Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (11)
Raspunsuri - Pagina 13
Anculet spune:
Fetelor raspundeti-mi urgent
Aseara am fost la consult,si am o problema cu sarcina.Am 6 sapt si 2 zile,iar langa sarcina in uter s-a format un hematom ( nu se stie cum),care mi-ar putea dezlipi sarcina,si sa-mi provoace un avort spontan.Doctorul mi-a recomandat sa evit orice tip de efort,si sa stau numai in pat (deci o sa raman in concdiu medical).
Intrebarea mea e : Ati trecut cumva prin aceeasi situatie,sau ati auzit fete care au dus sarcina pana la termen? Scrieti-mi
ramyteo spune:
Kati sti ce? Eu cred ca fetele noastre au avut treaba azi-noapte ![]()
D-na cu felinarul ....am nervi rau di tat , cica au vb sa mareasca salarul la femeia de servici pe scara si cica s-au inteles sa mearga barbatii in spate sa adune gunoiul deci....excroci ...mari ...
Teo 
Perlute
o viata...
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu putin, ca am avut la treaba... 
Am mai reusit sa le aduc la zi cat de cat, dar acum e nebunie cu inchiderea de luna, salarii etc.
Voi ce faceti?
Noi am fost ieri la dr. E mai bine, dar vrea sa-l mai tinem o saptamana acasa. Sa vedem cum facem, o sa merg eu dimineata la serviciu pana pe la ora 14:00 si pe urma sa plece Tibi pana mai tarziu seara, sa vedem.
Sa mai citesc ce-ati mai scris si revin.
Va pup, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Anculet
Fetelor raspundeti-mi urgent
Aseara am fost la consult,si am o problema cu sarcina.Am 6 sapt si 2 zile,iar langa sarcina in uter s-a format un hematom ( nu se stie cum),care mi-ar putea dezlipi sarcina,si sa-mi provoace un avort spontan.Doctorul mi-a recomandat sa evit orice tip de efort,si sa stau numai in pat (deci o sa raman in concdiu medical).
Intrebarea mea e : Ati trecut cumva prin aceeasi situatie,sau ati auzit fete care au dus sarcina pana la termen? Scrieti-mi
Of, Anca, ce sa zic? Eu n-am patit asa ceva, o prietena de-a mea a avut, dar stiu ca daca stai in repaus la pat se retrage si poti sa duci la bun sfarsit sarcina, cu multa odihna si grija, o sa fie bine. Sanatate multa!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

katiapam spune:
Gina-ma bucur ca e mai bine Razvanel
ce rau e cu aranjatul serviciului cu copilul bolnav
oare eu cum voi face?
Anculet-eu nu am avut probleme si nu prea cunosc te sfatuiesc ca aici la odisee sa deschizi un subiect nou si sigur o sa fie fete care te pot sfatui
sanatate 
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
gina_butnaru spune:
Ancuta (ancadragoman), mii de scuze, am uitat sa intreb ieri de vaccin, dar m-am mai interesat si nu este cuprins in programul de vaccinari obligatorii, e optional si cred ca poti sa-l cumperi si sa i-l faca asistenta dr. copilului. Uite am gasit pe site-ul asta calendarul vaccinarilor: http://www.reclama/Calendarul_vaccinarilor-articol-336.html si aici am gasit si cat costa vaccinul antimeningita la o clinica: http://www.cdt-babes.ro/servicii/epidemiologie_imunizari_vaccinuri.php
Nu stiu daca te ajuta prea tare. Cand mi-am dat seama ca am uitat sa o intreb, ca era multa lume la usa ei si doar l-a vazut un pic pe Razvan si am plecat, i-am trimis un SMS, ca nu raspundea la tel. si am intrebat-o asa, dar nu mi-a raspuns. Acum vezi si tu ce mai zice dr. tau.
Pupici multi si imi pare rau ca am uitat sa intreb, sunt asa de aeriana, cu atatea pe cap... 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

ancadragoman spune:
Mikuta bine ai venit
Kati pai ii curg balele la greu si suge tot ce prinde...ii dau dintiiiii??????????

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by mariaanna
Salutare!
Am lipsit si eu putin si deja ati uitat de mine?!
Mariaanna
Mariaanna, n-am uitat de tine, cum sa uitam? Petronel ce mai face?
Pupici multi,

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Buna dimineata, mamici,
Cum va mai simtiti azi ? Si piticotii ? Noi suntem bine, Vlad la scoala, eu si papa la munci, deocamdata.
Gina, eu ii scoteam suzeta cand adormea, si apoi la gradi nu-i lasa pe nici unul cu suzeta si asa incet, incet s-a dezobisnuit. De ce mi-a fost greu sa-l dezobisnuiesc a fost de AAA ! Sa va explic: cand am inceput munca (avea Vlad 6 luni) fata care statea cu el, ca sa doarma i-a lasat bluza mea de pijama, si de atunci pana pe la vreo 5 ani tot a dormit cu AAA, daca ma credeti am luat-o si in Romania cand am fost in concediu, si la mare! Acum s-a dezobisnuit, mai are putin si face 7 ani, dar cred ca o sa i-o lase mostenire Mariei!
Mariaana, cum o sa uitam de tine ?! Ce ai mai facut??
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02
Pupik de la Onyx si Vlad31+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
Aha. Pai nici eu nu i-o las ziua, ca la cresa nu i-au mai dat-o, dar noaptea e teroare, daca nu i-o dau scoala tot cartierul. Mai incercam zilele astea, dar bine ca i-au trecut bubitele de la gura, mai are putin gingiile inflamate, in rest, e bine.
Tu cum te mai simti? Vladutu ce face? Cum se pregateste sa o primeasca pe surioara lui? Cred ca e tare incantat!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

ancadragoman spune:
Gina mersi mult 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete