Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Olga, am si eu o curiozitate, tu cum te-ai hotarat sa nasti in apa, ai avut prietene/cunostinte care au nascut cu dr B? Intreb asta si pentru ca ai parcurs "ceva" distanta de la Timisoara la Brasov.

Eld, mami de printesa si (37s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Olga cate emotii am avut citind povestea...
Sa-ti traiasca iubita Eliza .
Dar te-ai rupt , aoleu pe mine asta ma sperie.Nu vreau sa ma rup aiurea , asta e un motiv pt care am ales sa nasc in apa .Ca nu te rupi.

Anca 33 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_mami spune:

Dragele mele, ma bucur nespus de mult vazand ca povestea nasterii Elizei va placut si ca va inspira si va incurajeaza.

Eld, eu sunt educator prenatal Lamaze si cunosc foarte multe despre nastere. Sa nasc in apa mi-am dorit dinainte de a ramane insarcinata. Auzisem de dr.B si de nasterile pe care le facea la Victoria,dar in vara trecuta cand am ramas insarcinata am descoperit ca treaba cu Victoria nu mai mergea. Mare mi-a fost dezamagirea. Dar sansa a facut ca o prietena de-a mea sa se mute in toamna la Brasov, iar prin februarie ea sa-mi spuna ca a aflat ca exista o maternitate privata si daca sunt curioasa sa ma uit pe site. Asa am descoperit clinica Eva si din greseala am vazut un mic anunt pe site-ul ei care zicea:in curand nasteri in apa. De aici am inceput sa caut pe net ca nebuna si asa am dat de voi. Ne-am hotarat in 2 zile ca merita sa facem drumul pana la Brasov pentru aceasta nastere si atunci am si sunat si m-am programat la clinica pt nastere, si am vorbit si cu Baiulescu pt consultatie.
Cam asa a fost.

Acina draga, eu zic ca nu are rost sa-ti faci griji pt ruptura pt ca in primul rand esti la a 2-a nastere si te vei dilata mult mai usor si in al doilea rand vei face tot posibilul sa intri in apa de pe la 5 cm nu de pe la 7-8cm cat aveam eu. Dupa cum am povestit, eu am stat foarte putin in apa inainte sa imping si cred ca din cauza asta m-am si rupt.
Va pupicesc

proaspata si fericita mamica de ghighilice mancacioasa Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Salutari la toate!
Raportez bb inca la purtator, fara semne de nastere!
Abia azi am ajuns la Bv, ne-am cazat la o Pensiune la 5 km de oras, la Dambu Morii mai exact, e tare fain. Negociat la 70 ron/camera. Facilitati: baie in camera, desigur, curte faina, abia astept sa tragem un gratar, acces la bucatarie moderna, dotata, loc de drumetie "de vara", liniste, alea alea, de maine am auzit ca iese si soarele. Deci nu ma grabesc sa nasc.

Acina multumescpt aprecieri! cum stii tu sa le zici...

Ana Pardon ca am dat semn asa tarziu dar am fost deprimata si nu mi-a venit de nici unele. Acum e mult mai bine...

Olga, am citit cu sufletul la gura povestea ta! Tare emotionant si educativ. Am bagat la cap sfaturile Inca odata felicitari pt marea realizare! Si mulumim ca ai impartasit cu noi experienta.
Apropos de faptul ca te-au convins sa faci epidurala desi inital nu vroiai, mi-am nstruit Omu sa nu ii lase sa ma hartuiasca. Pt ca si eu sunt om, si as ceda probabil, ca vorba ta, arata-i cioanu flamandului!

Bine ca s-a intors si dr din Austria! Eld, iti multam ca ai mentionat!

No, hai ca va las deocamdata, ca tre sa cedez Zappul.
Va pup!

sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Buna, buna
Sovi, bine ca esti bine, ma gandeam ca nu cumva sa fi nascut cat a fost dr-ul plecat. Azi l-am sunat pentru ca vreau sa merg saptamana viitoare la Eva pentru consultatie. Poti sa-mi dai si mie pe pm telefonul de la pensiune - am nevoie pentru inceputul lui mai.

Olga, ma gandeam eu ca esti in domeniu , super

Mergi la inceput

Salutari Sovi,am crezut ca ai nascut. De aici incolo relaxare maxima si asteptare placuta!
Am incercat sa pup pozele, acum vreau sa vad daca mi-a iesit.
la toate

Mergi la inceput

se pare ca am reusit ceva dar nu asa cum trebuia

Mergi la inceput

Olga, multumim de poze. Ce draguta e pitica! Ce greutate si lungime a avut la nastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

fete, mi s-a rup apa. am fugit la spital!

sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Sovi, e o zi frumoasa pentru a se naste Sasha, succes in apa!

Mergi la inceput