Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Va anunt ca Dis- de -dimineata,la ora 7 s-a nascut SASHA,UN DELFINAS DE NOTA 10!!!-cu o Mamica fericita si deloc obosita!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Felicitari sovietica!!
Am plans de emotii cand am citit vestea!! Sa fiti sanatosi amandoi, sa va traiasca delfinasul!!
Asteptam povestea nasterii cu lux de amanunte!!

KHRISU 16+, mamik de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Sovi iubita, sa-ti traiasca bebe Sasha , sa fie sanatos si mancacios.Sa va aduca multe bucurii si sa fiti fericiti in fiecare moment al vietii .
Asteptam detalii despre cum ai nascut scumpa.

Anca 34 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvionex spune:

Sovi, felicitari maxime... (pana sa-ti multumesc eu pt aquagym..ai nascut); Sa-ti traiasca "delfinasul", sa fie sanatos, mancacios.
Olga, multumim tare mult pentru ca ne-ai impartasit povestea ta; cu adevarat impresionant si multumim de sfaturi; eu, una, m-am mai linistit caci imi era teama ca fiind prima nastere...o sa-mi fie mai greu cu dilatatia. (urasc epiziotomia fie si numai din auzite). Asteptam cu interes povestea lui Sovi...
Pe 8 mai ma duc la a2a consultatie la dr. B, la Eva, la aprox 30 sapt. si eventual revin cu info utile pt toata lumea.
Va pup pe toate.

ps.(intru rar, dar tot mai deschid forumul pe furis la job si va citesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Sovi, Olga, felicitari pentru micii inotatori sa va traiasca si sa fie sanatosi sa va bucurati de ei!
Olga povestea ta m-a facut sa-mi intaresc convingerea si hotararea de a naste la Eva. Sper sa am si eu parte de o nastere asa frumoasa si sa va povestec si eu minunata experienta, bine mai aveti de asteptat pentru asta ca eu am DPN pe 9.10.2008.
Luna viitoare merg si eu la Eva la dr. B. si sper ca totul sa fie in regula!
Olga daca ai putea sa-mi dai si mie un nr de tel de la pensiune ti-as fi recunoscatoare!
Fetelor care aveti dubii nu mai stati pe ganduri mergeti si nasteti la Eva, eu sunt convinsa ca totul e OK acolo!
Numai bine la toate si o sa revin cu vesti!!

Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_mami spune:

Sovi draga, FELICITARI!!!

Sa fiti sanatosi, mancaciosi fara colici si sa cresteti destepti si frumosi.
De aici incepe adevarata viata, sa va bucurati de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Sovi, felicitari!

Sa va traiasca SASHA, sa fie sanatos si voios!
Nu pot sa nu-mi exprim admiratia pentru el, a asteptat mititelul sa ajungeti la Brasov, sa va cazati si abia dupa ce v-a vazut bine instalati a luat startul. Asa mamica, asa baiat!
Iti dai seama ca abia asteptam povestea nasterii (probabil dupa ce va intoarceti acasa)

Eld, mami de printesa si (37s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Va multumec din suflet pt urari si felicitari!
Sunt tare fericita! Imi pare rau ca nu pot acum sa dau multe amanunte. Sunt inca in maternitate. Voi da un copy-paste de la ce am povestit pe scurt la colegele de odisee.

Oh gata, m-am imbatat cu mesajele voastre :)) Va multumesc inca odata!
Din pacate nu pot recupera tot ce ati scris. Ma cam doare inca fofo si cele 2-3 copci pe care totusi le-am capatat, desi eu speram sa nu ma rup deloc dar nasterea a decurs asa de repede, ca n-am apucat sa stau suficient de mult in apa :)
As vrea ca multe femei sa aibe o nastere cel putin asa usoara ca a mea. Durerile au inceput la 5 am si la 7 tineam minunea pe piept. MAGIC!! Bine, am avut si eu parte de suspans caci era cordonul cam scurt si capul lui Sasha facea in-out de am capiat vo 5 minute (sau nu stiu cat, ca nu estimam bine atunci). Am reusit sa il aud pe dr sa il imping mai cu talent, ca i-au incetinit bataile inimii. Oaileiii cand am auzit ce m-am mobilizat! Si uite asa a reusit Omu meu sa auda maximul de decibeli de care sunt in stare! :)))
Apropos, randunoiul a asistat cap-coada la nastere si mi-a fost de un real folos. Un erou, tata de Sasha, ce sa mai!
Doctorul, desi a tot incercat sa ma faca sa ma razgandesc cu lipsa epiduralei, dupa nastere mi-a recomandat cordial ca la bb2 garanteaza ca chiar ca nu voi avea nevoie de ea!
Au vrut sa ii taie cordonul imediat, da nu i-am lasat. Stateam cu bb acolo pe piept ca la spectacol si ma bucuram de linistea aceea ce se instalase pana in strafunduri.
Ei, da las ca va mai povestesc si alta data :)
Va pup!

A, si ca sa nu mai zic ca Dr Baiulescu a venit la nastere, el fiind dupa 13 ore de conduss de la Viena, si nu era odihnit de cateva zile! Era rupt! dar a venit! Eu zic ca si-a meritat cadoul-plic cu varf si indesat. S-a purtat incredibil de fain cu noi. Desi avea nevoie de noaptea aia de somn ca de aer, caci dupa ce m-a nascut, il astepta o zi intreaga de consultii.

sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Sovi, felicitari inca o data. Ma bucur ca nasterea a fost ok si ca ai amintiri asa de placute, minunat.

Eld, mami de printesa si (37s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gropite spune:

Salut
Ma bucur f mult pentru mamicile care reusesc sa nasca in apa....
sunt in 25 saptamani si eu ar fi trebuit sa nasc in apa, asa eram programata, insa dr.B s-ar putea sa fie in concediu la acea vreame. Acum nu stiu ce sa cred? Sunt persoane care mi-au spus ca nu primeste niciun cadou inainte.... As da orice ca sa nasc si eu in apa, caci imi e tare frica. Nu gasesc nicio alta varianta.
Doctor nu am. Nu ma urmareste nimeni caci la cati am fost m-am certat cu ei.
Cine il cunoaste pe dr.B poate sa ma ajute si pe mine? Chiar nu stiu ce sa fac...

Mergi la inceput