Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(108)
Raspunsuri - Pagina 13
natynic spune:
Vai de mine, Aimee, saraca de tine, prin ce ai trecut! Si ce scroafa de doctorita-bun, nu pot ca nu era cand s-a intamplat, nu pt ca avea agloemratie a doua zi ci pt...restul. Ca daca diagnosticul tau real era de hematom retroplacentar, nu prea erai tu de lasat la coada ca ultima gaina din gostat...Dar se pare ca nu a fost asta. Bine ca bebe e ok, mai ai putin de asteptat si il vei tine sanatos in brate. Curaj!
Lyvy, tu ce mai faci, conduci vesela masina ca si cum AMRul nici n-ar exista?! Eu pun pariu ca Iris Miruna va iesi din burtica ta cu carnetul de conducere deja luat!Si o sa munceasca toata ziulica inca de pe la vreo 6 lunisoare! ![]()
Eu mi-am amintit de puiul cu sos de iaurt al Simonettei asa ca am pus niste copane la "imbibat" 
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
natynic spune:
Dar Maria cu cine luase legatura? Eu ii dau un sms, daca raspunde super, daca nu, mai asteptam...
Naty
mamica Iuliei Elena
lyvy spune:
Roxana, tocmai ai devenit eroul meu, care sunt o fricoasa, nu-mi vine sa cred cat de lejera ai fost si cum " ti s-a rupt" de toate cele.
Ai o poveste foarte optimista pentru noi, cele care vrem sa nastem natural.M-ai emotionat rau de tot!!

Ioana, Ela, m-ati zapacit cu montajele voastre, foarte frumoase, imi faceti si mie pofta dar nu cred ca am rabdare sa ma ocup cu asa ceva acuma!!!
Oana, si eu am dezghetat azi frigiderul si congelatorul, mi-a luat o juma de zi animalul, dar l-am invins!!!
Luny, hai nu mai fi suparata,bine???

Azi a fost o zi superba la noi, un soare mai mult decat de primavara, am iesti si la o plimbarica , tare frumos a fost!!
Livi
+38
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
delphin spune:
Radu, multumim de info despre fetele tale...nota 10 pt. stilul operationa! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Naty, super ca te-ai "iubit" cu printzesica ta! Curaj...cred ca atunci cand petreci mai mult timp cu ea, ti-e si mai greu sa pleci si sa o lasi...dar tu stii ca e cel mai bine pt. ea si zilele n-au intrat in sac...vine ea vremea cand va ve-ti "giugiuli" acasuca!
aimee, nu pot sa zic de cat curaj si Doamne'Ajuta!
Fug sa ma intind ca vine randunoiul
!
stolul!
pozici
bb2
burticutza
lyvy spune:
Naty, cu permis sigur va iesi!!! Cu munca mai usor, ca vreau sa se obisnuiasca fara mine, mai intrevin cate o ora , doua, pe ici , pe colo,uffff...telefonul imi suna intruna...
Acuma eu ma ocup cu instruirea psihicului propriu, ca da , urmeaza sa nasc, buhuhu ![]()

mamica pentru grija!!!
Livi
+38
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
numeioana spune:
Ce grasuna e Ioana Olgutzei!! Acum inteleg eu de ce nu vrea David al meu sa vina pe lume!! Dupa fetzishoara Ioanei cred ca era mai bine in burtica
! Ce minune ai, Olgutza!!
Aimee, imi pare f rau de ce ai patit? Cine e doctorita care s-a purtat asa cu tine?! Zi aici numele ei s-o stie toata lumea!! E ingrozitor!!
Ariel, esti tare cu toti ciudatii care vor sa devina vedete!!![]()
Ioana 40+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Si eu am condus pana acum o saptamana... Am decis sa nu ma mai urc la volan dupa ce am constatat ca nu imi mai incape burta... Ha ha ha!! Abia astept sa ne plimbam amandoi cu masinuta!!![]()
Naty, tu cum esti dupa operatie? Te mai doare? Poti sa ridici greutati?
fetelor, acum 4 sapt, la eco biparietalul lui bebe era 9,05... Acum cat o fi? Ma gandesc sa nu creasca prea mult si sa nu poata sa iasa...
Oare ar trebui sa ma ingrijorez??
Ioana 40+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Mesaj de la Maria-Underqueen:
"Sunt inca in travaliu. Se pare ca mai dureaza, dar nu stiu cat. Stiu ca sunteti langa mine si va multumesc. Sper sa fiu destul de puternica pt Tudor. Pupici"
Naty
mamica Iuliei Elena
numeioana spune:
Saraca Maria! Dar ea nu a facut epidurala? Fii tare, Maria! Totul o sa fie bine! Hai bebe Tudor!!
Ioana 40+ si
David
poze
natynic spune:
Ioana, eu obosesc destul de usor (cele 3 luni de stat la pat se simt!), dupa mai mult mers ma dor ingrozitor spatele si picioarele. Operatia ma doare uneori, categoric suportabil, e mai mult o jena. M-am ferit sa car greutati si sa ma intind (dupa ceva la inaltime) dar in rest e aproape ca si cum n-as avea nici o taietura.
Delphin, Nicol, asa e, e mai grea despartirea dupa ce o tin pe Iulia in brate; ce sa fac, ii pup usor manuta, ii spun "Sa fii cuminte, te pupa mama si te iubeste mult, ne vedem maine, o sa ma gandesc numai la tine"-cine stie ce o simti, dar daca e sa simta ceva, macar sa stie asta...Azi mi-a zis asistenta aia batrana ca probabil pe la Paste plecam acasa...Oricum, cand vor incepe sa-i dea cu biberonul ma gandesc sa ma reinternez daca s-o putea, ca sa o hranesc eu la fiecare masa. Oricat optimism incerc sa am, e ff greu cu sufletul rupt in doua; efectiv ma simt de parca o parte din mine e desprinsa si e in alta parte...
Naty
mamica Iuliei Elena