Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gropite spune:

Sunt la prima sarcina si imi doresc sa fie bine. Pediatru nu imi gasesc, doctor ginecolog nu, si nici nu stiu exact unde o sa nasc........
Stiu ca mai am timp dar eu deja am intrat in panica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Sivietica ai nascut fara epidurala??? Cum a fost?? Ai simtit ca se reduc durerile cand ai intrat in apa??

KHRISU 16+, mamik de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Sovi, ma faci sa ma miortai ca o fraiera pe aici citindu-te...ei scumpa, ma bucur ca totul a fost ok si Sasha s-a nascut cum a trebuit.Pupicei multi multi la voi, cu mare drag.Refacere cat mai rapida mami
Deci a fost dl dr la Viena...asta o fi foat plecarea de care imi zicea mie...suuper poate in mai nu mai pleaca .

Anca 34 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

sovietica, FELICITARI PT. MINUNEA TA DE DELFINAS! Esti incredibila, ma bucur din suflet pt. tine ca ai reusit sa nasti si fara epidurala. Sa stii ca am plecat la Bv (acum sunt iar in Buc) pe fuga, mi-am luat leptopisetul, dar fara incarcator, la fel si mobilele. No comment... Asa ca am ratat intalnirea, oricum seara nu puteam eu, din cauza de bebelici, in rest cred ca numai chef de intalniri nu aveai tu cu burtica la maxim, iar acum presupun ca esti deja acasica.
Ma bucur din suflet pentru tine, esti o persoana deosebita, ai nascut in apa cum ti-ai dorit si fara epidurala! BRAVO!
Vad ca nici Dr. Baiulescu nu s-a dezmintit: UN OM DEOSEBIT si un DR. DEOSEBIT!
Sper sa ne si cunoastem, esti o tipa super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Olga si Sovi, si felicitari pentru nasterile usoare si rapide si pentru delfinasii sanatosi!!!! Sa va traiasca si sa aveti parte numai de bucurii si fericire impreuna!

Am citit foarte emotionata povestile voastre si m-am bucurat ca totul a decurs atat de bine! Grozav!

acina, si la noi emotiile cresc, countdown-ul merge... Doamne-ajuta sa revenim si noi cu asemenea povesti de la nastere, nu?

martie, !!

Azi avem sedinta a doua a cursului de pregatire pt. nastere, am s-o descos pe moasa ce si cum ref. la nasterea in apa, sa-mi dea mai multe detalii, printre altele cum decurge treaba daca vreau sa incerc sa nasc in apa dar sa-mi puna si PDA, pt. cazul cand voi avea dureri prea mari... Sa vedem ce-mi spune, care e practica pe aici.

Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Buna, buna

Martie, din cate am vazut noi, Sovi a ajuns miercuri seara la Brasov si joi dimineata la 7 a si nascut, Sasha a fost un super cavaler cu mamica lui, nu a vrut sa o streseze inainte de a ajunge la Bv
Noi mergem joi la Bv, la consultatie, sa vedem ce si cum si mai ales cand.

Eld, mami de printesa si (38s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

MissParker daa, sper sa ajung si eu la Bv si sa nasc asa cum trebuie :la cada.
Bey sper sa devenim surori de cada.
Parca si broscuta e nerabdatoare, dar sa stea acolo in burtoca pana la 38 saptamani.Sa se faca fetita mare.
Eld ai vorbit cu dr Baiulescu sa mergi sa te vada mai devreme?
Pupicei gagici,

Anca 34 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

SOVI FELICITARI !!! PT BAIETEL DELFINAS MANCAIOS.Am citit repede ce ai scris ca eram tare curioasa cum a decurs. Ma bucur pt voi. Uite asa ne inmultim, noi delfinasii Astept sa citesc si mai pe larg ce ai trait cu puiul in brate

acina sper ca citim si nasterea voastra la cada

olga sunt curioasa cum ai facut cu drumul. Unde ati stat? Am o prietena in Timisoara care a zis ca vrea sa nasca in apa, dar nu stie cum sa faca cu drumul.

'Tot ceea ce ti se intampla are un scop'
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Buna, delfinute

Acina, vreau sa merg joi la dr Baiulescu pentru consultatie, sa-mi spuna daca imi poate induce nasterea in viitorul apropiat. Cand am fost la Victoria asa am stabilit, sa ne vedem in saptamana 38. Eu n-as vrea sa stau prin Bv inainte, e cam greu pentru noi, ca plecam toti trei.

Gropite, esti din Brasov? Suna-l pe dr-ul Baiulescu sa te programezi la o consultatie, eventual suna la clinica Eva sa te programezi. Intre timp, cred ca e obligatoriu sa-ti urmareasca un medic sarcina. Succes!

la toate delfinutele

Eld, mami de printesa si (38s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Iertare ca nu am mai scris, da mamicile stiu ce solicitanta e adaptarea. Prima noapte a fost greaaaaa noroc ca a stat si sotu treaz alaturi de mine.

Olga, povestea ta a fost tare utila, am citit-o cam cu 10 minute inainte sa mi se rupa apa :)

Eu nu prea am ce sa zic in plus fata de Olga. Si pe mine m-a tinut pe masa de nascut o vreme pana sa reintru in apa. Probabil sa se asigure ca totu merge bine.

Gropite, cand te aud pe tine cu doctorii, parca retraiesc povestea mea. Nici mie nu mi-a urmarit nimeni sarcina, si eu m-am suparat pe doctori, mai mult pe net m-am informat, si am avut grija sa merg la cei mai buni echografisti.
Pe dr B nu pot sa zic ca il stiu mai mult decat fetele de aici. Pot cel mult sa iti dau nr dumnealui de tel. De cadou, nu pot sa iti zic/comentez nimic. Eu am zis, ce i-am dat, am considerat ca a meritat. In august a zis ca va fi in concediu, pe de alta parte, nici acum nu trebuia sa fie plecat la Viena, dar om e si el, mai are treaba pe ici pe colo, nu sta legat de clinica. Era sa il ratez la spranceana.
Pediatru n-am nici eu inca.

Khrisu DA, m-am relaxat mult cand am intrat in cada, m-am concentrat mai bine la contractii. Mie de obicei imi place in apa. Dar expulzia, nu vreau sa te mint... A durut. Nu are cum sa ia apa toata durerea aceea. Am tipat de vo 3 ori, asa, sa ma tina minte tot Brasovul. Bine, la mine am zis ca era si cordonul scurt si ce munceam sa imping capatana afara, imi tragea cordonul inapoi! Asta nu poate sa o rezolve nici mama apei! Chiar si asa ii multumesc lui DD, eu consider ca am nascut usor.

Acina pastreaza o smiorcaiala pt cand o sa pun pozici :)) ( cat de curand, incerc sa le cenzurez mai intai)

Martiutza la Bv doar la spital am mai fi putut sa ne vedem, nu la cina cum faceam eu planuri, ca ai vazut sasha m-a pasuit pana am ajuns acolo. Eu nu apucasem sa iti notez nr de tel in mobil, caci in mintea mea mai era timp. Asa ca poate alta data...Sper ca ati rezolvat ce vroiati voi la Bv.

MissParker, succese maxime si tie cu delfinasu.

Eld, ce aproape esti si tu! Nu mai stiu, tu m-ai intrebat cu cazarea? tare ametita sunt. Recomand cu caldura Dambu Morii. E pe DN1, la 5 km de Bv, se pot face drumetii usoare. Pensiunea http://www.turistinfo.ro/brasov/cazare-brasov/pensiunea_piatra_mare-c724.html - 70 ron/noapte daca stateam o saptamana cu bucatarie complet utilata, tv doar in livingul comun, camere nu prea mari, cu baie, la care nu se incuia usa. Nu avea sistem de incuiere. Eu am zis ca era tare frumos, pentru ca ma simteam bine, si apoi, noi eram singuri in toata cabana, zburdam fericiti pe acolo. Daca ar fi sa mai merg odata, as merge la liber pe la muuuultele pensiuni de acolo (pe langa 7 scari) si as alege una pe vazute.

Ana multumesc!

No. Am fugit la datorie, pupici la toate!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici

Mergi la inceput