La noi la Galati sa veniti ! ( 37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Am vorbit acum la telefon cu Cornelia si a spus ca face tot posibilul sa ajunga si ea. Hai ca poate reusim pe ultima suta de metri sa ne inmultim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Amadeus, azi la 17,30? E foarte posibil sa ajung, pe la 18. Sper sa se simta mai bine Tudor, caci altfel....

Mergi la inceput

Te asteptam acolo. Pupici lui Tudor

Mergi la inceput

Eu am fost pe la Amadeus vineri, pe la 18,15, dar n-am vazut pe nimeni dintre voi. ori ati plecat asa de repede....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vilma, noi am stat pana pe la aproape 9 seara. Eram undeva sus, in mijlocul "arenei", sa ne vada toata lumea Ne pare tare rau ca nu ne-ai gasit.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Habar n-aveam ca are si etaj, n-am fost niciodata sus...:-((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Hai mai Vilma ai venit pana acolo si ne-am vazut ??? ce faza, guralivele astea doua nu vroiau sa mai plece, am ajuns acasa la 9 :)))

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Ei, iti dai seama ce ganduri am avut cand am bagat capul pe usa si am vazut ca nu e nici o masa plina de fete.... am iesit in secunda 2. Zau ca n-am stiut ca mai are spatiu si sus....ooof

Mergi la inceput

Brrrr, ce vreme... unde ati disparut gagici?
Poftiti la o cafea si spuneti ce mai prestati in perioada asta.

Liliana, Stefan a fost super incantat de cd-urile cu Thomas, asa de incantat incat cateva zile nu i-a mai trebuit nimic, nici mancare, nici somn.... eram disperata, pana nu am mai rezistat si i-am confiscat dvd plyer-ul si i-am scos si cablul de la tv. Acum e super, coloram, construim, citim povesti.... Sa-mi spui cum facem sa-ti inapoiez cd-urile( iti fac o copie si dupa pilates). Daca esti de acord si ai timp, ne putem vedea la o cafeluta mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Roxi, stiam eu ca e piesa de rezistenta Daca si eu, batrana, am stat zile in sir si m-am uitat la Thomas, ce pretentii sa avem de la ei, mai??
Si ca sa continuati in aceeasi nota...vezi si www. thomasandfriends. com
Disperareeeee!

Cat despre gasit la o cafeluta, oricand!!!

mai, stie cineva ce spectacol este la Teatrul de papusi duminica?? Nu de alta, dar avem o promisiune de indeplinit si parca n-as vrea sa revedem una din cele deja vizionate.
all!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput