La noi la Galati sa veniti ! ( 37)
Raspunsuri - Pagina 10
roxicucu spune:
Am vorbit acum la telefon cu Cornelia si a spus ca face tot posibilul sa ajunga si ea. Hai ca poate reusim pe ultima suta de metri sa ne inmultim...
vilma spune:
Amadeus, azi la 17,30? E foarte posibil sa ajung, pe la 18. Sper sa se simta mai bine Tudor, caci altfel....
vilma spune:
Eu am fost pe la Amadeus vineri, pe la 18,15, dar n-am vazut pe nimeni dintre voi. ori ati plecat asa de repede....
liliac1 spune:
Vilma, noi am stat pana pe la aproape 9 seara. Eram undeva sus, in mijlocul "arenei", sa ne vada toata lumea Ne pare tare rau ca nu ne-ai gasit.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
alinam spune:
neata!
Hai mai Vilma ai venit pana acolo si ne-am vazut ??? ce faza, guralivele astea doua nu vroiau sa mai plece, am ajuns acasa la 9 :)))
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
vilma spune:
Ei, iti dai seama ce ganduri am avut cand am bagat capul pe usa si am vazut ca nu e nici o masa plina de fete.... am iesit in secunda 2. Zau ca n-am stiut ca mai are spatiu si sus....ooof
roxicucu spune:
Brrrr, ce vreme... unde ati disparut gagici?
Poftiti la o cafea si spuneti ce mai prestati in perioada asta.
Liliana, Stefan a fost super incantat de cd-urile cu Thomas, asa de incantat incat cateva zile nu i-a mai trebuit nimic, nici mancare, nici somn.... eram disperata, pana nu am mai rezistat si i-am confiscat dvd plyer-ul si i-am scos si cablul de la tv. Acum e super, coloram, construim, citim povesti.... Sa-mi spui cum facem sa-ti inapoiez cd-urile( iti fac o copie si dupa pilates). Daca esti de acord si ai timp, ne putem vedea la o cafeluta mica
liliac1 spune:
Roxi, stiam eu ca e piesa de rezistenta Daca si eu, batrana, am stat zile in sir si m-am uitat la Thomas, ce pretentii sa avem de la ei, mai??
Si ca sa continuati in aceeasi nota...vezi si www. thomasandfriends. com
Disperareeeee!
Cat despre gasit la o cafeluta, oricand!!!
mai, stie cineva ce spectacol este la Teatrul de papusi duminica?? Nu de alta, dar avem o promisiune de indeplinit si parca n-as vrea sa revedem una din cele deja vizionate.
all!
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!