Calatorie cu avionul in trim. I de sarcina?
Buna fetelor!
In dimineata asta mi-am facut testul de sarcina si am aflat cu maaaaaaaaaaare bucurie ca sunt gravida!! Dar problema e ca sambata trebuie sa merg cu sotul meu sa ii vizitam familia, in Egipt... si mi-e teama ca zborul sa nu faca rau sarcinii... pana ajung la medic, imi spuneti si mie va rooooog, parerea voastra?
Multam.
Raspunsuri
_giulianna_ spune:
Eu stiu ca nu-i nicio problema, mai ales la o varsta asa de micutza a sarcinii. Dar totusi cel mai bine e sa faci o intrebare si medicului tau..el stie cel mai bine ce ti se potriveste si ce nu...ce ai voie si ce nu...
Abia de prin luna 7 de sarcina stiu ca-i problema.
12+
Mamica de septembrie 2008
Ada_S spune:
Felicitari pt sarcina

, iti doresc o sarcina fara probleme si un bebic sanatos.
Ca sa raspund la subiect eu sunt de acord cu giulianna, exact acelasi sfat pot sa ti-l dau si eu.
Calatorie placuta.
Ada
17+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
SARA_HS spune:
quote:
Originally posted by Ada_S
Felicitari pt sarcina, iti doresc o sarcina fara probleme si un bebic sanatos.
Ca sa raspund la subiect eu sunt de acord cu giulianna, exact acelasi sfat pot sa ti-l dau si eu.
Calatorie placuta.
Ada17+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
Va multumesc mult fetelor.
As inebuni daca i-as face vreun rau acestui bebic.
Mii de pupici.
madaluta spune:
eu am zburat si nu au fost probleme.Daca nu au inceput inca greturile si ametelile totul e ok...sarcina nu are de suferit in urma zborului...tie doar sa nu-ti fie rau..
calatorie placuta!
Madalina
28
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
SARA_HS spune:
Aseara ( probabil m-am cam grabit), dar am spus si familiei mele de sarcina. Au fost fericiti, mai ales ca am o varsta inaintata (29ani) si credeau ca .. Doamne fereste.
Acum stau si ma gandesc.. nu ar fi fost mai bine sa astept sa fac ecografia? Oare testul se poate insela? Sau sunt eu paranoica? ![]()
Raluk31 spune:
Felicitari pt bebelus!
Si stai linistita,zborul nu dauneaza cu nimic,mai periculoasa e masina,din cauza zdruncinaturilor.Eu am zburat pe cand eram in 7 luni.
Ce figura esti,nu te-ai grabit,daca asa ai simtit
Eu am avut confirmarea dr (eco) abia la 7 sapt,dar eram convinsa ca e "pe bune"![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
SARA_HS spune:
Am intrebat 3 doctori si mi-au spus ca nu e nici un risc, la o sarcina atat de mica ( avem 3 saptamani!).
Sara, burtica noua...
jenn spune:
Calatoreste linistita,felicitari!Dar ma superi cu virsta inaintata!Doamna cu copil la 66 de ani da ,era o mamica batrina,fara suparare,nu tu!