sensi blu, cam pe acolo....

Mergi la inceput

Eliza Multam mult

Cum ati petrecut aceste zile lacustre?? Ca noi tot am privit pe geam cum toarna cu galeata. Andra a fost disperata ca n-avea cum sa iasa afara. Eu m-am foit "de pe vatra pe cuptor" nefacand nimic productiv.

Mergi la inceput