Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
Ank83 spune:
si apropo de diversificare "minunata" mea pediatra m-a intrebat la ultima noastra "minunata" intalnire ...daca i-am bagat carnita la 4 luni ... si cand am zis ca nu ..a insistat sa ii dau ca trebuie de acum ... hai ca mai carne trebuie sa ii sfaram ... oare nu o vrea sa ii si mestec ??
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Ank83 spune:
BB imi dai te rog site-ul ala francez de pe care comandau fetele de la odisee hainute de bebei... cel cu reduceri traznet.Am vazut ca ai intrat si tu si le-ai intrebat de el.Mi-am schimbat calc si am pierdut multe site-urile pe care le tot bibileam zilnic
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
ancadragoman spune:
Aia e mai nebuna decat asta...carne la 4 luni??????????
Poate a inteles 40 de luni
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
mihuta spune:
quote:
Originally posted by Ank83
si apropo de diversificare "minunata" mea pediatra m-a intrebat la ultima noastra "minunata" intalnire ...daca i-am bagat carnita la 4 luni ... si cand am zis ca nu ..a insistat sa ii dau ca trebuie de acum ... hai ca mai carne trebuie sa ii sfaram ... oare nu o vrea sa ii si mestec ??
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
sa stii ca in cazul de fata chiar exista scoli de pediatrie (cum e cea afiliata ligii La Leche - organizatia pro-alaptat) care recomanda introducerea carnii rosii foarte repede, datorita fierului necesar bebelusului. Tot sub forma de piure, adica foarte bine fiarta si apoi mixata. Exista si o logica, bebelusii au nevoie de mancaruri dens calorice pentru ca mananca putin si trebuie sa creasca, au nevoie de proteine pentru dezvoltarea musculaturii si au nevoie de fier, care nu e suficient in lapte. Nici una dintre aceste conditii nu e intrunita de celebrul piure de legume sau de fructe, cu atat mai putin de supa de legume. Cerealele au fier, ca asta e si motivul pentru care se imbogatesc cu fier, pentru ca sunt usor de acceptat la inceputul introducerii mancarii solide, dar nu au proteine.
mami de Sophia
ancadragoman spune:
Mihuta le dam carne?
poze
povestea nasterii
ancadragoman spune:
dar sa fie de vita va rog
poze
povestea nasterii
mihuta spune:
culmea ca ei chiar recomanda vita sau miel ! Iar OMS-ul ridica in slavi ficatul !
mami de Sophia
ancadragoman spune:
At mai stau pana la Paste si bagam miel.Drob are voie ca e cu ficat?
poze
povestea nasterii
Jasmin012 spune:
Buna, fetele... Puiutul meu doarme, asa ca profit sa citesc ce-ati mai scris.
In primul rand LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE sarbatoritelor de azi, Gaby si Iuli-ana!!!
Lixa, site-ul ala nu e si in spaniola? Ca eu cu engleza nu prea le am... macar de-ar fi fost in franceza... Mi se pare foarte interesant.
Ancuta, aici se face vaccinul pt meningita la 2 luni, impreuna cu cel de poliomielita si hepatita B. La 2 luni se face prima doza, a doua la 4 luni si ultima la 6 luni. Se face la dispensar, cum se face la noi la policlinica, nu trebuie sa cumperi nimic. Intreaba si tu daca poti sa-l cumperi si sa-l faca Maria acum, la 4 luni. Poate nu e prea tarziu...
Maine ne ducem si noi la controlul lunar, de 3 luni... si bebe face 3 luni... ehe, am puiut mare.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza