Piatra Neamt, Perla Moldovei (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

suntem bine, multumim de intrebare.
aseara m-am culcat tarziu ca m-am uitat la "Anatomia lui Grey" si apoi mi-am terminat treburile. de obicei, dupa ce-l culc pe bb, adica ora 10-10.30, ma bag si eu la somnic.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Am intrat doar sa va salut.Vazusi pozici dragute si filmulete si mai si
Fug la mama la spital si diseara mai vorbim
pietrencelor!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

oooooooooooo da nu s-a scris de la 14,oo ce faceti feteleor?????lasa ca stiu eu,va pregatiti pt 1 si 8 martie!!!!va duceti prin magazine sa vedeti ce e frumos?sa va luati ceva frumos?sa va faceti frumoase.....ce mai pregatim terenul,eu deja ma gandesc sa vad ce ..o sa primesc si ce o sa dau!!!!!!hai fetelor ca vin vremuri frumoaseeeeeee(nu stiu ce am acu dar sunt intro veselie mare,din cauza vremii)
am fost la bubamara si a fost dragut tare,e o bombonica ana maria!!!!!!si s-au distrat fetele in felul lor
ana, stefi nu prea ii plac papusilee dar cand e o jucarie de a ei ,e a ei si tine la asta,masinele sunt favoritele ei si papusile gen bebe ii plac dar in special jucariile de baitei,de aceea tinea si tipa dupa juc.ei atunci....ce fac fetele????pupici de la noi
si nu numai ,pupici la toti bebeiiiii de la stefii
carmen si stefi
revenim dimineata pe la 10,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata, feteloooooor!!!!
Ce zi frumoasa! Abia astept sa inverzeasca dealurile, sa infloreasca pomii!!! Uraaa!!!!
Dau un ceai iarasi!
EDI, LA MULTI ANI, sa cresti mare si sanatos si sa ai parte de toate bucuriile din lume! CarmenE, sa-ti traiasca baietelul!!!!
Carmen, vezi, suntem pe aceeasi lungime de unda!!! Si eu m-am trezit azi taaare vesela, nu's de ce, da treaba-i buna! Stefi n-a facut poze cu Bubamara???
O zi cat mai buna si mai frumoasa sa aveti!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!!

Edi LA MULTI ANI!!sa fii sanatos,voios si numai bucurii sa ai in viata!!

Carmen Esa-ti traiasca baietelul!!

Lora eu cred ca ne cam bucuram degeaba,cica la sf saptamanii se face iarasi rece.Si mai vin si ploi.

Eu am intrat doar sa va salut,tre' sa plec sa ajung la Savinesti cu actele.Vb mai trz.

o zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

LA MULTI ANI EDI! Sa cresti mare, sanatos, sa-ti bucuri parintii! CarmenE, sa-ti traiasca puiul! Apropos, ti-am vazut pozele, foarte frumoase, chiar nu te stiam!
Lora, si eu m-am trezit binedipusa, ca ieri nu stiu ce-am avut, am fost cam intoarsa pe dos...
Mai, nu ziceti ca vine frigul iar...ca mi-am scos hainele groase din dulapuri! Oricum, putere mare nu cred sa mai aiba, hai un 0 grade acolo .

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Sunt si eu pe aici, dar mie mi s-au innecat corabiile.
Am tras o disputa ca hasbatul aseara si acu ma simt mica, grasa, urata, neiubita, stiu sigur ca nu o sa primesc nimic de 1 sau 8 martie (doar poezia cu 'mama dlaga' pe care se agita cei mici sa o invete dar din care momentan au prins 3-4 cuvinte) . Eh ... imi trece ... intr-o zi cu soare ...

In alta ordine de idei, noi am reinceput sa bantuim prin parc la Aurora dupa 17. DAR ... am o mare problema cu shtrumphii care nu numai ca nu vor sa imparta nici o jucarie cu alt copil, dar si se apuca de tipat, plans, Rares de certat si impins otice copil care indrazneste sa se apropie de ei . Deja un nene ne-a catalogat "copii rai". Sunt convinsa ca de la cresa li se trage, ca de acolo au inceput sa tina 'cu dintii' de jucarii si sa strige 'a mea!'. Inca nu stiu cum sa procedez, cum sa fac, sper sa gasesc o solutie. Daca aveti ceva idei, va rog sa ma ajutati!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Edi! Sa cresti mare, sanatos, plin de noroc si fericire
Carmen sa-ti traiasca baiatul, sa-ti aduca multe bucurii si numai motive de mandrie!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, ai nevoie de muuult calm! Linisteste-te, cred ca strumfii au doar o perioada de criza, n-o sa fie asa la nesfarsit. Cu siguranta la cresa au invatat asta. Fii calma si ferma pe pozitii - repeta-le la nesfarsit ca totul trebuie impartit cu ceilalti, chiar daca ti se pare ca nu ai rezultate pe moment. O sa fie bine, tu esti o mama buna si o sa te descurci. Iesi cat mai mult cu ei in parc sa se joace cu alti copii, chiar daca or sa mai fie catalogati cu "epitete" din alea de la anumiti bipezi care nu au creerul acolo unde trebuie! Nu auzi, nu vezi - le explici totul cu calm si cu zambetul pe buze.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

La multi ani Edi! Sa cresti mare, sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor!
Carmen, sa-ti traiasca baietelul!

Adriana

Mergi la inceput