Despre copii_i presedintelui
Raspunsuri - Pagina 2
cl spune:
quote:
Originally posted by denizel
Asa! Si? Ai ceva impotriva?Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
???? io nu, cred ca altii. cred ca am voie sa-mi exprim opinia, nu?
ce nu mi se pare corect este sa dai in cineva aiurea. oricine merita un credit. ce face apoi persoana respectiva cu creditul respectiv depinde numai si numai de ea. nu mi se pare corect ca elena basescu sa fie pusa la zid numai pentru ca este fiica presedintelui. oricine merita o sansa, sa arate de ce este in stare sa faca sau nu. apoi pot curge si comentariile si rosiile si ce mai vreti voi. asa mi se pare corect.
so, ai ceva impotriva? daca da, este treaba ta . n-am de gand sa ma lansez in polemici cu tine. mi-am spus punctul de vedere si atat!
denizel spune:
La fel si eu, Cl! Mi-am spus punctul de vedere. Am voie, da? :-)
Tu mi-ai comentat punctul de vedere. Foarte bine! E dreptul tau!
Eu nu voi comenta punctul tau de vedere.
E bine acum, da?
fianna spune:
sper sincer sa fie ceva de capul ei. Are aproape tot ce-i trebuie ca sa reuseasca- the looks ,the daddy & the determination. Am cunoscut-o in scoala generala si pe atunci era cuminte si studioasa. Am stat cu ea in banca o singura zi si m-am plictisit ingrozitor; in loc sa se joace cu mine x si 0 sau vaporase ea vroia sa fie atenta la ore! Atat de tare m-a socat ca am tinut minte de atunci. Daca e si acum la fel de constiincioasa bravo ei!
rolo spune:
quote:
Originally posted by fianna
sper sincer sa fie ceva de capul ei. Are aproape tot ce-i trebuie ca sa reuseasca- the looks ,the daddy & the determination. Am cunoscut-o in scoala generala si pe atunci era cuminte si studioasa. Am stat cu ea in banca o singura zi si m-am plictisit ingrozitor; in loc sa se joace cu mine x si 0 sau vaporase ea vroia sa fie atenta la ore! Atat de tare m-a socat ca am tinut minte de atunci. Daca e si acum la fel de constiincioasa bravo ei!
poate nu stia sa joace vaporashe
Edit: asta e dovada ca nu e fata lu' tata
cl spune:
Denizel, nu eu am fost cea care a intrebat: "ai ceva impotriva?".
Daca ai chef sa conmentezi mesajele mele, n-ai decat.
Nu este corect sa judeci un om dupa relatiile de rudenie sau dupa cum arata/se imbraca (am intalnit oameni sclipitori pe care nu dadeai nici o ceapa degerata, daca ii vedeai cum erau imbracati!!!). Oricine merita o sansa, un credit. Este punctul meu de vedere si mi-l mentin.
saphir spune:
Mie nu-mi place cum articuleaza cuvintele fata asta....in afara de faptul ca se straduieste sa foloseasca vocalele, vorbeste precum Ciorbea...
In rest, ma lasa rece personajul.
jenn spune:
Hai sa fim seriosi!In ce tara ati mai vazut voi asa traiectorie fulger?In 3 ani de partid are deja functia asta si e aleasa aproape unanim...Daca astia s tinerii care vor fi la putere peste 5 ani,nu se schimba nimic in bine in tara!
iileana spune:
quote:
Originally posted by jenn
Daca astia s tinerii care vor fi la putere peste 5 ani,nu se schimba nimic in bine in tara!
... si este vorba, din pacate, nu doar de domnisoara in sine cit si de colegii sai de partid, care au votat-o intr-o majoritate u-lu-i-toa-re.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Guestus spune:
Da era altcineva care merita postul...sa avem si noi o comparatie daca merita madam sau nu? Ca bazaconii simple genu" "a fost aleasa cu 99%...huoo" oricine poate sa scrie